Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Chrome 4.0 çıktı

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Korax said:
edik2: basmadi kafam xmarks'a ne lan bu

xmarks bookmark'larını internetteki bir sunucuda saklayarak farklı bilgisayarlar arasında senkronize etmeni sağlıyor.

Sallıyorum evde paticik.com'u bookmark'ladın, işe gittiğinde bookmark listende paticik.com çıkıyor. Kullandığın her bilgisayara xmarks yüklemen yeterli, farklı browser'lar arasında da çalışıyor. Hatta ben aynı bilgisayardaki linux ve windows sistemlerim arasında da xmarks ile sync ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Varmis, buldum.

C:Documents and Settings**USER NAME**Local SettingsApplication DataGoogleChromeUser Data

icinde nevar neyok kopyalayin ve

C:Program FilesChromePlusChromePlusUserDataDefault

icine atin. Cache mache extensions falan nevar neyok herseyi kopyaliyo. Guzeeeel, simdi dahada guzel oldu iste.

Edit; O degilde bookmarks sync'i yukledikte, zaten google chrome'un kendi bookmarks sync olayi var? Gerek yok sanki ona

Edik2; OHS, Chrome plus'ta alt+s calisiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Chrome'a döndum geri, sevmedim sanki onu, cöktu biriki, bide facebook'a giris yapamadim butun sabah. Butun önbellegi cerezleri sildikten sonra oldu. O degilde, pati anasayfa ve favori konularim turuncu, geri kalan heryer yesil. Ctrl F5 yapiyorum olmuyo, varmidir bi cözumu?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

her dosyayi direk open yapabilmek yerine dl etmesi disinda pek takildigim bisey yok gibi simdilik.

aslinda hicbir browser dosyalari direkt acamaz. harddiskine indirmen lazim ki goruntuleyesin. browserlar genelde bunu yaparken de bir temp klasor kullanir, kullaniciya da ses etmezler. chrome ise ses etmekle kalmiyor, bangir bangir bagiriyor.

biraz can sikici birsey ama yavas yavas duzelir diye umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu google chrome her geçen gün yeni bir "sürüm" çıkartıyor ama ben hiç bir farkını görmüyorum arasında.
google chrome 1.0-2.0-3.0-4.0 tıpkısının aynısı.
eski bilgisayarda 3.0 kullanıyordum, yeni bilgisayara tekrar google chrome yükleyim dedim, siz burda 4.0'ın çıktığını söylemeseniz farketmiycem bile kullandığımın 4.0 olduğunu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...