Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox'ta takılmalar var ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Analamadım gitti bir türlü.
chrome kullanıodm onda hiç bi takılma olmuodu fakat firefox u hep kullandığımdan tekrar yükledim. böyle saniyelik gıcık takılmalar oluyor. yazı yazarken mesela şimdi buraya böyle ben yazıyorum arkadan geliyor hızlıca yazdığım yazı ya da video izlerken takılıor ses devam ediyor falan.

sorun neyde olabilir ?
Mesaj tarihi:
bana da arada oluyodu bu. yanıt vermiyoru diyo. 30-40 saniye sonra normale dönüyo filan.

sildim, yeniden kurdum düzeldi gibi. ama chorome kullanıyorum artık. daha hızlı geldi bana.

ha bi de ingilizce filan kurmayı dene.
Mesaj tarihi:
işlemci kasmasından oluyor olabilir, o zaman eğer gene olarak görüntüde bir sorun varsa (mesela aşağı yukarı scrool yaparken) ekran kartı driver'ındandır. Eğer işlemci başka bir sebeple kasılıyorsa onu bilemicem, google'dan bakmak lazım.

Bir plug-in addon falan sorun çıkartıyor olabilir, ff'i güvenli kipte çalıştır, aynı şeyler oluyor mu ona bak (başlat menüsünde var güveli kipin kısa yolu)
Mesaj tarihi:
FF'i tamamen kapattım Chrome'u kurdum ve Chrome'da bir sorun vermiyor. Demek ki işlemciyle alakalı deil durum. hmm scroll yaparken falan dediğin gibi saniyelik bi takılma olup hemen devam ediyor. ingilizce olarak kurdum zaten. windows 7 kullanıyorum 2 haftadır daha w7de ilk defa kullanıorm firefox'u vistada hiç olmuodu böle şeler.
Mesaj tarihi:
facebook chat'teki o sesi kapatınca takılmalar gidiyor. denemiştim çok önce başarılı sonuç aldım o pıyt sesi var ya o yüzden mi ne oluo anlamadım. ie kullanıyorum son 45 dkdir. memnun gibiyim. :) ff'e alışmıştım o yüzden ama kaldırdım.
Mesaj tarihi:
bende de sitede flash varsa chromde çok kasıyor. netbook deliriyor. video filan izlerken fan son ses. ama flash olmayınca da çok rahat.

yazılım dediğin böyle olur zaten mutlaka bir şeyi eksik
Mesaj tarihi:
O facebook olayi bendede var ses acik olsada olmasada. Cok feci kastiriyo hemde. Pc kötu olsa dicem neyse, ama canavar alet, facebookta 2-3 tab ac facebookta, bi mesaj gelsin cottadanak sapitiyo alet
  • Yeni Oluştur...