niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bella said: Cassiline said: http://i822.photobucket.com/albums/zz145/JoscelinVerreuil/DSCF0858.jpg?t=1265580873 ahah biri pencereye tırmanmış kim o? bi de kadıköyde resmen böyle 329032904 kişi mi dolaştınız milletin endişeli bakışlarını hissettiniz mi üzerinizde? sdfgh en son herifin teki motorsikletle geçerken sokağa girmek istedi. tabi yolu kapattığımız için şöyle bi üf pef yaptıda bişi diyemedi tabi doğal olarak sonra motoru çalıştıramadı öyle bi aktı yoldan aşşağıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: son toplu fotoyu DELIOGLAN kazanmis yalniz. sanki bir album kapagi, bir film afisi gibi cikmis adam. black metal albüm kapağı olmuş madboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ahahah, saclarim gitti sori. sdfjkgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ABİ PARAYI TOPLAYAN HERİFİN NICKINI SORMASI MÜTHİŞTİ AMA. - Nick neydi? -Madboy - NEY? - Madboy... Çılgın Çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 orada eridim bittim ben zaten, suratim eksidi fena halde sdjkfbasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi o adam niye nick soruyodu onu anlamadım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 güneşin kenan yarar triplerine bittim. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Cassiline said: ABİ PARAYI TOPLAYAN HERİFİN NICKINI SORMASI MÜTHİŞTİ AMA. - Nick neydi? -Madboy - NEY? - Madboy... Çılgın Çocuk... GAHAHAHAHAHAH BUNU DUYMADIM LAN BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bana isim soyad sordu valla madboydan hoşlanmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bana bisey sormadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 madboy bana da kendini deli oğlan olarak tanıttı, işte o an nabıyorum lan ben burda diye kendimi sorguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 biz arkadaşlarla 2 haftada bir asosyal parti yapıcaz lan istiyen ktılabilir hauehuaha ama çılgın çocuk istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Cama tırmanan orjinalin ta kendisiyim :D haueha o resimde olmam gerektiğini hisseetim bi an. Ta Karamandan Lan party için 16 saat tren yolculuğu çektikten sonra gece 10 dan saba 8 e kadar sizinle oyun oynayınca, gayet doğaldır böyle hareketlerde bulunmam. Balkonu olsa balkonunada çıkardım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: olm yiğitte bi sürü foto çektiydi. o nerde oda koysun bi.Efe'nin makinasıydı o ya. EFE koysana fotoğrafları lan çıkarken uyardım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 can da koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahah sparkı tanımak çok rahat oldu elimde kitaplar ile geldim bi baktım birinin kafa tavana deyiyor "spark al abi kitaplar" gangren, dreagloth, abso ve kermit şeker gibi adamlarmış. ilk defa lan partyye gelenler arasında en çok onlarla tanıştığıma memnun oldum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 spark ın fotosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Kadraja sığmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben serhatı bir ara wowa girmesi konusunda engellemeye çalıştım. arkadan kollarını tuttum falan. döndü, ayağa kalktı. orda bayılmışım gerisini hatırlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Cassiline said: aquila said: hey allam apaci eldiveni takmis adam. Derisini aradım bulamadım. bende vardı o gün bilseydim böyle bi derdin tasan olduğunu verirdim takmıodum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 HatoriKenji said: Cama tırmanan orjinalin ta kendisiyim :D haueha o resimde olmam gerektiğini hisseetim bi an. Ta Karamandan Lan party için 16 saat tren yolculuğu çektikten sonra gece 10 dan saba 8 e kadar sizinle oyun oynayınca, gayet doğaldır böyle hareketlerde bulunmam. Balkonu olsa balkonunada çıkardım.... abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Pazar sabahın saat 8'inde kafeden boşalan güruhu gören olduysa o mahallede, herhalde polisi falan aramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yeni bütün gece balon tutacaktı yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kaede said: gangren, dreagloth, abso ve kermit şeker gibi adamlarmış. ilk defa lan partyye gelenler arasında en çok onlarla tanıştığıma memnun oldum ehue o senin şekerliğin cicim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ulan gelemedim ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar