BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 eaaa 2 hafta mı ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 selcukerdem said: konuyu açankişinindediği gibi birderdimyok :) Eskzler, eskz olduklarıiçin dahakomik duruyorlar bazen,rahat çizim dahaetkili oluyo babacummostors gibi yazmış bu sefer kendisi de. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: Mithr said: BabacumMostors said: karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar BbacumMostors Translator: Karikatür olarak yayınlamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç (olduğunu düşündüğü / bulduğu) şeyler onlar. Mesela popüler kültüre bir atıf (öğesi) bulunduran şeyler ya da yayınladığı hafta mevcut bir karikatüre atıfta bulunduğu ama, karikatür olarak yayınlanmasının bir değeri taşımayan olmadığıçalışmalar. evet aynen bu helal edit: fixd' "Olmadığı çalışmaları" olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kermit denilmesi gerekeni demiş. selçuk erdem'e iletmekte lazım. xıjsaodj çok güzeldi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 espri bulmakta zorlanmanın arapçası eskiz defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 selçuk erdem kasıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 suBzer0 said: Abi bu adamın karikatürleri gayet güzel hoşuma giderek okuyorum. Fakat bu son zamanlarda çok sinir olduğum bişeyi yapıyor kendisi. Karikatürlerinin altına eskis defterim diye bişey koyuyor. yani mantık nedir , ben bu çalışmaları yaptım bu hafta ama bunları koymadım bakın şu karikatürleri koydum şeklinde. sanki böyle karalanmış üstün körü yapılmış çalışmalar gibi. Yok onları yayınlamıyor. her hafta takip ediyorum. yani mantık şu ordaki , o çalışmaları yapmış ama yukarıya koymamış , hepsi son noktasına kadar çizilmiş sadece renklendirilmemiş şekilde orda sırayla duruyor. suBzer0 said: nedir bu kendini yüceltme isteği? olay şu ; ben bunları yukarı koymadım , işte öylesine çizdim ve bunlar çıktı bakın ne kadar kaliteli , ben öyle bir mizahçıyım ki , eskislerim bile yıkmaya yetiyor milleti.. "şerefsizlik yapıyor bu adam" diyorsan demek ki yeterince iyi takip etmiyorsun adamı. dikkat etseydin, eskiz defterindeki karikatürler üstteki karikatürlerin devamı veya onla alakalı olduklarını görürdün. adam kendi normal karikatürleriyle dalga geçiyor, onların parodisini yapıyor. karikatürler "taslak" halindeyken kafasından geçen değişik senaryoları geçiyor. buna böyle diyorsan kesin "al gülüm ver gülüm" olayına da atar yapmışsındır. az biraz dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kermit said: ağır şerefsizlik yapıyo desene ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar