Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ay venüsle güzel bi açı yapmamış.Senin sorunun sadece bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aquila said: bir dunno konusu kacirmis olmanin uzuntusunu yasiyorum su an. Aynen. Bir de şeyi merak ediyorum: bu topiclerdeki adamların hepsi farklı mı? Yoksa tek bir adam mı senelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dunno facebook var mı psikolojik stalk analiz yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yalnız dunnonun topicleri son sayfadan başa doğru okuyunca daha anlamlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Abi dunno'nun sevgilisi benim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi dunno trollse komik değil ama değilse çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yaw yapmayın etmeyin kendinize, elleam yaa hayal etsen film konusu cıkar, bir de adamın tarafından baksan konuya this is where i stay? ne nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kal geldi'yi böyle cevirdi bence. Asdasgbasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dunno said: adamın hic bir istegi yok hicbirseye ona kalsa tümmmm hayatı boyunca evinde hatta odasında oturacak. tatile girdim, biyerlere gitmek biseyler yapmak istiyorum bi filmler izleyeyim, bi suru oyun var onlara gideyim , konser olsun bi aktivite olsun biseyler yapayim istiyorum onunla biseyler paylasmak istiyorum adamın tek istegi oturmak. tam olarak böyle bi sevgilim oldu. değişmek istediğini sevdiğini filan da söylemisti. ilk başlarda gayet anlayıslı olmustum ama hic bi değişiklik görmemistim. hepsini okumadım durumunu cok bilmiyorum ama cidden cekilicek bi durum değil yani bu. tek taraflı yürütemezsin sonucta, karsı taraftan da " hadi gel bugün de suraya gidelim beraber vakit gecirelim" i bekliyosun arada sırada. gelmiyosa da çaba harcamanın anlamı yok bence. troll bombardımanının ardından baya ciddi bi cevap olmus ama neyse artık dsfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Phae said: Kal geldi'yi böyle cevirdi bence. Asdasgbasd. yok sanirim "artik bunuda kacirirsam evde kalirim" demek istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dunno naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Dunno acilen silkilmen lazim. Buna ihtiyaci tum hucrelerinin. Bu sekil gitmiyor artik cok acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 MZAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben bu konuyu kacırmısım selam dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Olivies said: Dunno acilen silkilmen lazim. Buna ihtiyaci tum hucrelerinin. Bu sekil gitmiyor artik cok acik. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bilerek silkilmek yazmış bence yazar orda l çok görünür bir pozisyonda değil kafamı monitöre sokunca görebildim orda bir l olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 silkil ve kendine gel dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Werewolf said: silkil ve kendine gel dunno /bandwagon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 slickers said: ona küçük sürprizler yap ASHSDHFSDHFSDHFS ölüodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kimya dawson'ın tire swing şarkısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Biyoloji dawson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Werewolf said: silkil ve kendine gel dunno burda bi typo var ama tam olarak hangisi cikaramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dunno ilk mesajları okuyunca annem pati accountu almış sandım asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dunno said: ayrılmak da rezil bisey. qft eski topicleri uplasın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar