Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bu aralar karakter transfer etmis olan var mi avrupa serverlarinda ? 4 Tane karakter transfer ediyorum da asagi yukari nekadar sure alir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 1 - 2 saat sürmesi lazım maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 5 gun icinde biter diye yazinca urktum ben de.Sagdan soldan hic oyle duymuyordum cunku. Icim rahatladi valla sagol gangren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 genede 2şer 2şer transfer et istersen sorun cıkarsa kalan 2 si ile idare edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Az once ilk 3unu transfer etti sonuncuyu bekliyorum simdi,masallahi var blizzin pitir pitir atiyo valla karakterleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4 karakter transferi dilekolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 kez 4 karakteri tek günde transfer ettim,acımadım , ettim.Şimdi transfer denilince durup düşünüyorum. hayat zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 loto mu çıktı abi 4 char migratei ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Free mig.dir ya da arkadaşlarının yanına gidiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ben parali ettim 4yildir oynadigim servera.Yeni karakterler tasimakti niyetim orda casual mutlu mesut bir guildim ve sevgilim oldugundan. Konuyla alakali da son bir mesaj atayim yarin oburgun arayan olursa diye : 4 karakterin transferi 1saat ya surdu ya surmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 saat 18 gibi baslattim paid server transfer i , halen bekliyorum approval pending diyor, average time da 7 saat dedi, bu devamli yukseldi bu saate kadar. Stormreave den burning legion a tasiyordum char i , normal mi bugunlerd ebu kadar uzun olmasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bazıları bu karakter transferini gerçek hayatta yapıyor. Neden bunu buraya yazdım bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dün akşam saat 18'de Frostmane'e migrate ettim charı. Hala approval pending. FFFFFFFFFFFFFUUUUU Hala bekleyen var mı benim gibi ? Son 1 haftada migrate edenlerin kaç günde bitti işlemi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 transfei başlattiktan 1 saat sonra bir mail filen almaniz lazim ordan payment bilgilerini tekrar girip tamamlıyorsun transferi bende bosu bosuna beklemistim 2-3 saat orda pending yaziyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 O maail sadece bilgilendirme için. Başka işlevi yok. Eğer onaylandıysa girebiliyorsun payment bilgilerini yeniden. Approval pendingde işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Benim sali aksami yaptigim transfer gene 20dakika falan surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bende bekliyorum yukarda dedigim gibi dun aksamdan beri approval pending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yarım saat bile sürmedi. Mail geldi linke tıkladım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 "There are some issues with the Service, we are looking into it. There is no need to cancel, unless you want to play the character at the moment. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Approvaldan sonra senin bizzat onaylaman gerekiyor yani belki o kısımda senin onayını bekliyordur o yuzden uzamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Abi daha önce 6-7 kere xfer yaptım biliyorum sistemin nasıl işlediğini. Blue post bile yazmış sorun var diye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sorun varmış, kızdırmayın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar