Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
usb baglantisi yok
full hd desteklemiyor hala
ekran cozunurlugu dusuk(1024 x 768 yetersiz kalmis)
ram hala dusuk (512MB ram nedir abi? 486dx66 mi ozledim!)
hala flash destegi yok, olmayacak da
kamerasi iyi degilmis (techradar'in yalancisiyim)

techradar

First, for photography, the rear-facing camera records video at 960x720 but, in our tests, looked grainy, washed out, and almost unusable.

Read more: http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/tablets/apple-ipad-2-935199/review?artc_pg=6#ixzz1HczvHmCE
Worse, the 0.7-megapixel camera is almost laughably bad. That's problematic for another reason: holding the iPad 2 (or any tablet) in landscape or portrait mode and trying to hold it steady for a photograph is not an easy process.

Read more: http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/tablets/apple-ipad-2-935199/review?artc_pg=6#ixzz1Hd02LHHW
link

daima apple super apple soyle iyi boyle iyi deniyor da eh bu eksiklikler cok basit seyler neden hala devam ediyor?

insan bir usb slot eklemez mi? sd kart yuvasi neden eklemez mesela?
ram cok mu zor 1 gb takmak?
cozunurlugu got kadar telefonda bile 960-640 yapabiliyorlar da 9.7 inch ekranli Ipad'de neden 14" eski tip pc monitoru gibi kalmis?
flash, flash,flash,flash.... ehem flash?

yapin alayim ya hayir vericem para sonra bu tip can sikici seyler ondan sonra hay ulan yazik keske onun yerine sunu alsaymisim diyecegim. yanlis?
Mesaj tarihi:
2 bence de ara ürün hacıtlar, 3GS gibi bir şey.

Düzenleme: Üstteki yorumda flash desteği ve USB host bağlantısı dışında katılıyorum. SD yuvası ve Full HD desteği olmasa da olur, çok gerekli değil.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yukarda okuduğumu söylediğim şey iPad'ı öve öve yerin dibine çıkarıyor, Xoom'a ise özellikleri daha iyi olmasına rağmen Android çok karmaşık, kullanmayın, iPad alın diyordu.

Amerikan aptallığı iPad. Zaten amerikan reklamlarına denk geldikçe Hulu'da inanamıyorum nasıl bu kadar aptal bir millet olabileceğine. Bu Castle gibi dizileri kimler izliyor da para kazandırıyor acaba o toplumda?
Mesaj tarihi:
iOS adamın işini görüyorsa daha karmaşık Android'e geçmesi için bir sebep yok ki. Windows kullanan da salak o zaman, halbuki command line bazlı Linux dağıtımları çok süfer. iOS'lu ilk cihaz çıkalı 4 yıl olacak nerdeyse, bu aletlerin neden tuttuğunu hala anlamadınız aga.
Mesaj tarihi:
ipad'imi aldim, dynaya selam.

cok tesaduf oldu, konolosluga 8de girip 1de cikinca ofise gitmekten vazgectim. mediamarkt'a ugradim, 14 kisi siradaydi, biraz muhabbet ettik, sonra birseyler yiyip 2 gibi geri dondum, muhabbet hos geldi, siraya girdim, sonra laptopta biraz calistim, vakit gecti oyle =)
Mesaj tarihi:
said:

insan bir usb slot eklemez mi? sd kart yuvasi neden eklemez mesela?
ram cok mu zor 1 gb takmak?
cozunurlugu got kadar telefonda bile 960-640 yapabiliyorlar da 9.7 inch ekranli Ipad'de neden 14" eski tip pc monitoru gibi kalmis?
flash, flash,flash,flash.... ehem flash?

burada cok konustuk, bana katilmayan adam cok ama benim perspektifimden:

sd kart yuvasi yerine built-in geliyor bellek. yani 16 ya da 32 gb olup, ustune sd almissin fiyat olarak birsey degismiyor. sadece ekleme/cikarma opsiyonu yok, karsiliginda da ufak bir kalite kazanci var. zaten piyasada da 32+32nin ustu bir hafiza yok

ram olayina gelince, pc isletim sisteminden bahsetmiyoruz. 512 gayet yeterli mevcut ihtiyaclar icin. 512 yerine 2gb ram yapmak neredeyse hic performans artisi saglamaz.

cozunurluk konusu "hadi beyler cozunurluk arttiralim" meselesi degil. piyasada yilda 20-30milyon o kalitede ekran uretecek uretici yok.. apple 6 ay kadar once bir yatirim yaptigini acikladi, bu yatirimin ekran tedariki icin oldugu dusunuluyor. buyuk ihtimalle de ipad3'e yetisecek o ekranlar. yani bu bir tercih degil, mobil cihazi gectim, 22" ekranlarda bile olmayan bir cozunurlukten bahsediyoruz.

flash'in tablet versiyonu yok, adobe daha aciklamadi oyle birsey, honeycomb tabletler de "cikinca destekliycez" denerek satiliyor. he cikinca da desteklemeyecek apple, orasi ayri. ama flasha bu kadar bagimli bir hayat dusunuyorsan tabletlerin hicbiri memnun edemez seni.
  • Admin
Mesaj tarihi:
sd kart ve usb den kasıt fotoğrafçı adam makineden fotoğrafları doğrudan sd kartı takıp atamadıkça ya da card reader takıp transfer edemedikçe nası kullanıcak? ha diyorlar wireless transfer yapacaksın.

en önemlisi tethering olayı yok. wireless üzerinden yapman gerek kablo ile yapamıyorsun.

fotoğraf çekerken fotoları senkronize biçimde doğrudan ipad de görebilmek için

http://brentbat.wordpress.com/2010/08/02/ipad/

burda anlatılanı yapman ya da kamera için wireless transmitter alman lazım ek olarak. 1 usb giriş olsa gerek kalmayacaktı peh.

hatta gider alırdım yani
  • Admin
Mesaj tarihi:
Esh said:

dyna fail oldun abi zorlama asdfa

yeni bir apple device > all oldu yine.

ayni fiyata samsung da tablet cikardi, var mi onu isteyen mesela?

ya neyine fail olcam olm
işime yarar mı yaramaz mı onun muhakemesini yapıyorum ben.
yoksa memlekette neye para verirse onu savunan tipler gibi değilim.

ayrıca şükrü ipad almıcan o zaman diyor lakin ipad'in pazarlamasında fotoğrafçılar için portfolyo taşıma kolaylığı diye lanse ediliyor alet.

şey gibi bu yaptıkları. araba üretiyorsun lakin kapı koymuyorsun. camı indir ordan gir çık diyorsun. arabaya dışarıdan bakınca oha süper lam ne orijinal yapmışlar şok şahane şok şükela şappi şappi.
  • Yeni Oluştur...