QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Konuyu açan kız olsa ve bacaklarımda kızarıklıklar çıkıyo demiş olsa zaten şu an 9. sayfadaydık en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 QueenofSpades said: nileppezdel said: Benim sixpacklerim var. Kızlar. Kaslıyım. Kızlar! ahahahahahaha QueenofSpades said: nileppezdel said: Konuyu açan kız olsa ve bacaklarımda kızarıklıklar çıkıyo demiş olsa zaten şu an 9. sayfadaydık en azından :D ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bacak varsa ben de varım :D abi banyondan sonra coşuyolarsa onlarda bi acaiplik olabilir, cidden bi dermatologa gitmeni öneririm. mantar falan olabilir, bi de sudan falan mikrop kapmış olabilirsin, tedavileri değişik oluyo ikisinin de. doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 @ cado pati erkeklerinin kızlar hakkındaki fikirlerine gülüyorum ne yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hadi hadi Nil söyledi diye gülüyosun di mi çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Onlar direk benim fikirlerim değil tabi de neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 selam benim de kızlar hakkında fikirlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cimaci said: hadi hadi Nil söyledi diye gülüyosun di mi çakal. Kıskandın mı? MSN istiyodun demin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cimaci said: hadi hadi Nil söyledi diye gülüyosun di mi çakal. valla tanışmıyoruz kendisi ile, üzgünüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 AHA İSMİ ECEYMİŞ LAN. pardon ben sizi yanlış anladım bayan. siz de yanlış anladınız ama olsun yormayın o güzel beyninizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Biz pati erkekleri olarak böyleyiz işte ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ece mi? Aramızda sadece bir harf var! <3 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çık aradan bonzo. ilk ben gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ahuahah :D patiler bacımdır janms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bacı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 İmzasında meme var. Bu ne abi çok trolledik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nileppezdel said: Ahuahah :D patiler bacımdır janms yine gülücem mesajına, bişi var zannedicekler :) ama komiksin vesselam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 QueenOfSpades sanki seni bi yerden tanıyorum . Adın ece mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cimaci said: AHA İSMİ ECEYMİŞ LAN. pardon ben sizi yanlış anladım bayan. siz de yanlış anladınız ama olsun yormayın o güzel beyninizi. ben sizi yanlış mı anlamışım beyefendi, ah çok pardon af buyurun, kafam biraz güzel de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 burası kasıyo msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dediler ki troll var, dedim ki kitleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar