lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 alternatif olarak "evil genius" vardı strateji olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu kingpin windows 7 sorun çıkarıyor renkler bir kayık ve demo oynadikdan sonra error veriyor ana menüyü bile göremiyorum ne yapabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Laorx said: kingpin baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 xieon said: bu kingpin windows 7 sorun çıkarıyor renkler bir kayık ve demo oynadikdan sonra error veriyor ana menüyü bile göremiyorum ne yapabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 the sting! güzelmiş... tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nileppezdel said: Kısaca hırsızlık oyunu =D Ama o zamanlar mesela işte meşalelerle aydınlanıyo etraf, sen su kesesi olan ok atıp söndürüyosun meşaleyi öyle gidiyosun falan. Hoş detaylar var böyle. Oynanmalı bence intaara surukler insani o kadar sikici 50 metreyi 15 saatte yuruyosun gardiyani bayilt mesaleye ok at golgeye saklan atese ise felan tiksinmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben çok sevmiştim valla gerçekçi de hem. Oraya girecek olsan rahat hareket ederek giremezsin ki. Gardiyanların devriyelerini takip etmen lazım karanlıkta kalman lazım gerekirse çaktırmadan karartman lazım falan. Oh oh canım çekti =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 katpultla ates edip yagmalama taraftariyim kaleyi kosku urasaam ole hen hen hen hen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 eregorn2 said: the sting! güzelmiş... tavsiye ederim windows 7 de yeni nesil grafik kartlarıyla çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bonepart +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 xieon said: eregorn2 said: the sting! güzelmiş... tavsiye ederim windows 7 de yeni nesil grafik kartlarıyla çalışıyor mu? xpde oynuyorum ve ekran kartı x1550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Gaap said: Wolas said: thief thief i gta, mafia veya kane and lynchle bir tutuyorsun. hey allahım. xieon said: Böyle bir suçluyu, bir katili, bir hırsızı yada bir mafyayı yönettiğimiz oyunlar arıyorum. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kitana said: mafia olsa da oynasam canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hatta o mafia nın menüler giriş müziği falan of of nasıl süperolur şimdi dur indireyim bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BonePART said: nileppezdel said: Kısaca hırsızlık oyunu =D Ama o zamanlar mesela işte meşalelerle aydınlanıyo etraf, sen su kesesi olan ok atıp söndürüyosun meşaleyi öyle gidiyosun falan. Hoş detaylar var böyle. Oynanmalı bence intaara surukler insani o kadar sikici 50 metreyi 15 saatte yuruyosun gardiyani bayilt mesaleye ok at golgeye saklan atese ise felan tiksinmistim Teknik olarak Splinter Cell veya Hitman serilerinden farkı yok. Bu tür oyunları sevmiyorsun demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 scarface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mafia gibisi çıkmadı bir daha cidden. eski cdler arasında buldum şu konuyu okuduktan sonra bir daha yüklüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hitman yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 trashsiz raid isteyen, "abi bossları toplayın şöle toptan aoe ile kesek" diyen adam sevmez tabi theifi SABIR VE ÖZVERİ ARKADAŞIM O PATROLUN 4 YOLU DÖNMESİ KAÇ SANİYE TUTUYOR ÖNCE OTURUP SAYACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Saint's Row 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Laraken said: abi direk mafia yani. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kaede said: trashsiz raid isteyen, "abi bossları toplayın şöle toptan aoe ile kesek" diyen adam sevmez tabi theifi ahahah tabir çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Şu an evil genius oynuyorum gayet güzel ve eğlenceli bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mirror's Edge bu kategoriye girebilir aslında. Sürekli kaçıyoruz sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kaede said: trashsiz raid isteyen, "abi bossları toplayın şöle toptan aoe ile kesek" diyen adam sevmez tabi theifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar