Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suç Oyunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kingpin windows 7 sorun çıkarıyor renkler bir kayık ve demo oynadikdan sonra error veriyor ana menüyü bile göremiyorum ne yapabilirim acaba?
Mesaj tarihi:
xieon said:

bu kingpin windows 7 sorun çıkarıyor renkler bir kayık ve demo oynadikdan sonra error veriyor ana menüyü bile göremiyorum ne yapabilirim acaba?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Kısaca hırsızlık oyunu =D

Ama o zamanlar mesela işte meşalelerle aydınlanıyo etraf, sen su kesesi olan ok atıp söndürüyosun meşaleyi öyle gidiyosun falan. Hoş detaylar var böyle. Oynanmalı bence

intaara surukler insani o kadar sikici
50 metreyi 15 saatte yuruyosun
gardiyani bayilt
mesaleye ok at
golgeye saklan
atese ise felan
tiksinmistim
Mesaj tarihi:
Ben çok sevmiştim valla gerçekçi de hem. Oraya girecek olsan rahat hareket ederek giremezsin ki. Gardiyanların devriyelerini takip etmen lazım karanlıkta kalman lazım gerekirse çaktırmadan karartman lazım falan. Oh oh canım çekti =D
Mesaj tarihi:
Gaap said:

Wolas said:

thief

thief i gta, mafia veya kane and lynchle bir tutuyorsun. hey allahım.

xieon said:

Böyle bir suçluyu, bir katili, bir hırsızı yada bir mafyayı yönettiğimiz oyunlar arıyorum.

QQ
Mesaj tarihi:
BonePART said:

nileppezdel said:

Kısaca hırsızlık oyunu =D

Ama o zamanlar mesela işte meşalelerle aydınlanıyo etraf, sen su kesesi olan ok atıp söndürüyosun meşaleyi öyle gidiyosun falan. Hoş detaylar var böyle. Oynanmalı bence

intaara surukler insani o kadar sikici
50 metreyi 15 saatte yuruyosun
gardiyani bayilt
mesaleye ok at
golgeye saklan
atese ise felan
tiksinmistim

Teknik olarak Splinter Cell veya Hitman serilerinden farkı yok. Bu tür oyunları sevmiyorsun demek ki.
Mesaj tarihi:
trashsiz raid isteyen, "abi bossları toplayın şöle toptan aoe ile kesek" diyen adam sevmez tabi theifi

SABIR VE ÖZVERİ ARKADAŞIM O PATROLUN 4 YOLU DÖNMESİ KAÇ SANİYE TUTUYOR ÖNCE OTURUP SAYACAKSIN
  • Yeni Oluştur...