Lucas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 uzun zaman oldu buralardan uzak kalalı.kimler burada,kimler yaşıyor,kimler oynuyor vb. =) daha doğrusu hala belirli bi kitle oynamaya devam ediyormu? ediyorsa bu kitlenin potansiyeli nedir? çok soru sordum dimi =) eski dostlarada selam olsun başlık vesilesiyle.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben burdayım.. pyramidde oynuyorum arada bi
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 eski oyuncuların %1 'i oynuyorsa yine iyi bi oran olur
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 HocaEfendi said: ben burdayım.. pyramidde oynuyorum arada bi Yazık ya vaktine, geçen gün bi girdik baktık arkadaşla, yaş ortalaması 10-12 falan heralde, herkes bi thief, herkes bombacı falan.. Çekilir çile değil orda oynamak.. cidden sabır diliyorum. Elan'dan sonra tutunamadım bi yerde, oynamıyorum. Varsa o kalitede bi yer akarım ama her türlü.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 güvenilir oynanabilecek bir yer var buradayım :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 said: * scriptsharing genelde emulatör bazında, developerlara veya shard yöneticilerine hitap eden bir kesimi barındırır. oyuncu musunuz? oynamak için sunucu mu arıyorsunuz? başlıklar açmak yerine, aktif sunucuları listelediğimiz uo shards başlığına göz atıyorsunuz, hepimiz mutlu oluyoruz. şu maddeden dolayı internet bölümüne atıyorum, oraya uymuyor ise bilgisayar oyunlarına falan atılır herhalde.
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 second age diye bir sunucu var ilginç olabilir orası.
Alis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tüm eskiler dragath'da oynuyor eski Sanane tayfasi seraphimler kowlar falan... gerçi
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kardeşim oynuyo bi yerlerde, çok lamer ama baktım hile hurda ne varsa toplamış. speed açık, easy uodanbir şyeler yapmış mounta inip binme tek tuş, yine bir haxla stamina full olmasa bile milletin içinden geçip duruyo hatta tünel gibi 3 kişinin içinden geçti geçen izliyodum ahah, daha bitmedi arm disarm 0.001 salisede yapıyor tak tak tak, başka haxı da vardr da ben bilmiyorum anca bunları görebildim.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bugün nebulaya üye oldum öyle app app dolanayım biraz
Torque Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dargathtayım,demise laglı olmasa orda oynucam ama maalesef tr'nin yurtdışı çıkış failuresi.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 revolution diye bi yerde başladım. metalondan falan bi kaç arkadaş var. the others dan elemanlarvar quanndaki vs.vs. bayaa güzel kopuk action var serverda. revolutionuo.net
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 revo tırt editin dupun allahı donuyodu bi ara orda,aslında türk uo shardlarının alayı tırt,birbirinin kopyası sacma sapan sistemler var.Bugları somur somur bitmiyo. Şu an için oynanabilecek tek türk shardı burası bence http://secondage.gen.tr/
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ulan nasıl dex mex kascam bu second age de hiç bişi artmıyor.
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ellerim titriyor indiremiyorum, karakter yaratma ekranında ağlarım diye.
yicit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oynamıyorum ben. özledim, tekliflere açığım
Öne çıkan mesajlar