deggial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Şu sistemim ne kadar eder sizce? - Biostar M900-M4 anakart - Intel P4 2.8Ghz (Hyper-Threading) - 2GB DDR2 667Mhz - Sapphire ATI HD3650 1 GB (128bit) - 17" Samsung 753dfx CRT Monitör - Zalman Cnps 7500CU Led İşlemci Fanı - WD 250GB SATAII NCQ 7200RPM HDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 300lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Görüyorum ve arttırıyorum.350 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 300 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hmm.. parçaları tek tek satsam daha iyi kar ederim sanırım o zaman.. di mi ?? Zira anakart, fan, ekran kartı ve ram 1 yıllıktan eski değil. Sadece HDD 3 yıllık. İşlemci ve monitör 6 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla bizim şirkette bu pclerden satıldı. tanesi 150 TL den : (*sadece kasa/vga yok) oda üstünde orijinal işletim sistemleri var diye. Aynı bilgisayar bende var. Bir işe yaramıyor.Satma kullan kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 anakartında p4 destekli bir kart olduğundan çok para etmez. deggial said: hmm.. parçaları tek tek satsam daha iyi kar ederim sanırım o zaman.. di mi ?? Zira anakart, fan, ekran kartı ve ram 1 yıllıktan eski değil. Sadece HDD 3 yıllık. İşlemci ve monitör 6 yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Yazmayı unuttuğum HIGH POWER COOL-MAX 400W SILENT BLACK PSU var bi de. Onu da eklersek parçaların tek tek birinci el fiyatları 600 TL'yi geçiyor. Bu şekilde tek tek %70'den satsam 420 lira yapar. %70 diyorum çünkü işlemci ve monitör hariç diğer parçalar halen tedariklerde satılan parçalar... Diye düşündüm, yanlış mı düşündüm ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu tarz eski donanımların sıfır fiyatları diye bir şey yok malesef. belli bir seviyeden sonra stokta olmadıkları için fiyatlarıda düşmüyor insanlarda satış fiyatı öyle sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 elesso said: bu tarz eski donanımların sıfır fiyatları diye bir şey yok malesef. belli bir seviyeden sonra stokta olmadıkları için fiyatlarıda düşmüyor insanlarda satış fiyatı öyle sanıyorlar. Derdimi anlatamıyorum sanırım. Sadece işlemci ve monitöre bakıp diğer parçaları da çok eski gibi görüyorsunuz. Parçaları bir daha kontrol edin, hala mağazalarda aktif satılan parçalar bunlar.. 250 GB HDD diyorum. 80Gb değil... 1GB ekran kartı diyorum. 256MB değil.. 2GB DDR2 diyorum, 1GB DDR400 değil... Nasıl sıfır fiyatları olmaz?? Söylediğim 600TL'lik sıfır fiyatlarını az önce internetten stok fiyatlarına bakarak söyledim size, tahmini olarak söylemedim. Neyse tartışmama gerek yok. En kısa zamanda söylediğim gibi %70 oranından parça parça satışa sunacağım. Sonucunu buraya yazarım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 1GB ekran kartı diyosun ama hd3650 olduğu gerçeğini göz ardı ediyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ekran kartını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kusura bakmada 1 yıllık bu parcaları-p4 anakartı nasıl bir yıllık oluyor onuda nlayabilmiş değilimde-sıfır fiyatının %70 ine satabilecegini sanmak cok büyük hayal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar