Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Fede ne veriyorsa iki katı tekrar yazarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya, millet yapmayın, durun. küstü herif bana ciddi ciddi. şunun bi gadasını alayım, sonra bakarız. bu arada mesajın editlenmeden önceki halini görenler! eğer ikinci bir emre kadar kendinize saklarsanız gördüklerinizi, daha güzel şeyler anlatacam size, söz. hadi, daalın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 senin dibin rapinden daha derin senin kıçın başın oynar ama dilin değil ve de gücü yeten sayar gücü yettiğin köpek belli değil kurt belli değil albümü sattıran müzik olsa adam belli değil rap belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bariz fede nin sırtına bastın o kadar dipte onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok. bizim aramızdaki mevzu biraz daha eski ve biraz daha karmaşık. ben sadece onu kendine getirmeye çalışıyorum. o da bunu biliyor. inanmayan kendisine sorabilir. kaç senedir tanıyorum sonuçta, öyle bir şey yapmaktan zerre kazancım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bende okudum vallahi.lejyonerler ilgilimi çektiğinden topici takip ediyodum :) hani öyle fantastik birşey yazmıyorduki.sigara yuzunden kızdan ayrılmış.evde oyun oynuomuş.nolcak abi bende daraldıgım zamanlar oturup ps den başka bi bok yapmam evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bi kız için değmez adam olun. kimse için değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 eğer o dediğini bir yaşam biçimi haline getirirsen kötü işte. şu anda ben de onun olmasından korkuyorum, uzun sürdü çünkü. fatih de iyi bir dostumdur, kötü olmasını istemiyorum. o yüzden böyle yapıyorum, hatta o yüzden buralardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yannız benim dediğim ztn editsiz şekilde yazıomuş ztn.editlenen kısımda biraz benzeriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hala internete girip birilerine derdini anlatabiliyosan dibe vuramamışsın demektir, çabuk pc yi at camdan aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 narziss said: eğer o dediğini bir yaşam biçimi haline getirirsen kötü işte. şu anda ben de onun olmasından korkuyorum, uzun sürdü çünkü. fatih de iyi bir dostumdur, kötü olmasını istemiyorum. o yüzden böyle yapıyorum, hatta o yüzden buralardayım. farkindasin su an biseylerin, bu depresyondan cikmanin ilk adimidir zaten. biseylerin farkina varip idrak etmeye, kavramaya basladiktan sonra karar verip bir adim atarsin. yazdiklarin kadariyla burdan olgun birine benziyorsun, bence coktan baslamissin bile bu durumdan cikmaya. geri adim atarsan eski haline dönersin anca, su an bi adim öndesin. keep swimmin' =) ne yasadigina bagli gercekten, bazen 3-4 sene sürer. bazen 6 ay. 23 yasindasin, hayat daha yeni basliyor. en verimli zamanlarin, simdi gecmisi geride birakip gercekten hayatini yasamalisin. bazen hayatinin bi kismina perde cekip, ordan devam etmek laazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende bi an önce üni bitirip BM'de çalışmak istiyorum baktım olmuyor açık öğretim bitirip giderim hacı artık nere denk gelirse ugandasından tut filistinine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yazmayım yazmayım diyordum ama neysee Abi bi kere yaşın oldukça genç + olarak bi ailem var diyorsun ben sana şimdiden dayanmak ve çabalamak için 2 şey söylemiş bulunuyorum. 1. olarak aile>geri kalan herşeydir bunu kafana sok. Sen onlara yalanda söylesen, hayal kırıklığınada uğratsan sana kızarlar kendi aralarında üzülürler ama o kadar.. Başın sıkıştığında güvenebiliceğin yegane kişiler olabilir ailen(eğer ki öyle deilse zaten ailen deildir onlar..) ben kendimde 23 yaşındayım 14 yaşımda bana böyle giderse çok yaşamazsın dediler. İlk başlarda zor geldi. İçime kapandım. insanlar beni tanıyana kadar benden ya nefret ettiler(işte gıcık mıcık ve souk bakıyor muşum fln) ya umursamadılar.. Sonra nooldu bilmiyorum spora fln başladım, deişik arkadaşlar edindim hergün dışarı çıkmaya başladım fln filan lise hayatımın çoğunu ilaçlardan dolayı uyuşmuş geçirdim nerdeyse tüm gün okula gidip akşam dershanede uyuyordum nerdeyse kafam masamdan çok az kalkıodu. Belki okucak arkadaşlarım doğrulayabilir hani inanmazsanız :P ha nooldu ben vazgeçmedim şimdi birsürü 'dost'um dahada fazla sevdiğim arkadaşım var. Hala onlara sorsanız eeemoo derler bana :) Anlatmak istediğim vazgeçmek bi seçenek olmamalı ki benim durumumda ilk olarak bu hayatım oluyordu.. 96dan beri babam rahatsız şuan hastaneydi ilaçtı şuydu buydu faturaydı yetişemiyoruz hiç bişiye 6 yıldır fln budurum devam ediyor. Dışarıdan bakılınca normal gözüküyoruz ama içerde durumlar bombok gel görki hiç bi zaman dibe vurduk lafı geçmedi evde. Evdeki bir insan bile, bi kerecik dahi tamam bitti demedi.. Anlıyorum nasıl hissedebiliceğini, cidden(sefgili meselesini yaşamadım o kısmı anlamaya çalışabilirim sadece) ama bunalıma girme lüksün yok eğer ki yaşama devam etmek istiyorsan. İnadına ayakların yere daha sağlam basmalı ki gördüğüm kadarıyla bişilerden vazgeçmişte deilsin sadece paylaşmaya ihtiyaç duymuşsun gibi gibi :) Kendinden daha kötüleri ya da iyileri kıyaslama sadece kendi hayatına bak bide şöyle bişi deyebilirim klişe çok ama iyi şeylerde oluyor hayatta hep kötüye odaklanma :) ps:sözde özet geçtim ama uzun oldu genede artık idare ediverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayat inşiler çıkışlar klişeler hayatında bişey kötü gitmeye başladımı haydaa tüm hayatı türübülansa giriyor insanın . gel bi de burdan yak durumu. elbet düzelir önemli olan güçlü olabilmek güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ha birde söylemeyi unutmuşum 10 aydır fln ilaç kullanmıyorum şuanda oldukça sağlıklıyım :) güzel şeyler gerçekten oluyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu para olgusu olmasa hala değiş tokuşla işlio olsa sistem çok süper olucakmış bence. borç yiğidin kamçısıdır derler ok de yiğidin beli bükük kalınca yemişim öyle aragazı ben. şimdi burda saçmaladım gibi gelio ama ekonomik durumda sakatlıklar yaşıo olunca benim de kusasım geldi accık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar