Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kredi kartı ile yaptıysan ödemeleri, ekstrelerini kontrol et, hangilerinin senin rızan dışında çekildiklerini belirle, bankanı ara, senden fax isteyeceklerdir belirli bilgilerle, onu da gönderdikten bir hafta falan sonra paran iade edilir.
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Başka bir şey yapmadan o tablonun değişmesi biraz zor. Devlet ve piyasa alanının -bazı yönleri ile- dışında kalan (NGO, NPO) bir yapının gerçekleştirmeye çalıştığı şey biraz zaman alıyor. Greenpeace için aman şöyle süper böyle güzel demeyeceğim. Ama sivil alanın kendisine inancım var. Keşke dünya üzerinde bir kaç tane daha BRAC olsaydı diyorum..
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 banka kredi kartı numaranı değiştirmediği sürece ödemeleri iptal edemez. artı iptal edemiyoruz diye bir şey yok. yazılı imzalı bi fax gönder. bi ay bekle. olmuyorsa bankadan yeni numaralı bir kredi kartı göndermesini iste.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kredi kartından çekiliyorsa çağrı merkezini arayarak kartını MOTO (mail order/telephon order) işlemlere kapattır.
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Parayı alıyorlarsa ne yaptıklarının hesabını da vermeliler. Ben paramın neye harcandığını bilmek istiyorum. Adam gibi internetten mi yapıyorlar nasıl yapıyorlarsa neye para harcadıklarını yazsınlar. Yoksa böyle haydi cemaat pilardoya vereceğinize camimize bağış yapın tarzı para almak hiç hoş değil.
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 lesstroud said: Parayı alıyorlarsa ne yaptıklarının hesabını da vermeliler. Ben paramın neye harcandığını bilmek istiyorum. Adam gibi internetten mi yapıyorlar nasıl yapıyorlarsa neye para harcadıklarını yazsınlar. Yoksa böyle haydi cemaat pilardoya vereceğinize camimize bağış yapın tarzı para almak hiç hoş değil. Greenpeace'in mali tablolarına internetten ulaşabilirsin. STK'larda şeffaf ve hesap verebilir olma tartışması çoktan bitti bir yerler için.. Ama senin önünde bulunan örnekler maalesef bu konularda o kadar hassas değiller..
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 greenpeace derken türkiye uzatısından mı söz ediyorsun?
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Türkiye için Greenpeace Akdeniz'e bakman gerekiyor. Greenpeace bu şekilde örgütleniyor..
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 paspatur said: kredi kartından çekiliyorsa çağrı merkezini arayarak kartını MOTO (mail order/telephon order) işlemlere kapattır. o yemiyor. referans kodu kullanarak çekiyorlarmış. ben kapattırdıktan sonra çekmeye devam etmişti bi şirket telefondaki kadın bana öyle demişti. eski sliplerdeki referans kodunu kullanarak fiziksel kart olmadan makineden çekiyorlarmış. en güzeli sanal kart kullanmak böyle işlerde. altı ayda bir numarasını değiştirmek.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 benide aradılar sabah bende bagışımı geri çekmek istiyorum dedim. Çünkü ben nükleer karşıtı degilim. Bu numaradan geri arayıp çekebilirsinzi dedi şimdi geri arıyorum ama çalmıyor bile numara anlamadım.
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Luriel said: benide aradılar sabah bende bagışımı geri çekmek istiyorum dedim. Çünkü ben nükleer karşıtı degilim. Bu numaradan geri arayıp çekebilirsinzi dedi şimdi geri arıyorum ama çalmıyor bile numara anlamadım. Sana verilen yeşil nüshada telefon numaraları var oradan arayıp ulaşabilirsin
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 lesstroud said: Parayı alıyorlarsa ne yaptıklarının hesabını da vermeliler. Ben paramın neye harcandığını bilmek istiyorum. Adam gibi internetten mi yapıyorlar nasıl yapıyorlarsa neye para harcadıklarını yazsınlar. Yoksa böyle haydi cemaat pilardoya vereceğinize camimize bağış yapın tarzı para almak hiç hoş değil. Adamlar her ay gönderdikleri maillerde ve evine gönderilen dergilerde yapılanları yazıyorlar zaten. Eğer onlardan tatmin olmuyorsan büroya gidip ''aga siz naptınız bu ay'' diyebilirsin sonucta para veriyorsun.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bana yeşil nüsha felan gelmiyor yıllardır bagış yapıyorum ama. hatta bunu arayıp söyledim kaç kere.
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Luriel said: bana yeşil nüsha felan gelmiyor yıllardır bagış yapıyorum ama. hatta bunu arayıp söyledim kaç kere. En basta destek olurken doldurulan destekçi formu var. Onun 1 tanesi sana verildi zamanında orada telefon numaraları var. Ha elinde o yoksa eğer greenpeace.org.tr den telefon numaralarını alman da mümkün
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 abi delimisiniz divanemsiniz yahu ne işiniz var grinpsile paranıza yazık
forçen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 greenpeace ile hayvanseverler derneği aynı derecede saçma şeylerdir. greenpeace in tek farkı para toplayıp kendilerini biyerlere zincirlemek. hayvanseverler daha bi vandalist
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dünyanın ağzına s.çan çere kirliliğinin sebebi kim? ABD AB Çin... Greenpeace'in kurulduğu ve ana destek aldığı yerler neresi? AB ABD Türkiyede anti-nükleer takılan emovari eylem yapan Greenpeace'ın ABD ve ABD de bırak tamamen engellemeyi, kapattırabildikleri kaç nükleer santral var? "0"
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu örgütün üst ve görünmeyen kısmı para yiyenler topluluğu. alt ve görünen kısmı ise bilgisiz, cahil, fanatik ya da kandırılmış. en basitinden adamların yaptığı eylemlerin nerelerde olduğuna ve engelledikleri şeylerin kimin yararına/zararına olduğuna bakarsanız oldukça fanatik, siyasi amaç sahibi bir topluluk olduğunu görürsünüz.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Aket-Atum said: Obama geldiğinde "Ortadoğuda barışın yolu iklim kontrolünden geçer" gibi saçma bir pankartı görünce ve altında greenpeace yazısını görünce aha dedim bu adamlardan hayır gelmez, bunlara mı bağış yapıyorum. Greenpeace'in ne yapıp yapmadığını takip etmiyorum ama sırf şu yüzden Greenpace'e atarlamak çok anlamsız olmuş. Ortadoğuda barışın yollarından biri iklim kontrolüdür evet bu konuda haklı adamlar. İklim kontrolü denilen sadece daha az klima çalıştırılması değil bu arada. Geri dönüşüm, yenilenebilir enerji projeleri gibi şeyler ekonomik açıdan ortadoğu ülkelerini rahatlatacaktır. bu da ülkeler arası barışı kuvvetlendirecektir. geniş açıdan bakmak lazım olaya. adamlar kendi fikirlerini sunmuşlar. paspatur said: abi delimisiniz divanemsiniz yahu ne işiniz var grinpsile paranıza yazık forçen said: greenpeace ile hayvanseverler derneği aynı derecede saçma şeylerdir. greenpeace in tek farkı para toplayıp kendilerini biyerlere zincirlemek. hayvanseverler daha bi vandalist Çok doğru. En iyisi Denizfeneri'ne vermek lazım. Saçma değil gayet de efendi adamlar. Şık şıkıdım giyiniyorlar, mercedeslerle geziyorlar felan. Uygarlık öğrensin biraz Greenpeace, ondan sonra gelsin. Hele o hayvanseverler var ya, ne boş adamlar ya. Hayvanlara işkence ediyorlarsa ediyorlar kardeşim, bize ne.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet aslında fikir olarak güzel birşey ama üyeleri çok falso.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahaha abi yıl 2010 hala greenpeace in barış doga örgütü oldugunu zannedenler var.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: bu örgütün üst ve görünmeyen kısmı para yiyenler topluluğu. alt ve görünen kısmı ise bilgisiz, cahil, fanatik ya da kandırılmış. en basitinden adamların yaptığı eylemlerin nerelerde olduğuna ve engelledikleri şeylerin kimin yararına/zararına olduğuna bakarsanız oldukça fanatik, siyasi amaç sahibi bir topluluk olduğunu görürsünüz. sadece dorugun dedigi gibide degil iş bildiginiz paraya dokulmus durumda; diyelimki doruk'un bi fabrikasi var benimde bi fabrikam var atıyorum demir çelik sanayisindeyiz . ikimiz ihaleye giricez buyuk paralar donuyor ortada ama ben dorugun ihaleyi almaması icin herturlu cinligi yapmaya hazırım . arıyorum greenpeacein "üst kısmını" parası neyse artık 100k$ falan veriyorum dorugun fabrikaya kelepçeliyorlar kendini kandırılmış gençler protesto yapıyorlar falan. doruk'un adı lekeleniyor vs.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bundan sonra hayatımı Greenpeace'e savaş açmaya adayacağım!!!1111 One man...against Greenpeace THIS SUMMER!
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 RaidenXelRu said: ahaha abi yıl 2010 hala greenpeace in barış doga örgütü oldugunu zannedenler var. maalesef. bide atarlanıyolar.
Öne çıkan mesajlar