Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Erman Toroğlu'nun ipi çekildi!

ajmet

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 15 yıldır ekranların en çok izlenen spor programlarından biri olan Maraton, ikinci yarıdan itibaren kepenklerini kapatıyor

Son yapılan yayın ihalesinden sonra Digitürk’e her konuda yardım etme kararı alan ancak Erman Toroğlu’nun yorum yapmasına şiddetle karşı çıkan Kulüpler Birliği’nin baskısı üzerine yayıncı kuruluşun üst düzey yöneticilerinin Toroğlu ile yolları ayırdığı öğrenildi.

KULÜPLER BASTIRDI MARATON BİTTİ

Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu’nun bundan böyle maç sonraları hazırladığı Maraton programını yapmayacakları bildirildi. Şansal Büyüka’nın da Toroğlu’nun gitmesinden sonra ekrana çıkmayacağı, Lig TV ekranlarında bundan böyle başka bir programın başlayacağı kaydedildi.

BÜYÜKA DA TOROĞLU'SUZ YAYINA ÇIKMIYOR

Digitürk yetkilileri dün uzun süren görüşmelere rağmen Büyüka’yı Erman Toroğlu’suz program yapmaya ikna edemedikleri de öğrenildi.

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

erman toroğlu yine şu yorumcular arasında "mantıklı konuşma süresi/toplam konuşma süresi" oranı en yüksek adamlardan biriydi. ayrıca kulüpler birliğine buradan kocaman bir afferiiiiin diyorum, ligtvde üç-beş kişinin izlediği ermanı şimdi büyük özel televizyonlardan birinde 100 kişi izlicek.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

erman toroğlu yine şu yorumcular arasında "mantıklı konuşma süresi/toplam konuşma süresi" oranı en yüksek adamlardan biriydi. ayrıca kulüpler birliğine buradan kocaman bir afferiiiiin diyorum, ligtvde üç-beş kişinin izlediği ermanı şimdi büyük özel televizyonlardan birinde 100 kişi izlicek.

hiç böyle düşünmemiştim, çok fena gerçekten. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Rıdvanı saymayın öyle bir ihtimal yok. NTV ile kontratı var

Her kontratın ayrılma koşulları vardır. Kontratı olan adam ayrılamaz diye bi kural yok, neysa parası verir ve çıkar. Napçaklar ayrılana kadar zincirleyip oturtacaklar mı ENtivide?

Bence Toroğlu'nun yerine en güçlü aday R.Dilmen'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Masticore said:

Rıdvanı saymayın öyle bir ihtimal yok. NTV ile kontratı var

Her kontratın ayrılma koşulları vardır. Kontratı olan adam ayrılamaz diye bi kural yok, neysa parası verir ve çıkar. Napçaklar ayrılana kadar zincirleyip oturtacaklar mı ENtivide?

Bence Toroğlu'nun yerine en güçlü aday R.Dilmen'dir.
Rıdvan'ın NTV'yi bırakacağını sanmıyorum. Rıdvan ve Güntekin'in programını NTV ile beraber yayınlasın LigTV. Mantıksız da olsa en iyi yorumcuları kanalında yayınlamış olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...