Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thief 4


Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

http://www.gamespot.com/pc/action/thief4/news.html?sid=6209475&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;3

http://api.ning.com/files/kX*LFPvx4SFMMQMYsrSDIAYo8LYm-kfSSQfMh2w2kYQPOgupyqH2z19KNwPclicam8JamHJLNl4ixdp*ZIaKr5Dz*c7OD-k-/wharrgarbl.jpg

demek istiyorum sevgili thief severler.

bu dev team:
http://i636.photobucket.com/albums/uu83/T4Mod/devteamthief4.jpg

Forumdan takip ettiğim kadarıyla ciddi multiplayer tartışmaları var, thief'in singleplayer experience olduğuna kimsenin hayır diyebileceğini sanmıyorum, ve fakat çağımız internet çağı, son oyunda öyleydi, artık kaçabileceklerini sanmıyorum. Bütün Thiefleri bir oturuşta bitirdiğim düşünülecek olursa, ki o günlerden biri doğum günümdü, hiç bir zaman yeterli gelemiyor bana oyun maalesef.

Splinter Cell'deki ya da MGS'deki bir şeyler düşünülebilir bence gayet, olur yani.

Son Thief'te Free-Roam kafasına girmişlerdi, ama tam olmamıştı, umarım 4'te böyle daha sandbox, daha özgür, questli - side questli, her yere girip, her yere tırmanmalı, her şeyi çalmalı eşşek gibi bir şehir yaparlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Thief için multi anlamsız olur bence yani oyun hırsızlık oyunu dolayısıyla pvp falan garip olur. En fazla haritalar yaparlar kim şu akdar sürede daha fazla çalacak gibi yarışma olur onun dışında hani kim kimi blackjack vurarak bayılttı gibi bi oyun mu olacak?

Free roam da thief 2'den snra 3'ü beğenemeyen biri olarak bana zor geliyor ama güzel bir şey yaparlarsa hoş olur tabii ki:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevindim serinin devam haberine, ilk oyundan beri takip ederim ve en tırsarak oynadığım oyunlardandır.

Bence örneğin bir GTA temeline kurularak, ana questler dışında şatolardan, evlerden, dükkanlardan mallar-eserler çalıp satarak, barikat ve bombalarla yol keserek, hatta fidye için çocuk-kadın kaçırarak falan para yapıp kendi örgütünü kurarak, kendi geçmişi gibi ufak çocukları eğiterek değişik bir özgür oynanış yönünde ilerleyebilir seri.

Ayrıca Thief 4 ismi kulağa güzel gelmiyor, Thief.... bişi olsun işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowindin grafikleri o kadarda kötü değil yahu. Hırsızlık için Oblivion yükleyip, birkaç hırsızlık modu kurmakta ayrı bir çözüm. Ev eşyalarının fiyatlarını ayarlayan, evlere şehirlere gizli girişler ekleyen, şatolara gizli vaultlar ekleyen modları var. Modsuz bir halta benzemez tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:



bu dev team:
http://i636.photobucket.com/albums/uu83/T4Mod/devteamthief4.jpg



hayattaki en buyuk istegim oyun programcisi olup sole bi fotoda kendimi gormekti,

sanirim bole web programcisi olarak kalcaz :(

kimsede gelip bizim bole bi fotomuzu cekmezsi bi facebook fln yapamadiktan sonra.


ah uleeeynfnafdn.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...