Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.gamespot.com/pc/action/thief4/news.html?sid=6209475&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;3 http://api.ning.com/files/kX*LFPvx4SFMMQMYsrSDIAYo8LYm-kfSSQfMh2w2kYQPOgupyqH2z19KNwPclicam8JamHJLNl4ixdp*ZIaKr5Dz*c7OD-k-/wharrgarbl.jpg demek istiyorum sevgili thief severler. bu dev team: http://i636.photobucket.com/albums/uu83/T4Mod/devteamthief4.jpg Forumdan takip ettiğim kadarıyla ciddi multiplayer tartışmaları var, thief'in singleplayer experience olduğuna kimsenin hayır diyebileceğini sanmıyorum, ve fakat çağımız internet çağı, son oyunda öyleydi, artık kaçabileceklerini sanmıyorum. Bütün Thiefleri bir oturuşta bitirdiğim düşünülecek olursa, ki o günlerden biri doğum günümdü, hiç bir zaman yeterli gelemiyor bana oyun maalesef. Splinter Cell'deki ya da MGS'deki bir şeyler düşünülebilir bence gayet, olur yani. Son Thief'te Free-Roam kafasına girmişlerdi, ama tam olmamıştı, umarım 4'te böyle daha sandbox, daha özgür, questli - side questli, her yere girip, her yere tırmanmalı, her şeyi çalmalı eşşek gibi bir şehir yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Thief için multi anlamsız olur bence yani oyun hırsızlık oyunu dolayısıyla pvp falan garip olur. En fazla haritalar yaparlar kim şu akdar sürede daha fazla çalacak gibi yarışma olur onun dışında hani kim kimi blackjack vurarak bayılttı gibi bi oyun mu olacak? Free roam da thief 2'den snra 3'ü beğenemeyen biri olarak bana zor geliyor ama güzel bir şey yaparlarsa hoş olur tabii ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben belki sadece hırkızlık yapmak istiyorum. pvp istemiyorum. çalam çırpam falan. kendime ev alam evi de çaldıklarımla döşiyem, oh cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 aslında cok da uç bi olay değil. bir taraf mekanı korur diğer tarafta girmeye çalişir. iyi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 O zaman da oyundaki AI guardlar gibi belli bi yerde devriye gezmez ki insanlar. Etrafta koştururlar hırsızları bulurlar pvp'ye döner =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oyunun adını thi4f yapmaktan vazgeçmişlerdir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 çıksa da çalsak asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sevindim serinin devam haberine, ilk oyundan beri takip ederim ve en tırsarak oynadığım oyunlardandır. Bence örneğin bir GTA temeline kurularak, ana questler dışında şatolardan, evlerden, dükkanlardan mallar-eserler çalıp satarak, barikat ve bombalarla yol keserek, hatta fidye için çocuk-kadın kaçırarak falan para yapıp kendi örgütünü kurarak, kendi geçmişi gibi ufak çocukları eğiterek değişik bir özgür oynanış yönünde ilerleyebilir seri. Ayrıca Thief 4 ismi kulağa güzel gelmiyor, Thief.... bişi olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 pronoit said: aslında cok da uç bi olay değil. bir taraf mekanı korur diğer tarafta girmeye çalişir. iyi de olabilir. abi herkes çalınması gereken objenin olduğu odada soteye yatar yalan olur o dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 stealth bazlı takım oyunu olur mgo nun abisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dragonmax said: ben belki sadece hırkızlık yapmak istiyorum. pvp istemiyorum. çalam çırpam falan. kendime ev alam evi de çaldıklarımla döşiyem, oh cnms (tu) sırf bunun için yeniden morrowind kurcam birazdan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Morrowind'i aynı hevesle kurmuştum aylar önce, ama grafikleri falan çekilmiyor bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Morrowindin grafikleri o kadarda kötü değil yahu. Hırsızlık için Oblivion yükleyip, birkaç hırsızlık modu kurmakta ayrı bir çözüm. Ev eşyalarının fiyatlarını ayarlayan, evlere şehirlere gizli girişler ekleyen, şatolara gizli vaultlar ekleyen modları var. Modsuz bir halta benzemez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Alexi_Septimus said: bu dev team: http://i636.photobucket.com/albums/uu83/T4Mod/devteamthief4.jpg hayattaki en buyuk istegim oyun programcisi olup sole bi fotoda kendimi gormekti, sanirim bole web programcisi olarak kalcaz :( kimsede gelip bizim bole bi fotomuzu cekmezsi bi facebook fln yapamadiktan sonra. ah uleeeynfnafdn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar