geçen czdeyim, arka fonda sagopa kajmer açık, pk yapıyorum. adamın biri geldi, iron necklaceinden tut kılıcına kadar +10 +20, dedim sen ne ayaksın. o da dedi ben bu serverın kralıyım, 2 nova atarım inersin dedi. peki abi dedim ama içimden sinsice plan yapıyordum. oradan uzaklaştım ama aslında onu takip ediyordum. bir 10 dk sonra falan adam köşeye oturmuş suyunu içerken gizli gizli malis attım buna. bir de vurdum, ölmüştü zaten. bu da böyle bir anım.
ben bu hikayede sagopa kajmerin etkisini anlamadım
AHSOFDSGOJDFPGJDEFPĞKDFgh...sinsice plan yapmakla alakalıdır belki :D
geçen czdeyim, arka fonda sagopa kajmer açık, pk yapıyorum. adamın biri geldi, iron necklaceinden tut kılıcına kadar +10 +20, dedim sen ne ayaksın. o da dedi ben bu serverın kralıyım, 2 nova atarım inersin dedi. peki abi dedim ama içimden sinsice plan yapıyordum. oradan uzaklaştım ama aslında onu takip ediyordum. bir 10 dk sonra falan adam köşeye oturmuş suyunu içerken dolgun göğüsleri birden dikkatimi çekti. nefretim bir anda önlenemez arzuya dönüşmüştü...
Ares'de BadCompany vardi bilen bilir belki. Server acildigindan beri vardir. Baya bir sure o clanda bulunmustum bende. 40+ yas amerikalilar cogunluktaydi kayinpeder, anne, baba, ogul, kiz ailecek oynarlardi. Kiz deyip gecmeyin clanda micha diye bir aussie hatun vardi archer haliyle elime vermisligi var. sdf
Öne çıkan mesajlar
sdeceokuyangenç
AHSOFDSGOJDFPGJDEFPĞKDFgh...sinsice plan yapmakla alakalıdır belki :D
Sosyal ağlarda paylaş
sipeyskeyk
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
throine
Sosyal ağlarda paylaş
Roburahaju
*slm