Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Death The Kid - Soul EaterBlack Star - Soul EaterKoyomi Araragi - BakemonogatariMikiya Kokutou - Kara no KyoukaiSou Sou - Souten KouroGolgo 13 - Golgo 13 PS:Oylama 2 hafta sürecektir.Adayları belirlediğimiz topic 23 gün açık kaldı, oylamaya geçtik artık oyüzden yeni aday göstermeyin.Bu tarz msglar silinecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Black Star diyorrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Kokutounun delikanlılığı vs Araraginin haremi vs Black Starın imbalığı Black Star kazanıyor Felaket eğlendirdi ufaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yanlış kişiye oy verdim grrr editlenmiyorda meret =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gorugo sooosiiin onyılların kültü ama sou sou ağır bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 el kadar kızları dövüp bunu efsane monologlara dökmesiyle ararararagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sou Sou,Araragi ve Black Star arasında gittim geldim Sou (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Açık ara black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sasukeyi unutmuşsunuz bu pollu doldurmayı reddediyorum. HEHEHEHEH JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar