mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 /summon cemşancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: yurtdışı diyince bir tek abd'mi geliyo sizin aklınıza hemen orayı kriter olarak gösteriyosunuzPeki niye bu kadar abaza Türkiyede var sende onun cevabını ver bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 doğuya yatırım yapılmadığı için dfgdgdf ben ne biliyim var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: @Dynun neye kime göre bu rakamlar? bir yerden c/p yapmışsın belli de kaynakta verseydin keşke diğer ülkelerle de kıyaslamaya pek gerek yok sen ülkende olan biteni görmüyo musun ayrıca şunu da hesaba katmanız lazım, türkiye'de tecavüze uğrayan kızlardan kaç tanesi gidip de şikayette bulunabiliyor? kıza abisi/babası/amcası vs. tecavüz ediyor, söylerse vuruyorlar, söylemez hamile kalırsa yine vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap-crime-rapes abi direk tecavüz vakalarının sayısı. nüfusa oran falan değil. önümüzdeki çoğu ülkenin nüfusununda bizden baya az olduğunu düşünürsek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Papua New Guinea diye ülkedemi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dynun said: http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap-crime-rapes abi direk tecavüz vakalarının sayısı. nüfusa oran falan değil. önümüzdeki çoğu ülkenin nüfusununda bizden baya az olduğunu düşünürsek.... konumuz tecavüz değil zaten taciz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 İyi de kızın birine pandik atan adamı görünce döverlerdi adamı benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: doğuya yatırım yapılmadığı için dfgdgdf ben ne biliyim var işteTopacı açan arkadaşın bahsettiği narsist , muhafazakr , aseksüel tutum yüzünden. Kısır döngü = Narsist kız ===>> Apaçi erkek ===>> Narsist kız. Birbirlerini yaratıyorlar.BU DÖNGÜYÜ KIRALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Selam,hepimiz sevişmek istiyoruz siz içinizde yaşıyosunuz biz dışa vuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Yurt dışında da çok fazla taciz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: Dynun said: http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap-crime-rapes abi direk tecavüz vakalarının sayısı. nüfusa oran falan değil. önümüzdeki çoğu ülkenin nüfusununda bizden baya az olduğunu düşünürsek.... konumuz tecavüz değil zaten tacizTaciz yok varsada kızlar taciz olarak bakmıyor çünkü onlar sizin gibi NARSİST DEĞEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 QueenofSpades said: Böjeek said: @Dynun neye kime göre bu rakamlar? bir yerden c/p yapmışsın belli de kaynakta verseydin keşke diğer ülkelerle de kıyaslamaya pek gerek yok sen ülkende olan biteni görmüyo musun ayrıca şunu da hesaba katmanız lazım, türkiye'de tecavüze uğrayan kızlardan kaç tanesi gidip de şikayette bulunabiliyor? kıza abisi/babası/amcası vs. tecavüz ediyor, söylerse vuruyorlar, söylemez hamile kalırsa yine vuruyorlar. evet çok haklısın gizli kapaklı kalan kaç olay vardır ama taciz tecavüze oranla çok daha fazla amerikayı ele aldılar ya, oradakiler zaten istediği zaman seks yaptıkları için elleşmeye pek gerek duymuyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 gayipten_gelen_ses said: Böjeek said: doğuya yatırım yapılmadığı için dfgdgdf ben ne biliyim var işteTopacı açan arkadaşın bahsettiği narsist , muhafazakr , aseksüel tutum yüzünden. Kısır döngü = Narsist kız ===>> Apaçi erkek ===>> Narsist kız. Birbirlerini yaratıyorlar.BU DÖNGÜYÜ KIRALIM erkekler daha narsist be, o yüzden zaten her kıza asılma taciz etme cesaretini buluyolar kendilerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Eveeet, 2 kız konuya musallat oldu, türkiye tacizciler, tecavüzcüler , susturulmuş kızlar ülkesi oldu. İşte arkadaşın ilk mesajda anlatmaya çalıştığı kafa yapısı. Tşk. Bi türkiyede oluyor ,hıhı, bi türkiyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 iyide dinan şimdi Türkiye'de yaşarken neden gidip başka ülkeleri ele alalım. biz kendi ülkemizde olanları konuşuyoruz genel olarak Türkiye'de yaşadığımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: gayipten_gelen_ses said: Böjeek said: doğuya yatırım yapılmadığı için dfgdgdf ben ne biliyim var işteTopacı açan arkadaşın bahsettiği narsist , muhafazakr , aseksüel tutum yüzünden. Kısır döngü = Narsist kız ===>> Apaçi erkek ===>> Narsist kız. Birbirlerini yaratıyorlar.BU DÖNGÜYÜ KIRALIM erkekler daha narsist be, o yüzden zaten her kıza asılma taciz etme cesaretini buluyolar kendilerindeO narsistlik değel güdülenmiş muhakemesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bence zavallılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Böjeek said: iyide dinan şimdi Türkiye'de yaşarken neden gidip başka ülkeleri ele alalım. biz kendi ülkemizde olanları konuşuyoruz genel olarak Türkiye'de yaşadığımız için ya türkiyenin iğrenç gençliğini gözardı etmiyorum. Bu sorunlar yalnız bizim sorunlarımız değil onu görmenizi istiyorum. Rusyada da adam seni yemek için üstüne üstüne gelebilir. Ama esmer ve sakallı hafif kambur (!) bi tip değil mavi gözlü ve kaslıdır :D sen onu aha bana yazıyo dersin. bizim türk cilveleri, beğendiğini hayvani belli etme yöntemleri yüzünden böyle bence. Cinselliğin her iki cinste de bastırılması yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben bir kadın olarak senin neden böyle bir izlenim almış olabileceğine kendi bakış açımla yanıt vermek isterim: 1. Evet, Türk kadını (tabii ki istisnalar vardır ama) cinsellik konusunda kendisine güvensizdir. Öyle yetiştirilmiştir çünkü, namus onun için tabudur, çoğu kadının en büyük korkusu "sevişmek"tir hatta. Evlenene kadar "bakire" olmalıdır kadın, ona yasaktır bedenini istediği gibi kullanmak. Bu yüzden de "kukusunu" en büyük hazinesiymiş gibi korur, tacize uğrayınca sinirlenir, uğramasa bile sinirlenir, gururu incinir. Bakışlardan bile rahatsız olabilir. 2. Türk erkekleri de bu kadar korkutulmuş kadınlar ile birlikte olmak için baya çaba sarf ederler. Hatta bazen erkekler de korkutulur, "zina" günahtır denir, mastürbasyon yaparken yakalanan çocuk dövülür. Ama yine de ataerkil toplumun getirdiği bir şey olarak, erkek "sevişme özgürlüğüne sahiptir". "Eğlenilecek kızlar" ile sevişmelidir, çünkü bu onun hakkıdır. Sonuç olarak, tv, internet vs. de gördüğü, yurt dışına çıkma imkanı varsa orada karşılaştığı kadınları "arzulamaktadır" Türk erkeği, ve bazı karaktersiz ve şerefsiz erkek populasyonu, gördüğü her kadını "yatağa atsam da şöyle yapsam" (ancak bu kadar kibarlaştırabildim küfür kullanmamak için) diye düşünerek inceleyebilmektedir. 3. Eğer "yurtdışı"nda gördüğün insanlar kadar özgür ve medeni bir biçimde yetiştirilseydik, kadın ve erkek istediği gibi cinselliğini yaşabilse ve bunun için eleştirilmeseydi ne erkekler bu kadar abaza davranırdı, ne de kadınlar bu kadar korkak ve saldırgan. Tabii ki cinsel tacizler, şakalar ve bilimum asılma vakaları olurdu (mesela bi barda vs.) ama kadın istemezse buna hayır diyebilme, isterse de karşılık verebilme özgürlüğüne sahip olurdu. Malesef bizde bunları geliştirecek zihniyet yok henüz, hala törelerle "yönetilen" yerlerimiz var. Bu kadar Avrupa özentisi olacağına, ülkenin gerçekleri ile yüzleşmeni ve kabul etmeni tavsiye ederim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 niye bu kadar çok abaza varın cevabı "namus nedir" adlı vidyo. zihniyet öyle olunca, bekaret gidince arkadan türlü laflar edilince sonuç ortada. seks yapmayanlar, seks yapcam diye gezenler ve sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 konumuz tecavuz degil taciz demissin de . orda dynun'ın anlatmaya calistigi diger ulkelerde bırak tacizi tecavuz de cok oluyor. acıkcası turk kızlarının taciz olarak algıladıgı belki de gercekten biraz fazla yılısık davranısları diger ulkelerdeki kızlar iltifat olarak algılayabiliyor. bunun ornegini cokca gordum. burda laf atıldı mı bi kıza nerdeyse polise gider, abd de filan nerdeyse her gun ornegini gordum, gulup geciyolar sadece. hoslarına gideni de var. yani surda demek istedigim sizin zannettiginiz gibi turkiyede boyle olaylar cok degil. tam tersi diger ulkelere gore bayaa bir az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hanımkızımıza katılıyorum maddeler halindeki tespitlerine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 wall of textini okudum. yazık sana. üzgünüm. özentiliği nerenden çıkardın onu hiç anlayamadım. dünya ile türkiyeyi karşılaştırınca avrupa özentisi olunuyo sanırım. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 türkiyede abaza kız oranı %99 doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar