Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes pilsenden bayilik

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

yav said:

adamınbiri said:

aklımda daha değişik bir şey var
daha çok hamburger üzerine ama içkili

aha bu fikir benim aklıma da gelmişti =p

burger'ın alkollüsü falan çok sağlam tutar bence direkt ihtiyaç ama ortada olmadığı için o ihtiyacı hissetmiyoruz...

dün jay leno bahsetti böyle bişeyden. burger king avrupada denemek için açmış bi tane. (bira ve whopper ne kadar avrupai dimi ehe mehe diye güldürükçülük olmuştu)

edit: yannız nasıl heves kırdım şimdi kimbilir. özür dilerim lan... valla olur bak ben kesin müşterisiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle sole soliim caddebostandaki efes cafe dediginiz eger eski schlotzky nin yerindekini soyluyorsaniz oranin efesle bir alakasi yok sadece efes den mal aliyorlar yani her turlu icki satisi var votka cin viski flan filan. Onun disinda caddeye gorede fiyatlari cok uygun bir mekandir. Yani kisaca alkol ruhsati ve dizayn konsept sana ait. Benden sana tavsiye eger bar dusunuosan borsa bar olayini yeniden getir emin ol tutacak.

ps:Bunun disinda avrupada mesala ingiltere de manchester da burger king de bira var.
Sosyal ağlarda paylaş

"Golden Virginia" said:

yok fikirler güzel de, türkiyede tutmaz yani demek istediğim olmuyor yani. yazlık bölgede bira (kamyoncu efes) + cips (hakkaten fazla yani) 7 tl yaptık ilgilenmedi millet fasdd

yazlık bölge neresi mesela?
hani deniz kenarı filansa, böyle bol otel olan biyer tutmaması lazım zaten, ben olsam gitmem mesela mekana alırım tekelde denizkenarında içerim.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

@sipeyskeyk
tamam biraya abanıyosunda ben gittiğim yerlerde sadece bira satılmıyodu
gayet votkası gin'ide gidiyodu
tabikide efes ağırlığı biraya vermeni hatta tahminimce belirli bi kota koymuştur sana ama başka içki satmanın yasak olmaması lazım

belki biri cevap vermiştir bilmiyorum ama ben yine de soyleyeyim. aynı dolaba koydurmuyorlar, eğer ekstra reklamsız bir dolabın var ise ona koyup satabilirsin bildiğim kadarı ile. yazları yanında çalıştığım dayımın büfesi var, orada efes dolabına tuborg koydurtulmuyor, yani koyduğunda adam gelip çıkarıyor başka dolaba koyuyor. bi de efes, tuborg dan daha katı =P.

şey de var, belki bar işinde farklı, büfe işinde farklıdır.

edit: tekel ürünleri de dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

"Golden Virginia" said:

yok fikirler güzel de, türkiyede tutmaz yani demek istediğim olmuyor yani. yazlık bölgede bira (kamyoncu efes) + cips (hakkaten fazla yani) 7 tl yaptık ilgilenmedi millet fasdd

yazlık bölge neresi mesela?
hani deniz kenarı filansa, böyle bol otel olan biyer tutmaması lazım zaten, ben olsam gitmem mesela mekana alırım tekelde denizkenarında içerim.

deniz kenarı otel yok pansiyon var ufak ufak birsürü

sen öyle yaparsın zten gençlere lafımız yok ben de öyle yaparım. ama oraya gelen genç yok, 35+ yaşlarında herkes. gerçi türk turist çok belki ondandır
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ben restoranimi efes pub a cevirmek icin efes pilsen ile iletisime gectim.olumlu olarak donduler.

franchise larin iki tipi var sirketler icin.birincisi sen para veriyorsun adamlar kuruyor. bir de adamlarin yayilma politikasi var ise onlar sana yardim da bulunuyor. ki efes pilsen ikinci gruba ait. her puba yardim icin mekanin bulundugu yere gore yardim ediyorlar.butcelerini ona gore belirliyorlar.

tabela, icerideki mobilya, bardaklar, tente falan efes karsiliyor. tabi seninle sozlesme imzaliyor. bir limit koyuyor haftada su kadar fici satacaksin diye.

bira olarak sadece efes urunlerini satabiliyorsun diger ickilere ve iceceklere karismiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...