Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hersey önce toz ve gaz bulutuydu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Eğlence bölümüne açılan her topice welcome to internet ve açıldı yazanlar çok aptal.
cok basarisiz. hangi sebeple atildigi cok belli olmus.
Mesaj tarihi:
krizi fırsata cevirmek (tu)

http://forum.paticik.com/thumbnails/05e/88c/943/fd1/0c8/436/dab/c67/580/eec/23_450xNULL.gif

buna benzer konularda vardı, yutup videoları 1 konuda olsun yok facebook videoları 1 konuda olsun diye. aramaya inandım ama bulamadım :/
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

KONUSMAYIN FAALIYETE GECIRIN O ''ANAMDAN YASLI'' tarzi söylemlerinizi, had bakiyim.

AHAAHHAAHAAH
Ailecek hayranınız vanille, alalede bir kızdan çok daha üstün bir varlıksın yeminlen. Zaten forumdaki sevenlerin 10 sayfalık övgü konusu ürettiler geçenki kopya olayında.
Erkek gibin hatun deyimi cuk oturuyor sana valla:)
Mesaj tarihi:
manyak misiniz olm kizlara "erkek gibi hatun" diye iltifat ediyorsunuz? bariz hakaret lan.. oldu olacak "hayalarin olsa sana da verirdim" filan diyin, tam olsun.. zaten hic anlamam boyle "delikanli kiz" arayislarini.

soylediklerimin vanille'le alakali olmadigini soylememe gerenk yok sanirim
Mesaj tarihi:
İltifat falan değil sadece bir saptama bu ve ortalama bir kıza göre daha akıllı ve komik olduğu da mesajlarından biliniyor zaten.
Erkek gibi diyerek onun kadınlığına hakeret etmiş değil, erkeklerin bazı yönlerden daha üstün varlıklar olduğunu vurgulamış olabilirim ancak.
  • Yeni Oluştur...