Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser olan tanıdığınız, sevdiğiniz biri varsa lütfen izleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, geçen hafta bu videoya rastladım. Gözlerime inanamadım ve doğru olduğundan emin olmak istedim. Biraz daha araştırdım, derine indim.

sonuç olarak lütfen, kanser olan, veya herhangi ciddi bir hastalık ile boğuşan tanıdığınız veya sevdiğiniz varsa bu belgeselin çok yardımcı olacağına inanıyorum.

http://www.esoterictube.com/run-from-the-cure-the-rick-simpson-story.html

Belgeseli izledikten sonra konu hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isteyenler için:

Örnek

http://www.youtube.com/watch?v=83Ue8OBhT2U

Mesaj tarihi:
Konunun UFO'larla uzaktan yakından alakası yok. Her açtığım topiği, attığım mesajı lütfen o konuya bağlamayınız.

Bu topik yardım amaçlıdır. Sen öyle bir espri yaparak insanların konuyu yanlış anlamalarına yol açabilirsin.

Hani paticik ahalisini geçtim, alan yetkililerin daha da temkinli ve düzgün mesaj atmaları gerektiğini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaşın babası akciğer kanseriydi ve tedavi görüyodu.Maalesef geçen çarşamba grip oldu ve bünyesi zayıf bağışıklık sistemi çöktüğü için falan kaybettik kötü bişey ya cidden.
Mesaj tarihi:
kanserimiz yok kardeş.ama bakayım belki kanser yapabilirsem videoyu izleme saygınlıgına erişebilirim

kanser olmadıgından izleyemiyorum
Mesaj tarihi:
Video esrarın kansere iyi geldiğini anlatıyo kısaca.
Bu ne kadar doğrudur bilmiyorum da, parkinsonluların titreme ataklarını azalttığı kanıtlanmıştı zaten ama kanser olayını bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
kanseri yenmenın yöntemi kabaca kendimizi öldürmek, ve kanserin bizden önce ölmesini ummak.

aslında bize zarar veren herşey kanserede zarar veriyor.
Mesaj tarihi:
Galiba yanlış hatırlıyomuşum alzheimer'a iyi geliyodu sanırsam.. ne bilyim öyle bişey var burda ayrıntılı..
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis#Alzheimer.27s_disease
Mesaj tarihi:
Söyle topiclerin direk çöpe gitmesini istiyorum yönetimden.
Evet yeni kanser teşhisi konmus cok cok yakın bir kimsem var ve ben hergün bunu düşünüp ızdırap çekiyorum.Unutmaya calisiyorum,sonra kendimi böyle saçma sapan topiclerde buluyorum.
Şu başlıga bak ya,hey allam yarabbim
Mesaj tarihi:
gecmis olsun dark, bol sabir dilerim

babam iki hafta once atlatti akciger kanserini, epeyce uzun ve tatsiz bir donemdi haliyle. teshisin ne zaman konuldugu, evresi falan onemli tabii ama illa sonu kotu olacak diye birsey yok

umarim sen de yakin zamanda atlattik yazarsin buraya
Mesaj tarihi:
Nasıl saçma bir başlık ve topictir bu? Hayır açan kişi cidden bunlara inandı mı yoksa kendince dalga mı geçmek istedi ben onu anlamaya çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Söyle topiclerin direk çöpe gitmesini istiyorum yönetimden.
Evet yeni kanser teşhisi konmus cok cok yakın bir kimsem var ve ben hergün bunu düşünüp ızdırap çekiyorum.Unutmaya calisiyorum,sonra kendimi böyle saçma sapan topiclerde buluyorum.
Şu başlıga bak ya,hey allam yarabbim

+ bi milyon. bu tıp doktorları bir bok bilmiyor zaten bu hayatta, böyle şeyleri gizliyorlar sırf para kazansın kemoterapi ilaç şirketleri diye mi düşünüyorsunuz anlamıyorum ben. bu başlığı açan arkadaşın da bir yaralı parmağa işediğini görmedim, adam ya ufolarla uğraşıyor ya böyle işlerle.
  • Yeni Oluştur...