Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Swgemu da kendi guildimizi kurduk. gelmek isteyen tüm arkadaşlarımızı bekleriz. Guilde girmek için : inGame /tell Shewky /tell Deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 /tell shewky /tell deno eski üyelerimizi, abilerimizi ablalarımızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ya yeni üyeler hea ? Noob üyeleride alıyonuzmu ? Yardıma ilgiye sevgiye muhtaç üyeleri ? Ne iş olursa yaparım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 NeroWarden said: Ya yeni üyeler hea ? Noob üyeleride alıyonuzmu ? Yardıma ilgiye sevgiye muhtaç üyeleri ? Ne iş olursa yaparım abi :D gelmen iyi olur. Deed ler geldiğinde Guild Hall ın önünü süpürecek adamar lazım olacak.. hehe + Guilde girecek kişilerin şaka kaldırıyor olması gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Normalde guildimize 1 hafta deneme süresinden sonra oylama yapılmadan kimseyi almıyoruz fakat bunun test center olmasından ve guild dedelerimizin henüz burda olmamasından dolayı şimdilik kapımız herkese açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 frf üyelerine tekrar çağrı, dönün dedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 1 marta kadar swg trail olarak accoutmu açtı biraz takılıyorum 1 marttan sonra gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tuman lee!!!! buyur gel dört gözle bekliyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu guild öbür başlıklarda bahsettiğiniz guild demi ? herkes nerdeyse oraya geleyim ben de eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Resmi servera girdim gittim FRF'e baktım ne evlerimden nede FRF den eser kalmamış. Swgemu? Hiç çekici gelmiyor açıkcası şu an. Oyun kurulu belki bir ara girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Frf deydim eskiden ama son zamanlarına yetiştim Itu vardı kulakları çınlasın hocamdı bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 gözlerim eskisi kadar görmüyor da okuyamadım... konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gel abi sen şöyle gel, otur soluklan. barmen, çek sufi abimize bir vasarian brandy oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 vay be 3 sene falan once wow'da ravenholdt'ta ff guildindeydim. teytey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar