adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bu yeni yayılmaya başlıyan "efes cafe"lerin efes pilsen bayiliği olduğunu söyleniyo dükkanı siz tutuyosunuz efes pilsen geliyo mekanı sizin için döşüyo kendi reklamını yapıyo sizde bir efes bayisi olmuş oluyosunuz ama herhalde bukadar basit değildir tam ve kesin bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 O mekanlar süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 her üniversitelinin hayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 burger kingte 500 bin liraya herşeyi halledip anahtar teslim veriyolar mesela. o cafelerde 200 filandır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 200 olucağını zannetmem daha makul bişeydir bence daha makul dediğim 100 falandır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi sonuçta içkili mekan açıyosun. kendin açmaya kalksan 300 ü bulur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 peki bu efes bayilik verince içki ruhsatını seninmi alman gerekiyo? yoksa onuda hallediyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sen alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 100 falan değildir abi, dandik mantıcı bile 70 - 80k'dan başlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ruhsatı aldıktan sonra, mekanı kendin de döşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ruhtası aldıkdan sonra döşemesi öyle kolay olmaz ki bildiğim kadarıyla kafanda bi konsept varsa efes ona görede dizayn ediyo içeriyi yani her şekil karlı çıkıyosun ama avantajları ve dezavantajları ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Arkasokak said: her üniversitelinin hayali. ahahahah BİZ ÇOK HESAP ÖDEDİK, İLİĞİMİZE KADAR SÖMÜRDÜLER, BEN DE YAPACAM OLUM, BİTTİNİZ ULAN SİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 avantajları, normal bi barda 5 liraya sattığın bi 50liğin sana maliyeti atıyorum 2 liraysa, efes sponsorluğu alınca 1, 1.25 lira filan olur. o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dezavantajı kardan pay vermen, ve tüm kararlarda onlara bağlı kalman. oo ruh ikizi gibiyiz beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 avantajları yeni açılan mekanların yaşadığı tutunma sürecindeki sıkıntıları yaşamassın. mekanı döşetirken daha önce bu işi yapmamış insansan bir güzel kazık yersin, bu şekilde acaba kazık mı yiyorum sorusu aklından çıkar. Malı daha avantajlı koşullarda alırsın ödeme olsun fiyat olsun. Dezavantajları kar payı ödemen,kafana göre iş yapamaman efesten başka bir bira satamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 O Efes cafelerin hepsi ucuz değil ki. Bazıları gayet pahalı. Konsepte ve çekmek istediği kitleye göre değişir gerçi. Ama güzeller ve Efes'ten gerçekten hoş bir hareket olmuş. Böyle reklama kurban olurum devamını da bekliyoruz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mekan senin olduktan sonra 150 civarı çıkartırlar,onlar çıkartamazsa ben çıkartırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kar payı ödeme olayı kesin mi? çünkü çoğu frachisingte kar payı değil, sabit isim hakkı ödenir genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @sipeyskeyk tamam biraya abanıyosunda ben gittiğim yerlerde sadece bira satılmıyodu gayet votkası gin'ide gidiyodu tabikide efes ağırlığı biraya vermeni hatta tahminimce belirli bi kota koymuştur sana ama başka içki satmanın yasak olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şimdi onu düzelticektim ya sonradan aklıma geldi.efesten başka bira satamıyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 efes belli bir satış kotası koyuyor oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sadece efes mi yoksa efes ve türevleri mi? çünkü bildiğim kadarıyla miller'ın türkiye distribütörü efes şuan ben bu işe baş koydum menüm bile hazır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben Pazar gecesi caddeostanda Efes Sports Pub'daydım da sanki menüde Miller da vardı gibi hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyo da olabilirim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 efes miller, marmara, becks ve tekel birasını da satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi kuruyosan taverna tarzı kurda biraz rp yapalım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar