Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Korax said: edik2: basmadi kafam xmarks'a ne lan bu xmarks bookmark'larını internetteki bir sunucuda saklayarak farklı bilgisayarlar arasında senkronize etmeni sağlıyor. Sallıyorum evde paticik.com'u bookmark'ladın, işe gittiğinde bookmark listende paticik.com çıkıyor. Kullandığın her bilgisayara xmarks yüklemen yeterli, farklı browser'lar arasında da çalışıyor. Hatta ben aynı bilgisayardaki linux ve windows sistemlerim arasında da xmarks ile sync ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oww yea, tenks dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ahahaha millet ıslanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 www.chromeplus.org ben uzun bir süredir bu versiyonunu kullanıyorum. açıkçası normal chromedan kat be kat güzel. deneyin bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 plus neyin nesi? extensions falanda var degilmi?Yoksa sadece ustune yuklenen bi olaymi? Edik, denedim baya guzelmis yalniz simdiki chrome'un ayarlarini, cache'ini falan filan nasil chrome plus'a atabiliriz? Varmi öyle bi secenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Varmis, buldum. C:Documents and Settings**USER NAME**Local SettingsApplication DataGoogleChromeUser Data icinde nevar neyok kopyalayin ve C:Program FilesChromePlusChromePlusUserDataDefault icine atin. Cache mache extensions falan nevar neyok herseyi kopyaliyo. Guzeeeel, simdi dahada guzel oldu iste. Edit; O degilde bookmarks sync'i yukledikte, zaten google chrome'un kendi bookmarks sync olayi var? Gerek yok sanki ona Edik2; OHS, Chrome plus'ta alt+s calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Korax said: Edit; O degilde bookmarks sync'i yukledikte, zaten google chrome'un kendi bookmarks sync olayi var? Gerek yok sanki ona Bir önceki sayfaya bakıver. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aha simdi anladim hehehe, kacirmisim gözden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 5 beta da çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 browserların versiyonu takip etmekte süper ya mesela benim brwserımda ne degisiklikler oluyor acaba ya da ne guzellikleri ozellikleri var cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ya bende kafasina gore foruma falan mesaj atmiyo anasayfaya falan donuyo login olamiyorum bazen vs. neden yapiyo ki boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya nedicem chronium(chrome plus) kullananlar varsa; ara ara sacmasapan cokuyo bu ya. Chrome'da pek böyle olmuyo sanki? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Chrome'a döndum geri, sevmedim sanki onu, cöktu biriki, bide facebook'a giris yapamadim butun sabah. Butun önbellegi cerezleri sildikten sonra oldu. O degilde, pati anasayfa ve favori konularim turuncu, geri kalan heryer yesil. Ctrl F5 yapiyorum olmuyo, varmidir bi cözumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 cache i bosalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 chorme da dns ayaralamk için naapmak lazım. mozilla da ne guzel go.navige.com yazıoduk ayarlarda bi yere her siteye girebiliodum. şimdi video izlemek için mozilla yı açıorm. bayıyo bi sure sora. yok mu bunun bi çaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 İyi güzel kurduk ettikte tüm siteler çalışıyor Grooveshark çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bende çalışıyor grooveshark şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 onun için eklenti vardı ya görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aquila said: her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik. indirilirken altta çıkan tab'teki indirilen o öğeye tıklayınca direkt açıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aquila said: her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik. aslinda hicbir browser dosyalari direkt acamaz. harddiskine indirmen lazim ki goruntuleyesin. browserlar genelde bunu yaparken de bir temp klasor kullanir, kullaniciya da ses etmezler. chrome ise ses etmekle kalmiyor, bangir bangir bagiriyor. biraz can sikici birsey ama yavas yavas duzelir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ya bu google chrome her geçen gün yeni bir "sürüm" çıkartıyor ama ben hiç bir farkını görmüyorum arasında. google chrome 1.0-2.0-3.0-4.0 tıpkısının aynısı. eski bilgisayarda 3.0 kullanıyordum, yeni bilgisayara tekrar google chrome yükleyim dedim, siz burda 4.0'ın çıktığını söylemeseniz farketmiycem bile kullandığımın 4.0 olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mokoko said: chorme da dns ayaralamk için naapmak lazım. mozilla da ne guzel go.navige.com yazıoduk ayarlarda bi yere her siteye girebiliodum. şimdi video izlemek için mozilla yı açıorm. bayıyo bi sure sora. yok mu bunun bi çaresi. help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Optionsa baktin mi, orda dnslibisey vardi gibi kalmis aklimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar