Law Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Vajinismus vakaları yurtdışında yokmuş bile ülkemize özgüymüş. Deyu dinledim bir uzmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Nasıl söyledin kibar şekilde lütfen bize de söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şöyle alakası var ''canım''.Niye kutsal görüyor , din öyle öğrettiği için . Peki sen madem o dine ve tanrıya inanıyorsun , tanrının o yasakları kadının duygusal olarak yıpranmaması ve seks objesi olarak görülmemesi için koyduğunu da bilirsin .Bu aşamadan sonra şu önermeyi çıkarmak ''düşünmekle'' ilgili , ''madem tanrı bu sebepten dolayı bu yasağı koymuş , o zaman niyetim abazalık olmadığı sürece duygusal olarak ilişki yaşadığım biriyle pekala cinsel ilişki kurabilirim . Aksini inkar eden tanrıyı veya kitabını yalnış yorumlamıştır '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya ne bileyim sen 20-22 yaşına gelmiş bi genç insansan, ailen nası öğretmiş olursa olsun hele de okul okuduysan bazı şeylere insanların gözünün ve ufkunun açık olması lazım. "annem duyarsa ne der !!" diye sevgiliyse/nişanlısıyla/hatta kocasıyla sevişmeyen kıza/erkeğe temiz bi dayak lazımdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ahah o canim anladigin canim degil ya neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sesu said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Nasıl söyledin kibar şekilde lütfen bize de söylesene.Pardon sizinle duyguların bedende vücut bulduğu bir raksa katılabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 köpürt beni pakizem demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 QueenofSpades said: Neyse ben öğle yemeğine çıkıyorum. Gelince yanıtlarım yine bana ateş püsküren arkadaşları :) not: gidip biraz erkek taciz edicem. :P bakalım ne tepki veriyorlarmiş o degilde "not" kisminin sonucunu cok merak ettim :D saka bi yana, tamamen bencede yetistirme tarzinin etkisi cok buyuk, ama son 10 yilda bu durum baya bi degisiyor. en azindan biz yasi azcik artmis olanlar oyle gibi goruyoruz, belkide uzaktan oyle gozukuyor.. mesela eskiden otobusler kadinlar icin ciddi anlamda cehennem gibiydi, 80 li yillarin sonlarina dogru yasanan taciz olaylarinin haddi hesabi yoktu bu ulkede.. simdilerde insanlar daha medeni.. sanirim zaten kadinlarin bu ozguven dengesizliklerinin sebebi de bu, gecmisteki olaylaylari yasamis annenin korkusu ile egitilmis bunye, bu medeni ortami algilamada secicilik gosteriyor. ben en azindan boyle bagdastirdim hadiseyi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: ya ne bileyim sen 20-22 yaşına gelmiş bi genç insansan, ailen nası öğretmiş olursa olsun hele de okul okuduysan bazı şeylere insanların gözünün ve ufkunun açık olması lazım. "annem duyarsa ne der !!" diye sevgiliyse/nişanlısıyla/hatta kocasıyla sevişmeyen kıza/erkeğe temiz bi dayak lazımdır bence. ee Dinan sen sanıyo musun ''seks bir ihtiyaçtır'' diyip sevgiliyse/nişanlısı/kocası ile birlikte olup bunu gidip annesine rahatlıkla anlatıyolar. bu düşünceye sahip olan rahat takılan kızlar bile ailesinden tırsıp saklıyolar. şehir değişiktir tek yaşıyodur okul için filan rahat takılıyodur ama ailesinin yanına dönünce aaa bekaret önemlidir evet bile diyolardır yani. demek istediğim toplumsal değerler ve adetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Fap to this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gençlerin bu çağdaş yaklaşımına hastayım. "bırakın herkes rahatça sevüşsün ne olacak ki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gayipten_gelen_ses said: Şöyle alakası var ''canım''.Niye kutsal görüyor , din öyle öğrettiği için . Peki sen madem o dine ve tanrıya inanıyorsun , tanrının o yasakları kadının duygusal olarak yıpranmaması ve seks objesi olarak görülmemesi için koyduğunu da bilirsin .Bu aşamadan sonra şu önermeyi çıkarmak ''düşünmekle'' ilgili , ''madem tanrı bu sebepten dolayı bu yasağı koymuş , o zaman niyetim abazalık olmadığı sürece duygusal olarak ilişki yaşadığım biriyle pekala cinsel ilişki kurabilirim . Aksini inkar eden tanrıyı veya kitabını yalnış yorumlamıştır '' Bu bana ise.. Öncelikle, "hayır 'canım' ne alakası var?" tarzı cümlelerdeki "canım" kullanımını git bir öğren de sonra kullandığım kelimelerle bana laf et. Dini kitaplar kadının seks objesi olmamasını mı sağlamaya çalışıyormuş? Vay anısını. Ben tam tersini zannetmiştim hep oysa ki. Ayrıca bu Tanrı propagandası nedir sabah sabah ya? Evlenene kadar seks yapmayan kadınlara DÜŞÜNEMİYOR, GERİZEKALI, CAHİL diyeceğinize, duygusallık dışında ilişki yaşayanları, daha doğrusu kadınları "seks objesi" kategorisine sokacağınıza kendinizi nereye koyarsanız onları da oraya koyun. Ancak o zaman kadınlar seksüalitesini özgür bir şekilde yaşamaya başlar. Hani dini kitabi "yorumlamak" ve onun üzerinden "düşünmek"ten bahsettin ya, o yüzden dedim. Madem kadınların istedikleri gibi sevişmelerini istiyorsunuz, bırakın bu seks objesi kafalarını yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 @paspatur Cevabını da ver bari "ne olacak" sorusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TC4wxzTIZpY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 said: Öncelikle, "hayır 'canım' ne alakası var?" tarzı cümlelerdeki "canım" kullanımını git bir öğren de sonra kullandığım kelimelerle bana laf et.Ordaki ironiyi göremiyorsan anlatmaya çalışmıyacam said: Evlenene kadar seks yapmayan kadınlara DÜŞÜNEMİYOR, GERİZEKALI, CAHİL diyeceğinize, duygusallık dışında ilişki yaşayanları, daha doğrusu kadınları "seks objesi" kategorisine sokacağınıza kendinizi nereye koyarsanız onları da oraya koyun. Ancak o zaman kadınlar seksüalitesini özgür bir şekilde yaşamaya başlar. Hani dini kitabi "yorumlamak" ve onun üzerinden "düşünmek"ten bahsettin ya, o yüzden dedim. Düşünemiyor olması gerizekalılıkla alakalı değildir.Duygusal takıntılar zaman zaman kişinin muhakemesini gölgeler.(bkz:safkan ırk projesi yürüten hitler aslında insanların organik olarak ana konsepte benzer olduklarını göremiyecek kadr GERİZEKALI mıydı)sonradan gelen edit= evet gerizekalı olmakla da alakası var said: Ayrıca bu Tanrı propagandası nedir sabah sabah ya? Sende bunu diyerek tanrısızlığı propaganda ediyorsun sabah sabah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi herkes dilediği gibi yaşasın tabi ne haddimize millete karışmak. ama ben bana "baba ben geçen necati ile seviştim, yarın da bi ara fikoyla yatarım" diyen kızıma "aferin bebeğim mutlu et erkekleri arada bir de değişik fantezilerle ilişkilere renk katmaya çalış" diyebileceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sesu said: Öncelikle, "hayır 'canım' ne alakası var?" tarzı cümlelerdeki "canım" kullanımını git bir öğren de sonra kullandığım kelimelerle bana laf et. Hep böyle ayar verebilen ve Mary Wollstonecraft gibi isimleri cümle içinde kullanarak kültürlü olmanın önemli bir şey olduğunu düşündüğünü belli eden bayanlarla bir akşam yemeği yemek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: bir kere anlatış üslubun çok yanlış daha kibar bir şekilde anlatabilirdin (aranızda bayanların da olduğunu varsayarak). neyse bunun nedeni ise hiç bir ülkede olmadığı kadar çok KIRO'nun bizim ülkemizde mevcut olması ve, toplu taşıma araçları banka kuyrukları gibi insanların çok olduğu yerde karşı cinsi taciz etmesidir. her erkek yapar/yapıyo demiyorum ama Türk erkeği dedikleri kavramda abaza oranı %80ler de gezdiği için bu gibi ortamlarda kadınlar ister istemez tedirgin oluyolar. o kadar ülke gezmişsin bilirsinde hangi otobüste erkek kadına arkadan pandik atıyo gördün mü hiç ama eminim Türkiye'de görmüş ve duymuşsundur yurtdışında da hiç olmuyo/olmaz da demiyorum ama Türkiye'ye oranla çok düşüktür katilmiyorum. tamam kiro var. tamam rahatsiz edici birsey. e bu kadar rahatsiz oluyorsan giyme madem. hadi turist olsa, bilmiyosun tamam deriz. ama bu bildigin türk, bu olaylara asina. ordaki ''ne bakiyon yeaaa'' cümlesi rahatsizlik belirtisi degil, kendini begenmislik belirtisi tamamen. benceöö. ilgi cekmek icin giyiyorsun tabiki. öyle tepki verceklerini de biliyosun. e daha ne ? tipik kaprisli simarik türk kizi. egosunu böle boostluyo, dolayisiynan komplexlerinden böle ariniyor. hani zaten kot giydiginde bile laf atan, ekmegi banmak icin hazir tutan bi kitleden bahsediyoruz, mini etek giyip daha fazla dikkat cekmeye calismak neden o halde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Öyle bir baba-kız ilişkisi olduğunu mu düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Hayır neyin ironisi? Neyse onu geçelim. Eyvallah gerizekalılık değil de asıl ortaya çıkarmak istediğim noktayla ilgili hiçbir şey söylememişsin. Tanrı propogandasına laf ettiğim içini Tanrısızlığı savunmam da ordu vs. iktidar kafası olmuş gerçekten. Sonuç olarak: çok boş bir post atmışsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ah sanırım aşık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 adbjsf sen kimsin be çek git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /summon xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bence Türk kızları çok reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar