Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 gıcık oldum, sinir geldi, kan böyle kal geldi değil de kanlı sinir geldi. ayıklayıp öyle pişirmek lazım etleri. kalmayalım ortada çıkıp oynayalım dedim, sinirleri de çöpe atmış oluruz. counter-strike oynuycam sanırım bunca yıldan sonra tekrardan. gunz gibi bir oyun olsa iyi olur aslında ama onda lag çok kötüydü diye aklımda kalmış. gerçi lagları da fırına atıp pişirmek lazım ama kim uğraşacak bu saatten sonra. 250 derecede hazırlanmış sütlaç da güzel olurdu ama üşeniyorum öyleyse bıçak saplayalım? güzel fikir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 açım, öyleyse varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Icy tower oyna kudur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 icy tower çok loop. diyceksin css değil mi, haklısın o zaman diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ninja oyna çıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha noluyor lan hiçbişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bazen 2004 soorasi bonelere rastliyorum misali, biseyler olmus sana bonec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 narziss said: ninja oyna çıldır. ninja dediğin N oyunu mu? Black-ice said: oha noluyor lan hiçbişey anlamadım. anlattım ya yukarda, bi de özet mi geçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ne bilim mesajın çok saykodelik geldi tam anlayamadım etler pişiyo fln:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 saykodelik olsun diye uğraşmıştım zaten mis gibi olmuş. et güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar