Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arkadaşlar, geçen hafta bu videoya rastladım. Gözlerime inanamadım ve doğru olduğundan emin olmak istedim. Biraz daha araştırdım, derine indim. sonuç olarak lütfen, kanser olan, veya herhangi ciddi bir hastalık ile boğuşan tanıdığınız veya sevdiğiniz varsa bu belgeselin çok yardımcı olacağına inanıyorum. http://www.esoterictube.com/run-from-the-cure-the-rick-simpson-story.html Belgeseli izledikten sonra konu hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isteyenler için: Örnek http://www.youtube.com/watch?v=83Ue8OBhT2U
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi kusura bakma da nasıl başlık açmak bu ya
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kanseri ufolar mı getirmiş? şaka bir yana bu aralar benim de aklıma çok takılıyor. olmam inşallah.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konunun UFO'larla uzaktan yakından alakası yok. Her açtığım topiği, attığım mesajı lütfen o konuya bağlamayınız. Bu topik yardım amaçlıdır. Sen öyle bir espri yaparak insanların konuyu yanlış anlamalarına yol açabilirsin. Hani paticik ahalisini geçtim, alan yetkililerin daha da temkinli ve düzgün mesaj atmaları gerektiğini düşünüyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bizim arkadaşın babası akciğer kanseriydi ve tedavi görüyodu.Maalesef geçen çarşamba grip oldu ve bünyesi zayıf bağışıklık sistemi çöktüğü için falan kaybettik kötü bişey ya cidden.
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kanserimiz yok kardeş.ama bakayım belki kanser yapabilirsem videoyu izleme saygınlıgına erişebilirim kanser olmadıgından izleyemiyorum
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Video esrarın kansere iyi geldiğini anlatıyo kısaca. Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum da, parkinsonluların titreme ataklarını azalttığı kanıtlanmıştı zaten ama kanser olayını bilmiyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kanseri yenmenın yöntemi kabaca kendimizi öldürmek, ve kanserin bizden önce ölmesini ummak. aslında bize zarar veren herşey kanserede zarar veriyor.
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oh esrar için bahanem oldu memur bey vallahi kanserim
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Galiba yanlış hatırlıyomuşum alzheimer'a iyi geliyodu sanırsam.. ne bilyim öyle bişey var burda ayrıntılı.. http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis#Alzheimer.27s_disease
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Basligin kitlenmesi lazim, uyusturucuya ozendirmekten siteyi kapatirlar.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 teyzem bu videoyu izledi ve az önce öldü. kanserdi. izlemeyin, izlettirmeyin.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 medical marijuana mi anlatiyo? lan video koyarken ne anlattigini yazin be, KESIN IZLEYIN KANSERLILER, IYILESICEKSINIZ!
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 semptomları mı önlüyor, tedavi mi ediyor, ışığı görenlerin yaşam sürelerini mi uzatıyor bunlar netleştirilmeli diye düşünüyorum sayın kırca.
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 zakkum yiyin, kanseri direk geciriyor zakkumdu di mi? kimdi bizdeki versiyonu bu amcanin? zakkummus evet. ustelik bizim versiyon aidse bile iyi geliyor zakkumcu doktoru abd kapti!!!
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Söyle topiclerin direk çöpe gitmesini istiyorum yönetimden. Evet yeni kanser teşhisi konmus cok cok yakın bir kimsem var ve ben hergün bunu düşünüp ızdırap çekiyorum.Unutmaya calisiyorum,sonra kendimi böyle saçma sapan topiclerde buluyorum. Şu başlıga bak ya,hey allam yarabbim
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gecmis olsun dark, bol sabir dilerim babam iki hafta once atlatti akciger kanserini, epeyce uzun ve tatsiz bir donemdi haliyle. teshisin ne zaman konuldugu, evresi falan onemli tabii ama illa sonu kotu olacak diye birsey yok umarim sen de yakin zamanda atlattik yazarsin buraya
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://static.funnyjunk.com/pictures/because_of_parkinsons.jpg
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Nasıl saçma bir başlık ve topictir bu? Hayır açan kişi cidden bunlara inandı mı yoksa kendince dalga mı geçmek istedi ben onu anlamaya çalışıyorum.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dark_Soul said: Söyle topiclerin direk çöpe gitmesini istiyorum yönetimden. Evet yeni kanser teşhisi konmus cok cok yakın bir kimsem var ve ben hergün bunu düşünüp ızdırap çekiyorum.Unutmaya calisiyorum,sonra kendimi böyle saçma sapan topiclerde buluyorum. Şu başlıga bak ya,hey allam yarabbim + bi milyon. bu tıp doktorları bir bok bilmiyor zaten bu hayatta, böyle şeyleri gizliyorlar sırf para kazansın kemoterapi ilaç şirketleri diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum ben. bu başlığı açan arkadaşın da bir yaralı parmağa işediğini görmedim, adam ya ufolarla uğraşıyor ya böyle işlerle.
Öne çıkan mesajlar