kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yukarıları okumayı hiç denedinmi lan HÖDÜK zaten erken gidicem ben dedim 3 4 gibi barlar sokağımıdır nedir oralarda olurum katılmak siteyen gelir dedim üç beş kişide ii fikir dedi zaten hani sonra önceden buluşma fikri benimdi diyeceksin kendine mal ediceksin dimi. az çakal değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gökalp yarın hatırlat da seni iyi bi döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 saat kaç gibi ona göre telefona hatırlatma notu ekliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bu civarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 olm içtikten sonra pilav nohut yermiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kralına götürürüm pilavcının seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 içeri sarhoş almazlar ona göre için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bol bol fotolar bekliyoruz. özellikle fail olanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Cassiline said: Gökalp yarın hatırlat da seni iyi bi döveyim. dovme abi, biraz kafasini karistir, vicdan azabina ugrat, kendi kendine ip ban atiyor zaten herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Yarın pre-event'e abartmadan alkol kullanıcaz ya allah(cc) izin verirse. Joscelin çok istedi, O(cc) isterse, olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Olm ne biçim insanlarsınız lan. Şu muhabbetler soğutmaya yeter yani. ön evente gelirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Biz Book of Eli'den çıkıp gelicez dreagloth'la büyük ihtimal, yamuk yapmayın, keseriz machete'miz ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Liste Tim Dreagloth Helcaraxe (+yancılar?) Madboi Madcow Axedice Holy Xunn Kaede Cuce Sparkcaster Mortis Cthulhu(kesin değil) Spidee Phyxantar Custodem + 2 yancı Screwy Gangren Asteroth the man. Kermit trix(nasipse) Mulgear(yeto) Starforsaken Zheld Aiko(Yancıları olabilir) viktor Zaugnakhaldun Ferrero (yancılar) Senarious Ardeth BabacumMostors (ihtimal dahilinde) Elesso (belki) Dunkelzahn (belki) Jacabo (belki imiş ama gelir gelir) Zeppelin (belki) Mesh (düşük ihtimal) Dworgian? Masakari Iluvatar (büyük ihtimal) HatoriKenji çastiz (belki) Griswold Kitana Liste şu anda böyle, 40 kişiyi geçiyoruz tabi; ama çok fazla belki var. Belki yazan arkadaşlarım, şunu düşünün: Yılda topu topu 2 defa falan lan parti yapıyoruz ve şugüne dek gelip de pişman olan, "allah belamı versin niye böyle bir şey yaptım" diyen yok. Aksine herkes memnun, deli gibi de eğleniyoruz. Dolayısıyla, bir gün için normal hayatınızı bir kenara bırakıp gelin, hep beraber çılgınlarca eğlenelim. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 İçeri yiyecek sokmak yasak mı şimdi? Birkaç tane Redbul sokuşturmak lazım, uyurum valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kaanlar gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çantaya falan atın, gizlice yenip içilebilir de bunu 50 kişi olarak yaparsak bizi naparlar bilemiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Asıl biz onları naparız diye sormak daha mantıklı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gangreni blizz sembolü olmadan görmek garip lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Yazmak gerekiyormuş buraya, ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahah pratik yapıcaktım da zaman bulamadım gene de ortamın testosteron seviyesine katkıda bulunmak için gelicem +1 yancı ihtimaliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Abi su dışında yiyecek içecek lütfen getirmeyin ayıptır abicim sonra laf bana geliyor , ayrıca oyunları konuşstuk mfw2 landan steam yoksa zorlar, tf2yide çözüyorlar dedicated işini çözemezlerde steamde dedicated gördüm indirilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sigara durumları aynı yine değil mi? 12'ye kadar yasak, sonra serbest ayakları. bu kadar kalabalıksa zaten sigaralı/sigarasız diye ayırırız olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben salieri ve bi kaç yancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gelebilirsem hem içmeye hem lan partye gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 en kötü ön bulusmaya gelıyorum saat kacta bulusuyonuz leynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar