xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Analamadım gitti bir türlü. chrome kullanıodm onda hiç bi takılma olmuodu fakat firefox u hep kullandığımdan tekrar yükledim. böyle saniyelik gıcık takılmalar oluyor. yazı yazarken mesela şimdi buraya böyle ben yazıyorum arkadan geliyor hızlıca yazdığım yazı ya da video izlerken takılıor ses devam ediyor falan. sorun neyde olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Pluginler veya Greasemonkey ile alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bana da arada oluyodu bu. yanıt vermiyoru diyo. 30-40 saniye sonra normale dönüyo filan. sildim, yeniden kurdum düzeldi gibi. ama chorome kullanıyorum artık. daha hızlı geldi bana. ha bi de ingilizce filan kurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 işlemci kasmasından oluyor olabilir, o zaman eğer gene olarak görüntüde bir sorun varsa (mesela aşağı yukarı scrool yaparken) ekran kartı driver'ındandır. Eğer işlemci başka bir sebeple kasılıyorsa onu bilemicem, google'dan bakmak lazım. Bir plug-in addon falan sorun çıkartıyor olabilir, ff'i güvenli kipte çalıştır, aynı şeyler oluyor mu ona bak (başlat menüsünde var güveli kipin kısa yolu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 FF'i tamamen kapattım Chrome'u kurdum ve Chrome'da bir sorun vermiyor. Demek ki işlemciyle alakalı deil durum. hmm scroll yaparken falan dediğin gibi saniyelik bi takılma olup hemen devam ediyor. ingilizce olarak kurdum zaten. windows 7 kullanıyorum 2 haftadır daha w7de ilk defa kullanıorm firefox'u vistada hiç olmuodu böle şeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yüklediğin bir addon sorun çıkarmış olabilir yada başka birşey.Genelde bu tarz durumlarda tamamen kaldırıp temiz kurulum yapınca sorun düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 daha dün kurdum ff'i. plug-in kurmaya vakit bile olmadı. kaldırıcam ztn kıl oldum duruma. ama bu iş sıkıntılı yahu belli bi yerde kıl bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Chrome neden kullanmıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 facebook chat açıkken oluyor dediğin şey bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 facebook chat'teki o sesi kapatınca takılmalar gidiyor. denemiştim çok önce başarılı sonuç aldım o pıyt sesi var ya o yüzden mi ne oluo anlamadım. ie kullanıyorum son 45 dkdir. memnun gibiyim. :) ff'e alışmıştım o yüzden ama kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 firefox 3.6 çıktı onu deneyin fdgfdg takılıyosa da 3.5 kullanmayı dene benim hala 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende de oluyordu özellikle flash pencerelerde. yeni pcde olmuyor ama eskisinde de chrome'da falan kasmıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende de sitede flash varsa chromde çok kasıyor. netbook deliriyor. video filan izlerken fan son ses. ama flash olmayınca da çok rahat. yazılım dediğin böyle olur zaten mutlaka bir şeyi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 chorome için no script filan çıktı mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Frirefox bir siteye ilk girdiğinde arayüzü kaydediyor. Her ilk girdiğin sitede yapar onu ama 2. girişinde de hızlı girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 onu sadece firefox yapmıyor abi, cache binlerce yıldır var zaten sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 slickers said: facebook chat açıkken oluyor dediğin şey bende bu var bende de. diğer hiç bir sitede kasma donma takılma yok ama facebookun chatı açınca çıldırıyo firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 O facebook olayi bendede var ses acik olsada olmasada. Cok feci kastiriyo hemde. Pc kötu olsa dicem neyse, ama canavar alet, facebookta 2-3 tab ac facebookta, bi mesaj gelsin cottadanak sapitiyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 chrome 4.0 vs hiç böle bi sorun yaşamadığım için çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar