Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Akşam arkadaşlarla dışarı çıktığımızda hacklenme konusu geçmişti aramızda, "ahahaha 7-8 yıldır hacklenmiyorum ben bilmiyorsunuz hesabınızı korumayı" tarzı bir konuşma çekip eğlenmiştim. Evet gün geçmeden Steam hesabım hacklendi sayın seyirciler beni tanıyanlar bilir, 4-5 önemli hesabım vardır, işte maildi, burasıydı falan derken bunların şifreleri hem uzun hemde farklı kombinasyonlara sahiptir ve bu hesapları hiçbir şekilde kendi bilgisayarım hariç başka yerde açmazdım. Steam'de bunlardan biriydi işte lakin 4 gün önce dayanamayıp kuzenimin bilgisayrında hesabı açmış, TF2 oynamıştım. Kuzenimde hacklenmiş evet, büyük ihtimalde trojan sokmuşlar falan filan Severdim Steam hesabını, neyse ki cd-keyleri vs. bende oyunların ticket attım geri iade edilecek hesabım :D o yüzden pek panik içinde değilim de ne bilim, şom ağız olayına denk geldik. Yaklaşık 7 sene önce hacklenmemin sebebi de, o dönem 13 yaşında olan ben, MSN'de hatırlatma sorusuna "tuttuğun takım?" diyip şifreyi de "beşiktaş" olarak yazmıştım. Ha ailecek o dönem biraz salakmışız ki 2 kız kuzenim de aynı şeyi yapmış, komple hacklenmiştik. Hackleyen adam da sizle mi uğraşacam lan ezikler diyip geri vermişti hesaplarımızı o günden beri ilk oldu lan, çok üzgünüm aslında :( steam hesabına da bir cenabetlik çöktü zaten, geçen günde durduk yerde MW2 statlarım silinmişti. hayat böyle gençler, üzülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bana kaedeyi hatırlattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 doombringer net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hiç hacklenmedim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu arada evet, an itibariyle öğrendim ki kuzenim yüzünden hacklenmemişim, MW2 Hack yemişim ... IWnet'in bir açığı sonucu oluyormuş, şansa denk gelmişim yani ... allah binbir türlü belanızı versin iwnet'i tasarlayanlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 mw2 nedir iwnet nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben hiç hacklenmiyorum sen hesabını korumayı bilmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Black-ice said: ben hiç hacklenmiyorum sen hesabını korumayı bilmiyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 valla ben de bugune kadar hic hacklenmedim. hani buyuk konusmiyim tabi de, övündüğümden değil gercekten boyle biseyi yasamamıs oldugumdan dolayı saskınlıgım var. ne ultima, ne wow, ne steam, ne de herhangi bir mail hesabım bile hacklenmedi. belki daha onemsiz bisyim hacklenmistir ama hatırlamıyorum da olabilir gerci, onemsemedigimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1 kere mail hesabım hacklenmişti, artık mail hesabımın şifresi 16 haneli harf+sayı+özel karakter barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben de hacklenmedim daha. 11 yıl önce falan başladım online oyun oynamaya daha 1 kere bile hesabım çalınmadı. Fake olarak kullandığım emailler bile 6-7 yaşına geldi. Ben de başkasının bilgisayarından falan girmem asla oyuna, internet cafede giriyorum gerçi email'ıma ama oyuna girmem. Googleda bir şey arattığımda da çıkan sonuçların çoğuna girmem site ismine falan bakıp. Benim de başıma aynı şey gelmez inşallah, gerçi yok şimdilik önemli bir hesabım ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 O zamanlar hekırlar bide dialog kurarlardı. "ben hekledim seni hehe" diyerek. Vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Artık diyaloğa girdiklerinde yakalanma ihtimalleri eskiye göre çok daha büyük. İnternet cafelere kamera zorunluluğu falan getirildi, polisin internet suçlarıyla ilgili çalışan ekibi başarılı ve bu işe önem veriliyor. Bir tanıdığımın emaili gitmişti, adam al bir 100 kontör geri veriyim tarzı yazılar yazıyordu; polise şikayet edildi ve birkaç güne bulundu çocuk. İnternet cafeden giriyormuş, 17 yaşındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Lamerler vardı birde. Nuke gibi hazır portalların açıklarını hack sitelerinden indirdikleri programlarla hacklerdi. Çok mutlu olurdular ama nasıl yaptıklarını anlamazlardı bile. Ben hacker olduuuum. Bir günde bu salaklardan biri, bir siteye girmiş. Sitedeki açık her nuke 7.6 sürümünde olan aklı başında insanın düzelteceği türden bir açıktı. Bu site sahibi düzeltmemiş bizim salakta bu basit yöntemle siteye girmiş. Yönetici paneli ona bakıyor o yönetici panelina bakıyor. Sonra geldi dedi abi panele girdim ama bişey anlamadım dedi. Nasıl bu sitenin anasayfasına kendi adımı yazıcam. Bende mutlu olsun, site sahibide ders alsın die gösterdim. Bir aralar internete giren hackercılık oynuyordu garipti ortalık lamer kaynıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 arkadaşların hacklemiştir sana uyuz olup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hiç hacklenmedim de, en fazla kapatılan rapid hesabımı hacklendi ayağına yatıp geri almıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hack yemem sörf tabiki yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Flassh said: hiç hacklenmedim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Arkdaşı ben hackledim.Artık knight hesabı heklemiyorum terfi ettim ve steam çalışıyorum.Pm at yollarım arkdaşım hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 beni hekleyecek adam daha doğmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar