Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 4.0 çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax said:
edik2: basmadi kafam xmarks'a ne lan bu

xmarks bookmark'larını internetteki bir sunucuda saklayarak farklı bilgisayarlar arasında senkronize etmeni sağlıyor.

Sallıyorum evde paticik.com'u bookmark'ladın, işe gittiğinde bookmark listende paticik.com çıkıyor. Kullandığın her bilgisayara xmarks yüklemen yeterli, farklı browser'lar arasında da çalışıyor. Hatta ben aynı bilgisayardaki linux ve windows sistemlerim arasında da xmarks ile sync ediyorum.
Mesaj tarihi:
plus neyin nesi? extensions falanda var degilmi?Yoksa sadece ustune yuklenen bi olaymi?

Edik, denedim baya guzelmis yalniz simdiki chrome'un ayarlarini, cache'ini falan filan nasil chrome plus'a atabiliriz? Varmi öyle bi secenek?
Mesaj tarihi:
Varmis, buldum.

C:Documents and Settings**USER NAME**Local SettingsApplication DataGoogleChromeUser Data

icinde nevar neyok kopyalayin ve

C:Program FilesChromePlusChromePlusUserDataDefault

icine atin. Cache mache extensions falan nevar neyok herseyi kopyaliyo. Guzeeeel, simdi dahada guzel oldu iste.

Edit; O degilde bookmarks sync'i yukledikte, zaten google chrome'un kendi bookmarks sync olayi var? Gerek yok sanki ona

Edik2; OHS, Chrome plus'ta alt+s calisiyo
Mesaj tarihi:
Chrome'a döndum geri, sevmedim sanki onu, cöktu biriki, bide facebook'a giris yapamadim butun sabah. Butun önbellegi cerezleri sildikten sonra oldu. O degilde, pati anasayfa ve favori konularim turuncu, geri kalan heryer yesil. Ctrl F5 yapiyorum olmuyo, varmidir bi cözumu?
Mesaj tarihi:
chorme da dns ayaralamk için naapmak lazım. mozilla da ne guzel go.navige.com yazıoduk ayarlarda bi yere her siteye girebiliodum. şimdi video izlemek için mozilla yı açıorm. bayıyo bi sure sora. yok mu bunun bi çaresi.
Mesaj tarihi:
aquila said:

her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik.

indirilirken altta çıkan tab'teki indirilen o öğeye tıklayınca direkt açıyor zaten.
Mesaj tarihi:
aquila said:

her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik.

aslinda hicbir browser dosyalari direkt acamaz. harddiskine indirmen lazim ki goruntuleyesin. browserlar genelde bunu yaparken de bir temp klasor kullanir, kullaniciya da ses etmezler. chrome ise ses etmekle kalmiyor, bangir bangir bagiriyor.

biraz can sikici birsey ama yavas yavas duzelir diye umuyorum
Mesaj tarihi:
ya bu google chrome her geçen gün yeni bir "sürüm" çıkartıyor ama ben hiç bir farkını görmüyorum arasında.
google chrome 1.0-2.0-3.0-4.0 tıpkısının aynısı.
eski bilgisayarda 3.0 kullanıyordum, yeni bilgisayara tekrar google chrome yükleyim dedim, siz burda 4.0'ın çıktığını söylemeseniz farketmiycem bile kullandığımın 4.0 olduğunu...
Mesaj tarihi:
mokoko said:

chorme da dns ayaralamk için naapmak lazım. mozilla da ne guzel go.navige.com yazıoduk ayarlarda bi yere her siteye girebiliodum. şimdi video izlemek için mozilla yı açıorm. bayıyo bi sure sora. yok mu bunun bi çaresi.

help pls
  • Yeni Oluştur...