Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/148/017/08d.png maalesef floplayamadı da, bütçesini çıkaracak gibi. :/ http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/148/358/33b.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 film'den kareler gördükçe sinirleniyorum lan, böyle ter falan basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Var mı giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 acaba ne kadar kotu olabilir diye meraktan izlemek istiyorum. /cringe e girip 2.videonun sonunda dayanamayip kapatmak gibi olur mu acaba dussun de izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yapan, emegi gecen, alin teri doken herkese kafam girsin bu ne lan eski tayfanin oldugu sahneler disinda siritmadim bile igrenc, kotu bisey olmus ki bu kadar para vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 niye izlediniz ki. mesela ben içinde beğendiğim komedi oyuncuları olmasına rağmen izlemedim. kötü duruyordu. meraktan falan mı izlediniz. şimdi ben de merak ettim ne kadar kötü olabilir ki diye izlesem mi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 izleme abi herseyi bok etmisler sarkiyi, silahlari, arabanin sirenini... filmin ruhundan bahsetmiyorum bile. Resmen femnazi masturbasyonu olmus film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 arcane said: niye izlediniz ki. mesela ben içinde beğendiğim komedi oyuncuları olmasına rağmen izlemedim. kötü duruyordu. meraktan falan mı izlediniz. şimdi ben de merak ettim ne kadar kötü olabilir ki diye izlesem mi ahaha gitcek film yoktu. illa filme gidelim diye ısrar eden karılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 meraktan ne kadar kotu diye izledim. gerek yok, cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ama iste herkes boyle diyince daha bir izleyesi geliyor insanin. hani cok kotu olursa izlemeden gecersin de. dalga gecilen bir kotuluk olunca populer kulturde eksigim varmis gibi hissettim su an ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 film olarak çok kötü değil. öyle olsa gişede iyice batardı. ama ghostbusters ruhuyla alakası bile yok. her türlü eleştiriyi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar