b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet cidden oynamak istiorum artık şööle biri oynatsa (ben grudge istiom amma başkası da olabilir) da frp ye doysak yazın ne dersiniz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 wooooaaaaaaaaaaaaaaaaaarooooww deriz[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving [Bu mesaj Deep-Night tarafından 06 Haziran 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 frp mi? o da ne? :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 benden bi icraat beklemeyin bu yaz. eylüle kadar yoğun bi şekilde karalamam gerekiyo. sonrası da allah kerim. yoksa bilirsiniz kendim kaşınırdım :) ama belki (sadece belki) birileri hafta sonları (tam olarak pazarları erken vakitlerde.) bişeyler oynatmaya karar verirse oyunlara iştirak edebilirim. [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 06 Haziran 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Eğer isteyen olursa 21 Haziran'dan sonra tek vuruşluk bir oyun oynatabilirim. Daha kapsamlı bir oyun, bir "campaing" (yanlış mı yazdım ne?) talebi olursa da senaryo yazma çalışmaları içersinde bulunabilirim. Yeterki siz talep edin, öss den kurtulmuş olacağım için kendimi herşeye rahatlıkla adıyabilirim :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Grugde Eylüle kadar değil, Eylülden sonra da dolu. Paticon u bırakmıyoruz tabii ki:) 9 temmuzdan sonra bi FR oyununa ne dersiniz ey ahali? Bütlerim bittikten sonra oynamaya-oynatmaya başlayabilirim. Yada Soverign in oyuna dahil oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aslında ben Vampire istiyodum hep de bi denk düşmedi. Sen Mountaindew i yine keklesen de çömezlere bi vampire oynatsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hehe yaz geldi gene bir yerlerinize kurt çıktı di mi :) finallerim bu hafta bitiyor sonra özgürüüüm :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 BÜYÜK İHTİMALLE BEN DE YAZIN İSTANBULDA OLUCAM VE OYUNA İŞTİRAK ETMEK İSTERİM CAMPAİNG OLURDA DAHA II OLU BENCE GUNLUK OYUNLAR HEM SIKAR HEM ZEVKI FAZLA OLMAZ[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet de, neden bağırdın anlamadım :-?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bende gelebilirim.çok iyi olur walla :)[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 herif sizi büyük yazarak ezmiş be anam :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Kronosh, 07 Haziran 2004 18:37 tarihinde demiş ki: herif sizi büyük yazarak ezmiş be anam :) sus baqim sen yunan tanrısı nickli :P şaka bi yana ne zaman olur bu ? yani yazın ne zaman we nerde oynıycaz ? [signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 07 Haziran 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet ya Planescape var devamedilmesi gereken. eylülden sonra oyuncularım character sheetlerini, ben de oyun notlarımı bulabilirsek (düzgün cümle kuramadım bitürlü:-p) planescape'e devam edecez. ama ben D&D oynamak istiyom :) 1 kere 3rd. ed. d&d oynamak nasiboldu bunca senede :([signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Bonecrusher, 06 Haziran 2004 23:24 tarihinde demiş ki: frp mi? o da ne? :) Örendiysen banada söylermisin plz bende çok merak ediyorum :p[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Anlaşılan yaz vakti başlanılacak oyunlarda bir devamlılık isteği var. Bu durumda şöyle özenip bezenip güzel bir senaryo yazmak ve güzel bir campaing oynatmak fikri daha da bir hasıl oldu bende. 2 Hafta sonra senaryo yazma çalışmalarına başlayıp 1hafta da bitirerek 3 hafta içinde oynamaya hazır bir 3 rd ed. AD&D (sanırım oynamak isteyenlere vardı :) ) hazır edebilirim. O zaman teklifimi yeniden sunarım. Oynamak isteyen arkadaşlarla toplaşır görüşür gün kararlaştırır, sonra da bi güzel oynarız ? İyi mi ? (ey yüce İstanbul ne kudret dolu bir şehirsin, bir frp oynayalım dedik dm i player ı şakır şakır döküldü, ankarada öylemi peeeh :P )[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sen bize oynatmican mı be selamoncum?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 E güzelim sen diyorsun bana Temmuz dan sonra. Ben o 1 ay içersinde ne oyunlar oynatırım. Hem sizin dışınızda paticik üyeleri gelse ne sakıncası olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yokda. bizim oyunlar 3-5 gunluk olmicak heralde? yani o 1 ay da oynatta bize gelince de şaşma diyorum. diğer patiler girse guzel olur valla cidden. ama biliosun ben agustos da baslıyorum. ozmana kadar nası dayancaz. bilemiyorum walla:D[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bilmem artık ben her türlü tedbirimi almdım. Bir arkadaşım yeni bir camping başlatıyor onda oynuyorum, ayrıca gördüğün gibi pati ciler isterse yeni bire camping başlatıyorum e birde size oynatrıcam. Doyarım yeterince frp ye :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 pek iyi pek güzel ben varım walla :) hatta nası bi karakter oynamak istediğimi de söyliim hemen class itibariyle: ya elven swashbuckler/rogue/wiz/bladesinger (hatta belki bi miktar weapon master (oriental adventuresdaki) veya duelist) tarzı bişey (hop, zıp, tumble, kelebek gibi uçar arı gibi sokarım :)) ya da human Barbarian/sorcerer/rage mage/dragon Disciple tadında... :D bi de şöyle bişi diyip işimizi garantiye alalım. Güssel bi oyun olursa bütün oyuncuların karakterlerini çizerim :) [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 08 Haziran 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aslında eylül sonrasına ben bir oyun açabilirim FR ama yazın kusura bakmayın mümkün değil çalışıyorum.[signature][hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Şimdi efenim ben yavaş yavaş oyunumu şekillendirmeye başladım. Oyunun adı Cüce Hazineleri oldu. Karakterler ise şöyle: Karakter 1 : 5. Seviye Savaşçı Cüce Kremantos Akhor Karakter 2 : 5. Seviye Düzenbaz Buçukluk Burymyx Lipku Karakter 3 : 5. Seviye Büyücü Elf Liljestin Pe'lone Karakter 4 : 5. Seviye Ozan İnsan Laminö Remaj Tüm karakterlerin bacgroundları hazır. Macera ana hatlarıyla kafamda şekillenmiş durumda. Böyle küçük bir öngösterim yapayım dedim işte.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 tmm ben büyücü blf olurum;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahah sen bizim yona bi cüce warrior ayarla selamoncum, buna girsem o olurdum herhal... bu arada, grudge;abi sen ağır kacarsın biraz bize yani prof anlamında :P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar