fakedegil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ciddi bir sorunum var trollenmezse sevinirim. Bilindiği gibi kullanılan her türlü şey saç telinde çıkmaktadır. Farz edelim ki şu bir hafta içinde ot içtim ve bir ay içinde saç telim uyuşturucu testinden geçicek. Otun çıkmaması için ne gibi şeyler yapabilirim. Süt içmek filan geçirir diyorlar başka önerisi olan var mı? Konu kitlenirse özel mesajla yardımcı olabilirsiniz. Teşekkür ederim şimdiden. Not: Saçımı kestirmem söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 saçını kestirmen zaten çözüm değil. 6 aya kadar çıkıyor olması lazım saç testinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 vala kestireceksin ehe başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?23,4599984,page=1 da tedavi ediyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ot çıkıyormuydu saçtan bilmiyorum ama çıkıyorsa 6 ay falan beklemekten başka yapacak birşeyin yok. ya da boyatıcan falan test sonuçları etkilenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi öyle bişey yok :D istersen kestir kazıt yine saç teli alırlar sen kafanı yorma.Testten yırtmaya bak ve bidaha da içme en güzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 otu bilmıorm da uyuşturucu 6 aydan önce hertürlü belli oluyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi kullanmayın şöyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yan basmışın abi sen. terliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sen ayvayı yemşsin dostum testten kaç bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakedegil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Arkadaşlar bu söylediklerinizi zaten biliyorum. Diyorum ki yok mu bunun bir yolu işte birisi süt iç bol bol filan demişti mesela paso süt içiyorum. Var mı böyle önerisi olan? Ispanak filan bile yerim işe yarıycaksa. 1-2 haftalık bir sürem var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 testin amacı ne ya asıl onu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 banhammer ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 arkadaşım şehir efsaneleriyle bir yere varabileceğini sanmıyorum ama süt içdedilerse e denemeye değer sütiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 inş çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 süt müt hiç bi işe yaramaz =) her türlü çıkar o testlerde. Yapcak bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kırsehirde bi kaplıca varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://tinyurl.com/y8oml2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakedegil Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 varlok said: testin amacı ne ya asıl onu merak ettim? Testin amacı kullanıp kullanmadığımı öğrenmek. Birde c vitamini dedi arkadaş az önce. Eczaneden c vitamini alıcam, vitaninlere filan asılıcam. Neyse bu accden yazmıycam daha fazla topiği takip edicem ama. Çözümlerinizi bekliyorum, dediğim gibi topik filan kitlenirse özel mesajla ulaşın mutlaka kontrol edicem mesaj kutusunu. Çok teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 artık çok geç . gazete çiğne alkol testinden geçiriyo ama otu bilemiycem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 amuda kalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 adam amsterdamdan yeni geldi belki ailesi öğrenmesin istiyor. olamaz mı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 nasıl bi aile saç testine kalkışır . kan falan olsa neyse. bence askeriye ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 peruk tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 vitamine asıl da bünyeni boz. biyo dersi falan almadınız mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar