slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ege gülmedin mi sen şimdi bu videoyu izleyince bırak bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 komikmi bu sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 evet çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 çakması bile çıkmış http://www.facebook.com/video/video.php?v=1368190963669&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Agalar biriniz "ATALAY RETURNS" çeksin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 slickers said: ege gülmedin mi sen şimdi bu videoyu izleyince bırak bu işleri Yok cidden gülmedim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 o fakir kızı dövesim geliyo her izleyişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nileppezdel said: Of neyse var ya başka nikle yazıyo olsam insan gibi cevaplar verirdiniz de işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 shapshal cevabi super yapistirmissin, sana japon yapistiricili madalya veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 "Tatar Ramazan" said: Oha 2. vidyoyu şimdi izledim, kız bir de valiye küfür ediyor. Olan da garibim hocaya olmuş bu laftan sonra açığa alınmış. Kız tamamen cazgır, fakirlik kartını sonuna kadar oynayan Anadolu kurnazı bir ailenin ürünü. Hiçte sempatik, acınacak bişi gelmedi bana bu tavırlarıyla. Ayrıca babası 6 veledi yapmadan düşünüp beline sahip çıkacaktı, devlet babo nasılsa bakarla olmuyor. İlk kızın dediğini minikliğine veririm ama ikincisi bariz sağdan soldan duyduğu lafları(emrah filmleri falan) öğretmeninin gazıyla saydıran birşey. Videoyu yayarak o sınıfta çocuğu olan velileri zor duruma düşüren kişinin açığa alınması doğru olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 İÇİMDE ATEŞ VAR ATALAY ÜZÜYOSUN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hergonan said: stimpak said: wat OHA OYNATİNCA GORUKUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 shapshal said: nileppezdel said: Of neyse var ya başka nikle yazıyo olsam insan gibi cevaplar verirdiniz de işte.. AHAHAHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Adam smith olsaydi cok daha farkli yerlerde olurdu yalniz simdiden pismanlik coktu ustume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Olivies said: Hergonan said: stimpak said: wat OHA OYNATİNCA GORUKUYO AHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hepsini okudum, cikarimlarim : video ve orcun baya komikler nilep de baya mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19348531.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kaç gündür nezaretteydin bilader?? geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar