xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Uçak nasıl geçer diye okudum da geldim ama öyle değilmiş. İlacı var, sürersin geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Benim her bağışıklık sistemim çöktüğünde çıkıyo valla. Deliricem. Çok sağlıksız besleniyorum zaten. Neyse 1 hafta önce çıktı bende de. Zovirax kullanıyorum. Kaşınmaya başladığı an sürdüm. Hemen geçirmiyo malesef. Daha yeni geçti uçuğum. Ama sürekli sürdüm yani. Bol bol C vitamini falan al sen en iyisi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aft adında bir hastalık daha var. Karıştırmamak lazım. AFT 1. Kesinlikle ağız içersinde oluşur. 2. Bulaşıcı değildir. 3. Aftın oluşmasına virüsler neden olmaz. UÇUK 1. İçi su toplamış küçük kabarcıklar (blisters) şeklinde başlar. 2. Nadiren ağız içerisinde olsalar da genellikle ağız dışında meydana gelirler. Aft ağız içerisinde tüm bölgelerde olabilmesine karşın uçuk genellikle ağız içerisinde damak tavanı gibi hareketsiz bölgeleri tutar. 3. Bulaşıcıdır. 4. Virüsler tarafından meydana getirilir. Tavsiyeler; 1. Ağzı uçuklu kızı öpmeyin. 2. Ağzı uçuklu kızın havlusunu kullanmayın. 3. Ağzı uçuklu bir ya da bir kaç kızın makyaj malzemesi kullanmayın. 4. Ağzı uçuklu kızın uçuk yarası ile oynanmamalı. 5. Ağzı uçuklu kızdan uzak durun. Epik fail'den dolayı edik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Yigit, Ben sana demedim mi o kızı öpme diye hııı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aft bulaşıcı değilse, neden öpmüyolar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi hem ikiye ayırmışsıni karıştırmayın demişsin, hem de karıştırmışsın tavsiye bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aft yalanı yalarım inananı değil miydi o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Benim sevgilim çok pis. Senin uçuğunu yerim diye öpüyo sdjklf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 delikanlı adammış helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Uçuk yaklaşan reglinin habercisidir sddsf. İğrençliğimi hor görmeyin dün sabahtan beri sadece oyun oynuyorum. Beyin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dasaaa said: zovirax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eskimo said: Uçuk yaklaşan reglinin habercisidir evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 http://www.zovirax.nl/images/zovirax.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ameliyatın yan etkileri yiğit, geçer 1 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çıktıktan sonra anca krem ama çıkmadan önce sıcak kaşık bas korksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kimine göre korkunca çıkar, kimine göre sıcak soğuk değişiminden, kimine göre mikrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dasaaa said: zovirax (tu) sadece ucuğun üstüne sür hangi uçuk merhemi olursa olsun etrafa taşırırsan sağlam derini kurutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 BloodyBeast said: http://www.zovirax.nl/images/zovirax.jpg DİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar