Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynumuz bukuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pogodi said:

duma duma dum klibinde iyice sıyırdığını düşünüyorum, o da ayrı mesele

http://www.youtube.com/watch?v=6z4h3hpoejY

o klipte onunde ekranmi ayna mi ne warmis
onnarin yaptigi seyi taklit ediyomus
Mesaj tarihi:
ee... piyasadan tamamen kalkıcaksa, ne bilim orada bi tuş varsa ve 5saniye (5yıl da olur beklerim yani) içinde kendini imha edecekse.

bu muhteşem bi haber!

inşalla evinin kadını olur, matruşka bebekleri gibi 8-10tane çocuk yapar. hem de her sene..

edit:gazeteye yazar olmasın ama.. lütfen gazete de yazı yazmasın. ondan da jubile yapsın.. evet.
Mesaj tarihi:
oha lan abi karının bacaklar benimkiler kadar dı bu arada ki benim ne kadar çöp bacaklı bir insan olduğum bilinen bir şey ehe yani "abi çöp bacak değil" diyenler.. ya kandırmayın ben bu kadını bi 2003 yılında gördüm bir de geçen sene mayısda nişantaşında gördüm kaçarı yok karı kızkurusu azra akınları azrum onanları ne bileyim defne samyelleriyle gelin bana rica ediyorum

2. karı kapris makinası, okan bayülgeni bezdirecek kadar hem de 2006 da mı ne katıldığı zaga programında "seyirciyi çıkarın seyirci buradayken şarkı söylemem" diye inat edebilen bir cinyumurtası (bu arada karının sesi yok her yerde yaptığı gibi playback söyledi zaten)
Mesaj tarihi:
ya canlı dinlemesek inanıcaz sana da he. boyu kısa olması dısında yasını gostermeyen tas gibi hatun iste kabul et.

defne samyeli falan dedin zaten iyice midem bulandı.
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

ben de starbucks da canlı canlı gördüm, 2008 de.
hatta karşı masamdaydı baya baya güzel fizikli biri kendisi

sen benzetmissin bence =)
nil ufacık bişey yahu ne fiziği.

ayrıca kuliste ot içiyor, sevmedim ben kendisini canlı gördükten sonra hiç.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

duma duma dum klibinde iyice sıyırdığını düşünüyorum, o da ayrı mesele

http://www.youtube.com/watch?v=6z4h3hpoejY

bu ne salak bi klip olmuş ilk defa izledim.
Mesaj tarihi:
bi de nil'in yanında çalışmıştı arkadaşım benım her konserden önce ben yapamicam çıkmicam falan diyomuş çok itici gelmişti hareketleri falan bana.

ama canlısını görüdm güzel kadın bence,çok sempatik.
hele o son hürriyet reklamı ve soda reklamında çok çok hoş.
Mesaj tarihi:
karı orada hoş görünür tabii hoş görünemse mal satar mı ehe

hani daha önce bu ilk hazırkart reklamlarında aptal kzı oynadığı dönemde reklam setinde çalışmış biri bile "illallah bir kadın bir daha ne çalışamlk siterim ne görmek" diyerek moderatöre tepkisini ortaya koymuştu
Mesaj tarihi:
irin said:
sinem kobal diyorsunuz,ne diyorsunuz,silkinin bre kafirler! reklamlarını falan her gördüğümde o ses tonu o salak bakışları öyle yoruyor ki,begenilir olabileceği aklıma gelmemişti.

bunu bir kız diyor.
"çok güzel, evlenirim ben onla ki" diyceğini beklemiyoruz zaten :D
  • Yeni Oluştur...