kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yarın doğumgünüm. ev arkadaşımın biri biraz önce italyaya gitti. diğeri de yarın memlekete gidiyor herhangi bi neden olmadan ortada. şirketteki arkadaşların nasıl bir şanssa istanbulda toplantıları var. nerda hata yaptım çok merak ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sana süpriz yapıcaklardır kesin çok bariz bir anda herkes ortadan kaybolmuş lan hiç mi film izlemiyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abandoned hopes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 25 ocak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yok aga ya ciddi ciddi yoklar. yarın arkadas da ciddi ciddi gidiyor. eşyalarını falan topladı lan. şirkettekiler istanbulda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 daha bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 BabacumMostors said: 25 ocak mı? he babo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hadi yarın akşam taksimde doğumgünü yapalım, patiden bir sürü kişi gelsin ama. var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sürpriz parti olması yüksek ihtimal bütün belirtiler onu gösterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 nolcak abi tek derdin bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 doğum günümde bizim arkadaşlar sağolsun bi zikir partisi yaptılar 10 15 kişi zikrettik ne biçim arkadaşların var benimkiler seninkilerden daha düşünceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 said: nerd[b]a[/b] hata yaptım çok merak ediyorum sad smiley aha tam burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 böhöhöhyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Doğum günün kutlu olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 vaniLLe said: said: nerd[b]a[/b] hata yaptım çok merak ediyorum sad smiley aha tam burda... tsısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Troll Alert! Napalım, bende bu doğum günü ekim ayının soğuk günü, gece saat2ye kadar işte çalışarak geçirdim, kimse de hatırlamadı, hatırlayan 2 kişide zaten kutlayamayacak kadar uzaktaydılar. Yani, acıların çocuğu moduna gir, bir iki film izle, biraz duygulan, ne kadar yannızım diye biraz gözünü yaşlandır, sonra normal hayata devam? (Sevgilin yok mu genç?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Doğum gunun kutlu olsun madem öle... Üzülme yalnızlık da iyidir bazen, hem dogum gunu dediğin nedir ki, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 banada zorla kutlatmışlardı doğum günümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bu kadarda olmazmış cidden. yani senin başına gelen kimsenin başına gelmez ya şu dünyada. yani benim başıma gelse derdimden verem olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kermit said: bu kadarda olmazmış cidden. yani senin başına gelen kimsenin başına gelmez ya şu dünyada. yani benim başıma gelse derdimden verem olurum. temmuz 1 de son bütünlememe girdim. yakın arkadaşlarıma papazım , evden çıkmışım son sınav stresi sonrasında 14 saatlik yol ve annem arayıp iyi doğdun demedi. mütlü yıLLar Kozalak! :D biz burdayız ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bende yılbaşında annemi aramıştım iyi seneler demek için açmamıştı 2 saat sonra aradı duymamışım dedi bende tamam demiştim olur öyle şeyler:D hikayenin acıklı kısmı ben çalışıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 guiza bile şanslıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar