Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox'ta takılmalar var ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Analamadım gitti bir türlü.
chrome kullanıodm onda hiç bi takılma olmuodu fakat firefox u hep kullandığımdan tekrar yükledim. böyle saniyelik gıcık takılmalar oluyor. yazı yazarken mesela şimdi buraya böyle ben yazıyorum arkadan geliyor hızlıca yazdığım yazı ya da video izlerken takılıor ses devam ediyor falan.

sorun neyde olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci kasmasından oluyor olabilir, o zaman eğer gene olarak görüntüde bir sorun varsa (mesela aşağı yukarı scrool yaparken) ekran kartı driver'ındandır. Eğer işlemci başka bir sebeple kasılıyorsa onu bilemicem, google'dan bakmak lazım.

Bir plug-in addon falan sorun çıkartıyor olabilir, ff'i güvenli kipte çalıştır, aynı şeyler oluyor mu ona bak (başlat menüsünde var güveli kipin kısa yolu)
Sosyal ağlarda paylaş

FF'i tamamen kapattım Chrome'u kurdum ve Chrome'da bir sorun vermiyor. Demek ki işlemciyle alakalı deil durum. hmm scroll yaparken falan dediğin gibi saniyelik bi takılma olup hemen devam ediyor. ingilizce olarak kurdum zaten. windows 7 kullanıyorum 2 haftadır daha w7de ilk defa kullanıorm firefox'u vistada hiç olmuodu böle şeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...