Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Devasa evet. Donem donem ugrayip kurcaliyorum aletleri. Sonra geri ofise gelip internetten az yorum okuyup ne yetersiz aletmis diyip vazgeciyorum. :p
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 iPad icin stylus kalem kullanan varmi?
Zorba Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Tesadüf bu ya çıktığı gün Amerika'da 3 saat bekleyip 3G 64GB aldım. O zamandan beri de son derece mutlu sekilde kullanıyorum. Ne şarj sorun oldu ne de başka bisey. Gelir gelmez de 3G isini hallettim. Ben tavsiye ederim ama ne için kullanacağınız son derece önemli. Bilgisayar yerine değilde elinizin altında İnternet'e sürekli bağlanabileceğiniz, doküman hazırlayıp, kitap okuyacağınız arada sırada çocuklarla birlikte eglenebileceginiz ekipman ariyorsanız hiç düşünmeyin derim...
Zorba Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Eaglewingg said: iPad icin stylus kalem kullanan varmi? Arkadasım kullanıyor bir kalem ve özel bir uygulama ile birlikte ders anlatırken data Show cihazı üzerinden sunum yapıyor. Hem keyifli hem de kullanışlı diyor.
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ben stylus kalem kullaniorm butun kalemlerimi defterlerimi attim sadece ipad kullaniorm bya epic oldu bole
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 DynamicK said: MrLevie said: wifilı ipadi olan bi insan olarak diyorum ki; 3G bence olmazsa olmaz birşey. android li bir smart phone varsa tethering yaparak ipad'i internete baglarsın 3g ile. gerek yok. abi tethering hayvan gibi şarj yiyen bişey cep telefonunda... ipadin şarj süresi yanında çatır çatır yersin cep telefonunun şarjını.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 nuwanda said: Ben stylus kalem kullaniorm butun kalemlerimi defterlerimi attim sadece ipad kullaniorm bya epic oldu bole Zorba said: Arkadasım kullanıyor bir kalem ve özel bir uygulama ile birlikte ders anlatırken data Show cihazı üzerinden sunum yapıyor. Hem keyifli hem de kullanışlı diyor. Peki önerebiliceginiz marka var mı?
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Targus Stylus for ipad diye geciyor benim aldigim
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 artık yatakta da kullanabileceksiniz: http://www.thanko.jp/product/img-product/ipfrar01-p01.jpg http://www.thanko.jp/product/desk-accessory/ipad-flexible-arm.html
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 amerika'dan apple store'dan alsak 3G'li modelini ve burda kayıt ettirsek, istediğimiz operatörün hattıyla kullanabilir miyiz yoksa sim kilidi tarzında olaylar var mı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 apple store'dan alirsan simlock yok
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bir suredir isim dolayisiyla IPad le yatip kalkiyorum. Abi angry birds disinda bi olayi yok euheuehueh.. Cidden bazen oturuyom bisi yapiyim diyom, bisi bulamiyorum. Muhtemelen sirf zevk icin olsa almam. Ama asus un pad ini bekliyorum slider, iyi bisi cikarsa alabilirim klavyesi oldugundan cunku uretim amacli kullanilir o zaman, yaninda surekli tasiyip acil durumda 1-2 saat calismak. Ipad 1-2 saat calismayi desteklemiyo, cok yorucu. Eglence icin ok.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Şu an en bi tablet hangisi piyasada ipadi saymazsak yani usb destekleyen herşeyi oynatan kameralı multitouchlı vs vs vs.
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ben kendime bakarken biraz review falan okumustum ama bence daha tablet devrimi baslamadi. Android 3.0 li tabletler, Chrome OS li tabletler daha piyasaya tam girmedi. Nasi her gun cok guzel bi androidli telefon haberi duyuyosak, tabletde de boyle bisi baslayacak benim gorusum yakinda, 6 aya vs. Daha da buyuyecek tabii. Zamanin varsa bekle derim.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 android 3.0 honeycomb'dan önceki versiyonları tablet diye saymayın bence, o derece fark ediyor. ayrıca benim favorim de eee slider :)
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ucunbiri said: motorola xoom sanırım. ipad 2 daha iyi ya, bugun 2sini de inceleme fırsatı buldum. ipad2 çok daha hafif ve ince ele yakışıyo. xoom ağır ve kaba geldi baya ama honeycomb arayüzü çok ilginç, geek bir insan için çok cezbedici ama normal bir kullanıcı direk ipad 2 alır.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ekrana widget desteği gelmeden, ana ekranı parçalara bölüp, burası ajandayı real time takip etsin vs diyemeden ipad2 ancak ipad'den büyük olur abi. farklı kulvarlardalar hâlâ. bişi yapmayacak, sadece elimde tutayım arada nete bakarım diyecekseniz güzel. kalan her şey için hâlâ android.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 widget olayi o kadar onemli degil. en onemli sey multitasking apisine "on connection restored" gibi birsey eklenmesi. cunku yolda bir dokuman uzerinde bir uygulamayla calisiyorum. eve geliyorum, wifi'a giriyorum ama program acik olmadigi icin dropbox'a update etmiyor. teker teker kullandigim her programi sync edicem ki evden devam edebileyim. o bayagi can sikici
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Notificationlar da bayagi kotu hadi telefon icin anlasilir da kocaman alette messenger gibi uygulamadan her notification un ekran ortasinda cevap bekleyen mavi bir kutuyla cikmasina gerek yok android gibi ustte barda bir sembol belirir basar bakarsin ne oluyor diye
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bence de en büyük sıkıntı notification'lar. ipad için home screen o kadar şart değil bence, ama iphone için hs hakkaten mecburi artık.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi bu sync ve cloud olayı aklıma takıldı hâlâ bak, zecter'in cloud çözümleri gibi çözümler nasıl ipad için? soru çok aptalca olmuş yalnız. cloud üstünde olacağı belirtilen bir dosyanın wifi bulunca otomatik senkronunu yapan programların durumu nedir? demek istiyor beyni durmuş dasaaa. illa ki o programın açık olması şart. onu naladım. başka bir şeyler gerekiyor mu peki?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben dropbox kullaniyorum, bir cache algoritmasi var, kafasina gore son actigim dosyalari tutuyor. eger "bu dosyalari kesin buraya indir ulan" tarzi bir uygulama soruyorsan bilemiyorum =) ama dropbox altyapisini kullanan cok program var. misal plaintext diye bir program dropbox uzerinde text dosyasi tutuyor, ipad uzerinde editleyebiliyorsun. wifi buldugu anda iki tarafli sync yapiyor. boyle programlar vardir muhakkak zibilyon program var dropbox destekleyen. bkz https://www.dropbox.com/apps/list?order_by=popular#page=0&order_by=popular&platform=3%2C4
Öne çıkan mesajlar