Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim aklima gelenlerden söyliyim
sözde notebook olayini öldürecek bir alet yapip
yanina bir usb girisi, önüne bir kamera, icine adam gibi bir isletim sistemi koymazsan
iphone'u büyütüp pad diye diye satarsan sevilmez tabi
Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

apple kadar iyi dokumatik ekrana sahip olamiyacagi

olur olmaz orasını bilemem de, şu an iphone da çizim yapmanın ölüm olduğu düşünülürse apple kadar iyi dokunmatik ekranı olmasa da olur.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

wacomun monitör/pad olan ürününde hangi teknoloji varsa onu koyarlar slate de.. hani atla deve değil b
ir de atom işlemci ipad in işlemciden yii deil mi? ipaddeki 1ghz işlemci var

ahaha kolay dğeil abi o, basinc falan hissetmek hayal apple icin
Mesaj tarihi:
o değil de,ya bi iKeyboard yapsın bari bi sirke yarasın.
şöyle ellerin koyulma yerine göre zamanla kişinin el koyuşundan harflerin yeri ayarlansın falan. sağ elin de orta parmagı mouse olsun digerleri tuş olsun. iki elin de 10 barnağını rahatca kullanalım falan. sağ el duruma göre mouse tek hareketle keyboard'ın sağ elle bastığı kısmı kişinin o tarafa kaysın falan. hem karpal tünel sendromundan kurtulalım hem daha az efor sarfedelim. varsa yoksa böyle kullanışsız işsiz şeyler çıkar zaten sitiv cobs. adam bildiğin egosunu testediyor dünya üzerinde.
laptopların touchpadleri algıda başarısız ve küçük oldugundan işe yaramıyor bildigin klavye yüksekliğinde ve genişliğinde. ama daha uzun olsun 20 cm kadar. böyle makro mikro ayarlama opsiyonu olsun mesela sol el wasd gibi tutulurken basınca farklı basıp bi tarafa sürükleyince farklı komut falan ayarlarız onlara gamerlar için çoheiy olurdu bence.
söyleyin varsa tanıyan yapsın hemen 119$ veririm helalinden
Mesaj tarihi:
bana ipad hediye etse birisi 1 ay oynarım, sonra yatar dolap of lost memories'de, mp3 player'ımı bile sattım yahu, laptop, şarj aleti, mouse, kulaklık, 5 metre ethernet kablosu, external hdd taşıyorum şuan gayet rahat.
Mesaj tarihi:
niye yatsin abi dolapta. hani tamam gidip almayin ama, cok sacma seyler soyluyorsunuz. hediye gelirse gayet de kullanilir. en kotu ihtimalle alirsin kucagina film/dizi izlersin yolda giderken. yaninda tasidigin agirligi indirirsin, iskelet sistemin sevinir.
  • Yeni Oluştur...