Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 "Golden Virginia" said: ruhsat nasıl kolay onu merak ettim açacagın yer içkili mekana izin veren bir cadde, sokak, mahalledeyse gerekli şartları yerine getirdiğinde ruhsat alman zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yav said: adamınbiri said: aklımda daha değişik bir şey var daha çok hamburger üzerine ama içkili aha bu fikir benim aklıma da gelmişti =p burger'ın alkollüsü falan çok sağlam tutar bence direkt ihtiyaç ama ortada olmadığı için o ihtiyacı hissetmiyoruz... dün jay leno bahsetti böyle bişeyden. burger king avrupada denemek için açmış bi tane. (bira ve whopper ne kadar avrupai dimi ehe mehe diye güldürükçülük olmuştu) edit: yannız nasıl heves kırdım şimdi kimbilir. özür dilerim lan... valla olur bak ben kesin müşterisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 konuyu okumadım direk bildiklerimi yazayım. votka vs satamıyorsun sadece efes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok artık daha neler oldu olucak suda satmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 barda su mu satmayı düşünüyosun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 su 5 ytl bira 3.... o değil de bu tip cafeler ankara'da var mı? bi gidip göreyim merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 öle yerler açılıp tutması için ankaranın daha bi 3-5 level atlaması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yok fikirler güzel de, türkiyede tutmaz yani demek istediğim olmuyor yani. yazlık bölgede bira (kamyoncu efes) + cips (hakkaten fazla yani) 7 tl yaptık ilgilenmedi millet fasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 CthuLhu said: konuyu okumadım direk bildiklerimi yazayım. votka vs satamıyorsun sadece efes yoo var izmirde gayet herşeyi satıyo adamlar. birada efes sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yazlık yerde 3 milyona 50lik içtim yanında 2 milyona hamburger yedim, ege manzarası kumsal içinde bir mekanda gayet keyifliydi, fiyatlarla daha da keyifli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oncelikle sole soliim caddebostandaki efes cafe dediginiz eger eski schlotzky nin yerindekini soyluyorsaniz oranin efesle bir alakasi yok sadece efes den mal aliyorlar yani her turlu icki satisi var votka cin viski flan filan. Onun disinda caddeye gorede fiyatlari cok uygun bir mekandir. Yani kisaca alkol ruhsati ve dizayn konsept sana ait. Benden sana tavsiye eger bar dusunuosan borsa bar olayini yeniden getir emin ol tutacak. ps:Bunun disinda avrupada mesala ingiltere de manchester da burger king de bira var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 borsa bar olayınıda düşündüm de istanbulda onu yapan 2-3 yer var zaten onlarda sadece cumartesi günleri biraz doluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 eger butcen varsa caddebostana ac, tutacaktir cunku cok baydi caddebostanin ortami. Birileri sherff bari solemisde orasida eski kokorecci ondan once donerci flan ben alisamadim oraya hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 "Golden Virginia" said: yok fikirler güzel de, türkiyede tutmaz yani demek istediğim olmuyor yani. yazlık bölgede bira (kamyoncu efes) + cips (hakkaten fazla yani) 7 tl yaptık ilgilenmedi millet fasdd yazlık bölge neresi mesela? hani deniz kenarı filansa, böyle bol otel olan biyer tutmaması lazım zaten, ben olsam gitmem mesela mekana alırım tekelde denizkenarında içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Fistan said: ruhsat falan kolay orasını takma kafaya ama, salak değilsen efese bar yaptırmazsın diyim ben. eğer antalya'dan bahsediyorsan ist. la antalya aynı değil alma kolaylığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 izmir konak pierdeki KFC'dede bira satışı var. Denizin hemen yanında bi tarafta bucket bi tarafta bira. off çok guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 OFF İÇKİYLE YEMEK YEMEK ÇOK İYİ OLUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne göbek yapar o he. Double gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 adamınbiri said: @sipeyskeyk tamam biraya abanıyosunda ben gittiğim yerlerde sadece bira satılmıyodu gayet votkası gin'ide gidiyodu tabikide efes ağırlığı biraya vermeni hatta tahminimce belirli bi kota koymuştur sana ama başka içki satmanın yasak olmaması lazım belki biri cevap vermiştir bilmiyorum ama ben yine de soyleyeyim. aynı dolaba koydurmuyorlar, eğer ekstra reklamsız bir dolabın var ise ona koyup satabilirsin bildiğim kadarı ile. yazları yanında çalıştığım dayımın büfesi var, orada efes dolabına tuborg koydurtulmuyor, yani koyduğunda adam gelip çıkarıyor başka dolaba koyuyor. bi de efes, tuborg dan daha katı =P. şey de var, belki bar işinde farklı, büfe işinde farklıdır. edit: tekel ürünleri de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Prosciutto said: CthuLhu said: konuyu okumadım direk bildiklerimi yazayım. votka vs satamıyorsun sadece efes yoo var izmirde gayet herşeyi satıyo adamlar. birada efes sadece.sen dükkanı tutup herşeyi efese yaptırırsan anlaşma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fede said: "Golden Virginia" said: yok fikirler güzel de, türkiyede tutmaz yani demek istediğim olmuyor yani. yazlık bölgede bira (kamyoncu efes) + cips (hakkaten fazla yani) 7 tl yaptık ilgilenmedi millet fasdd yazlık bölge neresi mesela? hani deniz kenarı filansa, böyle bol otel olan biyer tutmaması lazım zaten, ben olsam gitmem mesela mekana alırım tekelde denizkenarında içerim. deniz kenarı otel yok pansiyon var ufak ufak birsürü sen öyle yaparsın zten gençlere lafımız yok ben de öyle yaparım. ama oraya gelen genç yok, 35+ yaşlarında herkes. gerçi türk turist çok belki ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Fistan said: "Golden Virginia" said: ruhsat nasıl kolay onu merak ettim açacagın yer içkili mekana izin veren bir cadde, sokak, mahalledeyse gerekli şartları yerine getirdiğinde ruhsat alman zor değil. istanbulda açarsan haberim olsun :) antalya ayrı istanbul APAYRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hardall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben restoranimi efes pub a cevirmek icin efes pilsen ile iletisime gectim.olumlu olarak donduler. franchise larin iki tipi var sirketler icin.birincisi sen para veriyorsun adamlar kuruyor. bir de adamlarin yayilma politikasi var ise onlar sana yardim da bulunuyor. ki efes pilsen ikinci gruba ait. her puba yardim icin mekanin bulundugu yere gore yardim ediyorlar.butcelerini ona gore belirliyorlar. tabela, icerideki mobilya, bardaklar, tente falan efes karsiliyor. tabi seninle sozlesme imzaliyor. bir limit koyuyor haftada su kadar fici satacaksin diye. bira olarak sadece efes urunlerini satabiliyorsun diger ickilere ve iceceklere karismiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Malatya merkez de efes pub açmayı düşünüyoruz, ama toplum buna ne kadar hazır iş yapabilme imkanımız olurmu bu konu hakkın da bilgi verebilecek arkadaşların yorumunu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ölü yatırım olur huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar