Miraul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&cn=Kathes&gn=Doomed gearda bu . millet bu crit le %55 60 larla oynayip 10k dps yapior bende mi bi yamukluk var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Ağır spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yazik oldu dag gibi bolvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 FreEmoon said: Ama 9k harbiden casual adam için çok iddealı bir rakam ya single targetta. çok da iddialı değil bence, tabi shamandan bahsetmiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 AĞIR SPOILER http://www.youtube.com/v/bJ0EJTeQ5gw&hl=en_US&fs=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 WOAAA, ballz of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lich kingde olsa kralda olsa babalik iste dayanamadi evladi icin geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 way anasini yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 begenmedim ben ya epic gelmedi pek = jaine veya sylvanasla daha guzel bisiler olabilirmis gibi sanki olusunu flm gostermiyor gerci ama tirion'da baya bi takilmis lady onyxia'la burn lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tirion? lady onyxia? wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 o lavaman bolvar ne tirionu. :D wrathgate questinde red dragonflight, forsaken blight'ı temizlemek icin o hale getirdi yumurta gibi paladini. o değil de scourge / lk nın yeni statüsü ne olacak acaba. bolvar miğferi alır almaz sert bi tonla derhal terkedin burayı daha da gelmeyin falan diyor. yine çıldırıp iş açmasın başımıza. ARTHAS WAS MERELY A SETBACK diyip gelmesin Cata'nın sonunda? :P bi de tirion fight'ın içinde olacak gibi. muhtemelen arthası o tanklayacak çoğu zaman. ve eminim frostmourne realm falan olacak. arthas drain soul falan yapıp farklı bir odaya alıcak bazılarını ve biz de orada corrupted souls vs tarzı addlerle boğuşucaz. son olarak jaina ve lady'nin bu fightta olması lazım yav. jaina zaten şu finalden sonra zırlar bi köşede "my lovely prince ::(:(" diyerek de sylvanas ne olacak merak ediyorum. ayrıca tirion da ölseydi lan keşke bi şekilde. adamın yıllardır amacı arthas idi aha da bitti. napıcak şimdi tirion ve argent crusade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arthas'ın abilityler ortada dolanıyor zaten. Herif bildiğin EŞŞEK yüküyle damage veriyor ama bizim grallarda BUFluyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gangren said: Arthas'ın abilityler ortada dolanıyor zaten. Herif bildiğin EŞŞEK yüküyle damage veriyor ama bizim grallarda BUFluyor bizi. bi faydasını görmedik hic kralların kösede takılıyorlar gel vur 2 tane sunun agzına simdiye kadar bi haltını görmedik ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fin said: begenmedim ben ya epic gelmedi pek = jaine veya sylvanasla daha guzel bisiler olabilirmis gibi sanki olusunu flm gostermiyor gerci ama tirion'da baya bi takilmis lady onyxia'la burn lol he tabi jaina arthasa ölmeden önce bana son bi kay dicekti sadsafds mükemmel olmuş bence video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 scourge pasife cekilcek iste abi northrendde takilcaklar zaten cataclysmle beraber butun eski old worldu yeniden design etceklerinden plaguelandsdeki felan scourge spawninida kaldirirlar scourge sadece kalir northrendde adamlarin maximum yapailecegide o zaten scourge zerg gibi bisi overmindsiz daha tehlikeli (bu arada anasini satiyim sc dede ayni laf wardi overmindi kesiyodun zergler ite kopuga donusuyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben beğendim cinematicsi güzel olmuş. Hikayeyi de bağladılar ama bolvar umarım sapıtmaz. Gelecek expansionda Deathwingle falan uğraşalım, lich king baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Donuyor zaten, garip bir şekilde, Arthas'ın tersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gangren said: Arthas'ın abilityler ortada dolanıyor zaten. Herif bildiğin EŞŞEK yüküyle damage veriyor ama bizim grallarda BUFluyor bizi. Bu arada burda ki "eşşek yükü" harbiden cuk oturmuş. 100000 falan vuruyor adamın debuffı her 5 saniyede, artık nasıl birşeyse o. said: Necrotic Plague Deals 100000 Shadow damage every 5.0 sec. Jumps to nearby target when removed or host dies. 15 seconds remaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bence Bolvar çıldırmaz. Zor yani. Sonuçta Frostmourne parçalanmış, Nerzhul ölü. Miğfer sadece miğfer. Scourge'un kontrolünü almış oluyor sadece sanki. Ha tabi Blizzard bulur bi yolunu delirtir. Old godlar fısıldar adama falan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 abi kescek bisi kalmassa anca donerler bence lich kinge gerek yok daha yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 üzüldüm lan arthas a yazık olcak gencoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Wrath of the B(olvar)itch King inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Bide arthasdan geriye hiç birşey kalmamıştı hani :S Direk tanıdı indirdiği pederi lül Ner'zhul yine unutulmuş hakkında bir bok yok bi blueda arthas onu yok edip kontrolü ele almıştı falan diyordu fakat hakkında hiçbirşey söylenmemesi ağır ayıp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ben oha Arthas cleanse oldu kalkıp Stormwind'a gidicek şimdi LOOOOOL derken only darkness diyip gitti. :p Darion, Jaina, Sylvanas falan fightta olacaktır. Olmaları lazım. Belki Darion falan gg oluyordur. Bilemiyoruz, çünkü bu video sadece combat sonunu gösteriyor. Combat arasında faz geçişlerinde vs de cinematic olabilir belki? Sonuçta Frostmourne parçalanmış yerde, Arthas'ın miğferi düşmüş vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar