Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 adamın birisi 4chan /b/'ye bunu koydu benim boğazım yanıo içerken ben böle bi yöntem buldum siz napıyosunuz diye şuanda herkes son karesini ffffuuuu rage gibi kullanarak bişeyler yapıo herkes a new meme is born fln diyip duruo belki ünlü olur bilmiyorum buna şahit olmuş olmam bana ne kazandırıcak onu da bilmiyorum ama zaten ragelere bakıp bakıp gülüodum bu da çok komiime gitti bi an paylaşim dedim selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sdfga 4chande baya ünlü olur ama geçer bence meme konseptine uygun değil o kadar da hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 pardon içilen şey nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi kolanın yakması değil midir zaten olayı. ben o yüzden içiyorum fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi ondan zaten adamlar dalga geçio herifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende yakmasını sevmiyorum ya. bi süre bekleyip içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 AHAHAHAHAHAHA ÇOK İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 GÖZLERE BAK OFF. YAŞLANMIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gözleri sen diyene kadar fark etmemiştim ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 eeauaehueah eet bende onları gördüğümden beri komik gelmeye başladı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ne adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dişleriniz erir la bunu yaparsanız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aaaaabiiiiiii gözdeki yaşları ben BUGÜN FARKEDİYORUM YERLERDEYİM AHAHAHAHSDGJSFJGSDG SANAT LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 FromTheHell said: abi kolanın yakması değil midir zaten olayı. ben o yüzden içiyorum fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Phae said: GÖZLERE BAK OFF. YAŞLANMIŞ. AJKHALKJŞAŞSLKFJAŞSLKŞSDLKFJİSŞLDKFKAJSFJŞALSFŞJSLKDJF önce gülüyodum sonra bunu farkettim artık ağlıyorum LKJNSDLŞFJSDKLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi bana da komik geldi sırıttım falan tamam da. böyle nası gülüyosunuz topiklerde kahkahalara boğuluyosunuz lan, feyk mi atıyosunuz napıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dünden beri başlatmaya çalışanlar oldu bunu da hep zorla meme olmaz, newfagler meme oluşturmaya çalışıyor falan diyorlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 PrudenT said: abi bana da komik geldi sırıttım falan tamam da. böyle nası gülüyosunuz topiklerde kahkahalara boğuluyosunuz lan, feyk mi atıyosunuz napıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben şunu hep mrk ederdim buymuş meğer fasdssfd http://knowyourmeme.com/memes/card-crusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar