Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Erman Toroğlu'nun ipi çekildi!

ajmet

Öne çıkan mesajlar

karamehmet kişileri kurumun önüne geçirmez

tahminimce şansal maraton adında bir spor kanalı kurup erman ile yoluna devam eder

içerik olarak lig maçlarından özet görüntüler haricinde iddaada yer alan spor dallarından basketbol, voleybol ve diğerlerine yönelikte programlar yaparlar

halka açık bir kanal olarak bunu yaparlarsa izleyici kitlesi bir miktar daha artış gösterebilir

ne de olsa şansal spor camiasında hatrı sayılır bir konum sahibi
Sosyal ağlarda paylaş

Sen neymişsin Aziz YILDIRIM

Başta futbol camiası olmak üzere medya dünyası Lig Tv’de program yapan Erman Toroğlu’nun “Maraton” programına devam edip etmeyeceğini konuşuyor.
Ve bu konuşmalar da her kafadan bir komplo çıkıyor!
Yok efendim stadyumlardaki küfürlerin önlenmesi için Toroğlu’nun argolu konuşmalarına son verilmiş.
Yok efendim Toroğlu çok maaş alıyormuş, bu nedenle işine son verilmiş.
Yok efendim Toroğlu hakemleri çok eleştiriyormuş bu nedenle işine son verilmiş.
Yok efendim reytingleri düşükmüş.
Bunların hiçbiri değil…
Gelin bu meselenin aslını yazmadan önce size bir soru soralım:
NTV’nin en iyi programlarından “90 Dakika” niye bu sezon yayından kaldırıldı?
Çünkü FB Başkanı Aziz Yıldırım Hıncal Uluç’un konuşmalarından son derece rahatsızdı.
Sıkı bir Fenerbahçeli olan Ferit Şahenk başkanının isteğine daha fazla karşı koyamadı ve Hıncal Uluç’la çalışmaya son verdi.
Bakınız bu öyle sıradan bir programa son verme işi değildir.
Hıncal Uluç, NTV’yi bugünlere getiren üç önemli isimden biridir. Kuruluşundan itibaren kanaldaydı.
Buna rağmen “90 Dakika” bitirildi.
Aziz Yıldırım’ın Erman Toroğlu’nun yorumlarından hiç hoşlanmadığı biliniyordu.
Hatta öylesine ki Fenerbahçe, yayımcı kanalın stadyuma girmesinde bile zorluklar çıkardı.
Evet, Aziz Yıldırım ile Maraton programının yıldızı hiç barışmadı.
Aziz Yıldırım hep Ermen Toroğlu’nun kellesini istedi.
Ve nihayet bunu başardı.
Yanlıs olmus ermanın degil ermenin kellesini istemiş

Odatv.com
Sosyal ağlarda paylaş

habertürk said:

Digitürk yönetiminin tepkisini çeken bir diğer olay da bu sezon Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra
yaşandı. Fenerbahçe’nin 3-1 galibiyeti ile biten karşılaşmadan sonra Erman Toroğlu, Sarı-Lacivertli takımın galibiyeti yerine toplam 48 dakika bu maçta yapılan hakem hatalarına değindi. Sadece 5 dakika Fenerbahçe’nin galibiyetini konuşan Toroğlu’nun bu davranışı, büyük tepki gördü. Yöneticiler, “Galatasaray maçı kaybetmiş. Bugün bu programı sadece Fenerbahçeliler izleyecek. Siz ise hakem hatasından söz ediyorsunuz ve galip ekibe yer vermiyorsunuz” diyerek Toroğlu’na ağır bir eleştiri yöneltti. Hatta Digitürk yönetimi o gün Erman Toroğlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Ben bu olayı anlamadım. Erman Toroğlu'nun üslubu kötüdür falan ama doğru televizyon yayıncılığı bol keseden görülen hakem hatalarını yok saymak ve gaip gelen takımı pohpohlamak mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

abi olur mu bu ya, manyaklar. Erman Toroglu bunu kendi isteği ile bırakmadıkça böyle bir şey yapılması çok yanlış.

Kadın ve çocukları korkutuyormuş, ulan kaç kadın-çocuk izliyor zaten bunu, 321 milyon verdik herşeyi globalleştirelim çabasına gel lavuklardaki.

Umarım ayrılırsa özel bir kanala geçerler aynı konsept ile. Ağzı bozuk diye bu kadar iyi bir yorumcuyu nasıl koltuktan ediyorsun sen trt mi bu amerika mı burası kendinize gelin be.

Erman'a gelene kadar neler var adamlar maç sonrası keyfimizle oynuyorlar. Ya ben maratondan başka birşey seyretmeyen adamım resmen dondurmanın kremasını çaldılar benden. Bir de bu haber yalan çıkarsa o ayrı bir dingillik.

Ayıptır günahtır saygısızlığa gel. Ne biçim sinir yaptı bu olay üstümde üf be.

Aman süper olmuş, çok güzel olmuş diyenlere de gıcığım, her bok sansürlendi sayenizde filmlerdeki kanlı sahnelerden, seks sahnelerine, sigaralardan kemal sunal küfürlerine kadar.

Bu iş lig tv'de yorumcu kellesi almaya geldiyse ve bunu başardığınıza inanıyorsanız ayakta alkışlıyorum 4.murat mantığınızı, başardınız.

Yakında bir yerde digitürk basın açıklaması yaparsa gidip yumurta atacam lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

Aman süper olmuş, çok güzel olmuş diyenlere de gıcığım, her bok sansürlendi sayenizde filmlerdeki kanlı sahnelerden, seks sahnelerine, sigaralardan kemal sunal küfürlerine kadar.

ne nefret bişeydir o sansürlerde yani. nefret ettiriyor resmen. alkol küfür sigara sansürü dünyanın en rezil şeyi. hani kanlı sahneler falan neysede. EKRANDA KOCAMAN Bİ BLUR EFEKTİ GEZİYO LAN.
Sosyal ağlarda paylaş

O çocuklar lafı düpedüz saçmalık zaten. Hiç bi çocuk "hii terbiyesiz bu baba değiştir" demez tam tersine "ehehee meme dedi" der. Savunmaları fail adamların.

"Kulüp başkanları Erman Toroğlu'nun cesurca yaptığı sert eleştirilerini kaldıramıor bu yüzden kapanmasını istediler" diyememş zavallılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...