BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hm evet sanırsam bu işin oldukça başarılıymış ma diğer özelliklerden kaybediyor yine :P
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hp slate atom islemcili gelecek ve apple kadar iyi dokumatik ekrana sahip olamiyacagi icin photoshop ile böyle cizimler yapmak biraz zor olacaktir
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bişi sorcam üşendim o kadar okumaya.ipad in bu kadar sevilmemesinin sebebi ne? sadece flash olmamasımı
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benim aklima gelenlerden söyliyim sözde notebook olayini öldürecek bir alet yapip yanina bir usb girisi, önüne bir kamera, icine adam gibi bir isletim sistemi koymazsan iphone'u büyütüp pad diye diye satarsan sevilmez tabi
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ultrAslan said: apple kadar iyi dokumatik ekrana sahip olamiyacagi olur olmaz orasını bilemem de, şu an iphone da çizim yapmanın ölüm olduğu düşünülürse apple kadar iyi dokunmatik ekranı olmasa da olur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 wacomun monitör/pad olan ürününde hangi teknoloji varsa onu koyarlar slate de.. hani atla deve değil b ir de atom işlemci ipad in işlemciden yii deil mi? ipaddeki 1ghz işlemci var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ha bu arada bir sıkıntı da ipad de multi tasking yok t uen son.. tabii müzik açıp üst kısmını da tepsi olarak kullanırsan ayrı
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Laorx said: bu ne ya askdjfhas piano HERO!
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 BabacumMostors said: wacomun monitör/pad olan ürününde hangi teknoloji varsa onu koyarlar slate de.. hani atla deve değil b ir de atom işlemci ipad in işlemciden yii deil mi? ipaddeki 1ghz işlemci var ahaha kolay dğeil abi o, basinc falan hissetmek hayal apple icin
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 halk ipade sevgiyle yaklaşmış: http://www.youtube.com/watch?v=XGUppxoJUVg
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://www.geekologie.com/2010/04/09/ipad-fail.jpg of
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://30.media.tumblr.com/tumblr_kygk3rlQns1qz8vljo1_500.jpg
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pati'de eğer bu aletten birisi alacak olursa muhtemelen aldığını burda söyleyemeyecektir zaa imat iyimiş sdf
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o değil de,ya bi iKeyboard yapsın bari bi sirke yarasın. şöyle ellerin koyulma yerine göre zamanla kişinin el koyuşundan harflerin yeri ayarlansın falan. sağ elin de orta parmagı mouse olsun digerleri tuş olsun. iki elin de 10 barnağını rahatca kullanalım falan. sağ el duruma göre mouse tek hareketle keyboard'ın sağ elle bastığı kısmı kişinin o tarafa kaysın falan. hem karpal tünel sendromundan kurtulalım hem daha az efor sarfedelim. varsa yoksa böyle kullanışsız işsiz şeyler çıkar zaten sitiv cobs. adam bildiğin egosunu testediyor dünya üzerinde. laptopların touchpadleri algıda başarısız ve küçük oldugundan işe yaramıyor bildigin klavye yüksekliğinde ve genişliğinde. ama daha uzun olsun 20 cm kadar. böyle makro mikro ayarlama opsiyonu olsun mesela sol el wasd gibi tutulurken basınca farklı basıp bi tarafa sürükleyince farklı komut falan ayarlarız onlara gamerlar için çoheiy olurdu bence. söyleyin varsa tanıyan yapsın hemen 119$ veririm helalinden
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 wepad diye bir cihaz daha çıkıyor, android işletim sistemli. Apple'a helal valla yoktan bi sınıf yarattı adamlar.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 said: Apple'a helal valla yoktan bi sınıf yarattı adamlar. lol tablet PC bayadır vardı hani, kullanıcısı da vardı
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 al ipad hediyem olsun dese biri gozunuz doner lan
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 imat çıkarsa almayan steve gibi olsun
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana ipad hediye etse birisi 1 ay oynarım, sonra yatar dolap of lost memories'de, mp3 player'ımı bile sattım yahu, laptop, şarj aleti, mouse, kulaklık, 5 metre ethernet kablosu, external hdd taşıyorum şuan gayet rahat.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 niye yatsin abi dolapta. hani tamam gidip almayin ama, cok sacma seyler soyluyorsunuz. hediye gelirse gayet de kullanilir. en kotu ihtimalle alirsin kucagina film/dizi izlersin yolda giderken. yaninda tasidigin agirligi indirirsin, iskelet sistemin sevinir.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bana biri hediye ederse gözüm döner ne yalan söyleyeyim.
Öne çıkan mesajlar