kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hacı sadece uykusuzluktanmı rahatsız oldun yoksa başka şeylerdenmi. hani huzursuzluk çıkaran falanmı oldu yoksa yemektenmi zehirlendin. insanlar çokmu küfürlü konuşuyodu. yada yanındaki adam termi kokuyodu nedir. ter kokmaya önlem alıyorum ben. 1 şişe deodorant alıcam başlamadan herkese sıkıcam 3 er 5 er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben 3 yada 4 yancıyla gelicem. ama 10dan sonra büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ardanın çizdiği dandik haritadan birşey anlamayanlar için A noktası şifa hastanesi, okla işaretli yer de spor salonu. yani adeks A'nın hemen yukarsında. http://img25.imageshack.us/img25/852/adszirn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 MADBOY said: CusTodeM said: Hala belli değil gelip gelemeyiceğim size iyi eğlencelere gelemezsemde. Kafana otururum hasta etme adami, gel.ben de madboi un ustune otururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi ayıp oluyor ama sabredin akşama bol bol seks olacka zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ha boyle diye diye bi gun lan partide gercekten bi orgy yapicaz haberimiz yok da neyse lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kimse sana yanaşmayacak diye peşinen kıskançlık yapma berk.. kadın olsan giderin yok!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kermit online isen telefonunu yaz da kadıköye gelince arıym seni. ya da önceden buluşmaya katılacka olan birisi telefon yazsın hala haberim yok. tel 0536 541 41 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kermit adeksdeydi demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Kaçta buluşuluyor Liman'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 askerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DAZD!NGO said: Ha boyle diye diye bi gun lan partide gercekten bi orgy yapicaz haberimiz yok da neyse lol Kayarim kotur kutur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 screwy said: MADBOY said: CusTodeM said: Hala belli değil gelip gelemeyiceğim size iyi eğlencelere gelemezsemde. Kafana otururum hasta etme adami, gel.ben de madboi un ustune otururum abi yapma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aiko said: ben 3 yada 4 yancıyla gelicem. ama 10dan sonra büyük ihtimal lan cevap verin sorun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ferrero said: Kaçta buluşuluyor Liman'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aiko said: Aiko said: ben 3 yada 4 yancıyla gelicem. ama 10dan sonra büyük ihtimal lan cevap verin sorun olur mu ? olmaz herhalde bende öle yancıyla gelcme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aiko said: Aiko said: ben 3 yada 4 yancıyla gelicem. ama 10dan sonra büyük ihtimal lan cevap verin sorun olur mu ? yancıların göğüs kafesinde eziklilk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben düşük ihtimal demiştim ya... olmadı yani. 3 büt beni bekler. lanet olsun lan. lanet olsun. hayattan soğudum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 9 büte girdim BEAT THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben şimdi çıkıyorum direk adeks yapıcam görüsürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DC'de diski bozulan sunucu basinda cakilmis durumdayim. Gelemiyorum bu sebeple =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BEYLER GELEMEDİM KUSURA BAKMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BENDEN KORKTU GELEMEDI!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cincancem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sen nerdesin tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar