suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Abi bu adamın karikatürleri gayet güzel hoşuma giderek okuyorum. Fakat bu son zamanlarda çok sinir olduğum bişeyi yapıyor kendisi. Karikatürlerinin altına eskis defterim diye bişey koyuyor. yani mantık nedir , ben bu çalışmaları yaptım bu hafta ama bunları koymadım bakın şu karikatürleri koydum şeklinde. sanki böyle karalanmış üstün körü yapılmış çalışmalar gibi. Ama öyle bişey yapıyor ki , ordaki karikatürler yukardakilerden daha iyi. yani bu adam şunu yapmak istiyor? işte benim elimin tersiyle yaptığım çalışmalar , daha iyi daha başarılı filan gibi? nedir bu kendini yüceltme isteği?
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Eskiz taslak demek zaten. Onları geliştirip oraya tekrar koyabilir. Öyle elinin tersiyle yaptığı değil de yapıpta uğraşmadığı diyelim
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Yok onları yayınlamıyor. her hafta takip ediyorum. yani mantık şu ordaki , o çalışmaları yapmış ama yukarıya koymamış , hepsi son noktasına kadar çizilmiş sadece renklendirilmemiş şekilde orda sırayla duruyor. olay şu ; ben bunları yukarı koymadım , işte öylesine çizdim ve bunlar çıktı bakın ne kadar kaliteli , ben öyle bir mizahçıyım ki , eskislerim bile yıkmaya yetiyor milleti..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ya da kermit said: ağır şerefsizlik yapıyo desene
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar hmmm harflerin yerlerini değiştirip anlamlı bi kelime üretmeye çalışıyorum ama olmuyor
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 evet abi ne demek istedin sen ben anlamadım :) kermit ne trolledin be abi...
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar BbacumMostors Translator: Karikatür olarak yayınlamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç (olduğunu düşündüğü / bulduğu) şeyler onlar. Mesela popüler kültüre bir atıf (öğesi) bulunduran şeyler ya da yayınladığı hafta mevcut bir karikatüre atıfta bulundurup, karikatür olarak yayınlandığında bir değer taşımayan çalışmalar.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mithr sen olmasan bambaşka şeyler anlamıştım.
PATA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 AHaha yeni kelimeler ekleniyor Türkçe'mize
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mithr said: BabacumMostors said: karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar BbacumMostors Translator: Karikatür olarak yayınlamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç (olduğunu düşündüğü / bulduğu) şeyler onlar. Mesela popüler kültüre bir atıf (öğesi) bulunduran şeyler ya da yayınladığı hafta mevcut bir karikatüre atıfta bulunduğu ama, karikatür olarak yayınlanmasının bir değeri taşımayan olmadığıçalışmalar. evet aynen bu helal edit: fixd'
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: Mithr said: BabacumMostors said: karikatür olarka yyaınkamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç şeyler onlar mesela popğler kültüre bir aatıf d bulunna şeyler ya da o hafta yayınladığı mevcüt bir karikatüre atıfa blundupuama kariktüe olarka yaynlanmasınin bir değeri olmdığı çalışmlar BbacumMostors Translator: Karikatür olarak yayınlamayı düşünmediği ama fikir olarak ilginç (olduğunu düşündüğü / bulduğu) şeyler onlar. Mesela popüler kültüre bir atıf (öğesi) bulunduran şeyler ya da yayınladığı hafta mevcut bir karikatüre atıfta bulunduğu ama, karikatür olarak yayınlanmasının bir değeri taşımayan olmadığıçalışmalar. evet aynen bu helal edit: fixd' babacum burda neyi fixledin alalsen audhuahd 1 satır yazmışın orda da mı yazım yaptın eheh süpersin <3
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors 7/24 kafan mı güzel kardeş özellikle takip ediyorum artık seni hani hep bi böyle benim kafam güzel yanlış yazıyorum o yüzdeni benimsemişin . SÖYLEDE BİLELİM YANİ BİLAE
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 selçuk erdem onu son zamanlarda yapmıyor. baya senelerdir yapıyor. eskiz defterimin mantığınıda yazmıştı. adam önce hakikaten ölesine çiziyor karikatürlere bakıyor önce. sonra renklendirme icin ayrıca çiziyor. bunları renklendirmeye yollamadan direk ilk çizdiği haliyle koyuyor. tutup KARİKATÜRİSTLE ego çatışmasına girmek pahabiçilemezötesiomgglhfl2readfuurself falan bence ama. hep bu küçük pipiler yüzünden oluyor bunlar.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 suBzer0 said: Yok onları yayınlamıyor. her hafta takip ediyorum. yani mantık şu ordaki , o çalışmaları yapmış ama yukarıya koymamış , hepsi son noktasına kadar çizilmiş sadece renklendirilmemiş şekilde orda sırayla duruyor. olay şu ; ben bunları yukarı koymadım , işte öylesine çizdim ve bunlar çıktı bakın ne kadar kaliteli , ben öyle bir mizahçıyım ki , eskislerim bile yıkmaya yetiyor milleti.. ahahaha tamamlanmamış düşüncede bu kadar güldük, bitmişini görsek boazacaz motoru demekki. öyle bir mizahcıymıssın sende.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hohohaha zohohaha diye gülmeyi bırakıp adam gibi yazılar yazın da faydalanalım bizde.. biliyorum çok uzun süredir bunu yaptığını ama önceden dediğin gibi tamamlanmamış , üstünde çalışılması gerekilen işlerini koyuyordu eskiz defteri kısmına. ama son zamanlarda yukarda yer alan karikatürlerden daha komik olanları orda görmeye başladım. sonrada bunu bahsettiğim sebeplerden ötürü olabilir diye yorumladım.. egoyla filan alakası yok , ayrıca selçuk erdeme laf atmakta haddime değil. ben sadece bir düşüncemi paylaştım.. hohoho hahahh zohohoh
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sana komi olabilir, dememk ki selcuk erdem icin sadece skecler.
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 BabacumMostors said: küçükken kazana düşmüşüm tezini ne kadar zamanda yazdın doğru söyle=)
Öne çıkan mesajlar