gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 -en hızlı sayı kaçtır? -ne biliym ben. -on çünkü onun arabası var. -allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bunu mu duyabildiğin en iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 seninki hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Incoming bad joke thread! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kendi yaptıgı herhangi bir espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi adam yatmış karısı hayat kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sana müller'in selamı var hangi müller unlu mamüller mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok espri falan boşuna baktın zıhzıhzıhzıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben şey duydum - kedi, kemedi. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ya küçük yazmayın okunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kim çıkar ağaca mehmet ali ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 -Sana Hasan'ın selamı var. -Hangi Hasan? -Profiterol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha abi ne alaka hasanla iğrenç bile değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 cado said: oha abi ne alaka hasanla iğrenç bile değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kane&Lynch said: -Sana Hasan'ın selamı var. -Hangi Hasan? -Profiterol. ansızın patladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kane&Lynch said: -Sana Hasan'ın selamı var. -Hangi Hasan? -Profiterol. AHAHAHAHAHAH çok sevdim lan bunu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Of harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 -ersini gordunmu sen ersini?.. -yok abi hangi ersin? -abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 geçen cipsin içinden çıktı bu da. raptiye rock dinlemeye başlamış ne olmuş? rocktiye. ruffles'tan bi an soğudum. sonra geçti ama maximum sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 cado said: oha abi ne alaka hasanla iğrenç bile değil yani ffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 of sunu dinle bunu dinledinmi diye 4 kişi anlattı bir adam doktora gitmiş demiş benim kalbim cok hızlı atıyor doktorda allah allah atmaması lazım demiş bizim elemanda veterinere gitmiş demiş dayı at maması varmı ? veterinerde taze bitti be kardaş demiş bizim eleman doktora geri gelmiş demiş doktor at maması bitmiş doktor da hadi be bitmemesi lazım demiş bizim elemanda gitmiş yine veterinere sizde bitmemesi varmı demiş bizimkiyle dalga geçmişler gülmüşler buna doktora gitmiş bizimki demiş bana güldüler doktor da hadi be gülmemesi lazım demiş bizimki gitmiş çiçekçiye sizde gülmemesi varmı demiş gülcü buna s.'i çekmiş doktora gitmiş demiş doktor bana s. çektiler doktorda çekmemeleri lazım demiş bizimkide çekoslovakyaya gitmiş çek memeleri almış gelmiş edik: o ye tatmin oldum (hayatından süre fln caldım ya ) fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 onun gifi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gecko said: -en hızlı sayı kaçtır? -ne biliym ben. -on çünkü onun arabası var. -allah belanı versin. ismini görünce "and remember, respect is everything" diyesim geliyor ama böyle bir mesaj paylaşman bunu sonsuza kadar engelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4. murat niye intihar etmiş? ilk 3'e giremediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Anne : Oglum jones ordamı Ogul : İndiana jones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar