Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Pilav üstü az HD diyelim ekrana o zaman.
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Chemical said: yeditepede okuyorum bakalım kim alcak sınıflardan diye bekliyorum bizim es hocamiz siradaydi, herif apple manyagi zaten. ona gelmistir muhtemelen. incelemek istersen konusayim :p
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gereksiz urun sadece apple fanlari alir yani. yada heves falan apple karsiti deilim iphone kullaniyorum ama gereksiz otesi bi urun ipad kabul etmek lazim. belki universitelerde egitim icin falan kullanilir okul icinde mail falan hocalardan gelen ne biliyim pek bi artisini goremedim iphone varken alinmaz yada gidip netbook alinir daha islevli. evde zaten kullanilmaz bilgisayar varken napicaksin, disarida ciksan laptop var ne biliyim artik telefonlarin cogu girio internete. gereksiz iste uzatmiyorum daha gende alanlara hayirli olsun sekli guzel :)
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kim o yaw es105 hocası mı?Reyhan hoca değildir heralde?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.cnn.com/2010/TECH/ptech/04/16/volcano.ash.norway.ipad/index.html?eref=igoogle_cnn
mani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Q9NP-AeKX40
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahahha super mis :) bi ara sinirlendi kiricak dedim ahaha
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 invisible hede hödö... ekranları çizilmelere karşı korur..
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahah o yılan gibi şeyi ipadin altından çıkartmaya çalışması efsaneydi=)
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ya birşey sorucam. bu alete diyelim fotoğraf makinesinden fotoğraf atıp görüntülemek istiyorum, fakat makinem raw formatında fotoğraf çekiyor. yani ipade fotoğraf makinesinden veya compact flash hafıza kartından fotoğraf aktarılır mı? hadi aktardık diyelim raw olan fotoğrafları önizleyebilecek mi? önizledi diyelim peki ya işleyebilir miyiz?
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 viewer önizliyo raw imageları, aynı codeclere ipad'in sistemide sahipse izlersin ama işliyebiliceğini sanmıyorum. tabi application meselesi hep bunlar vardır belki birilerinin yaptığı bi converter falan. ama makinen raw cekiyosa jpg compressed'de cekiyodur yahu
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 çekiyor elbet jpg fakat raw+jpg kullanmıyorum. sadece raw yeterli oluyor benim için. bu cihazı alacak olursamda sadece fotoğraf çantama koymak için alırım bunun içinde bu tür istediklerimi karşılayabilmesi önemli. yok karşılayamıyor ise zaten almam.
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 almana gerek yok zaten kazanırsın biyerden
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bugun biraz kurcaladım ve ilk dikkatimi çeken sey tahminimden baya ince olması. Daha sonra dikkatimi ceken 2. nokta acaip kolay elden kayıp dusebilecegi oldu. Onun dısında buyuk ekranlı iphone baska bişi yok simdilik. Iphone seven herkesin sevecegi bir tablet olmus sonucta.Dizaynı cok şık ama neden bilmiyorum film izlerken biraz daha akıcı olmasını bekliyordum belki moviedendir. Iphoneunuz varsa almaya degmez bence daha buyuk ekranlı bir iphone, iphonenuz yoksa zaten almazsınız. Tablet yapıp gene iphone gibi bagımlı yapmaları PCye sacma olmus yani icine data atamıyorsunuz usb falan ile. İlla PC lazım bişiler yuklemek için yani cidden buyukiphone olmus sadece.
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 "roket adam" said: http://gizmodo.com/5519283/ bu cok iyiymis
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 http://pics.blameitonthevoices.com/012010/ipad_vs_hp_tc_1100.jpg açılmış mıydı
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Nası ya ipad'de kulaklık için jack girişi yok mu? ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 neden iphone/ipad için hep dünyanın en yüzeysel karşılaştırılmaları yapılıyor merak ederim...
Öne çıkan mesajlar