Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Agalatörler, sizin üstün yeteneklerinize ihtiyacım var. Şimdi bana bu kıza karizma yapmam için böyle dörtlükler falan lazım. İçinde azıcık ayıpta olsa oluruvar. Hadi bi el atın, kardeşinizin gönlü olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 eksiketek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://memegenerator.net/Thumbnails/783/208x228_Kickass-Krakula-YOU-BEST-BE-TROLLIN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lan, kıraç toprak hiç para eder mi, lafını bilmeyen it bu repi yer mi? kıraç bir dünya hiç demek, öküz gibi anırıp ayı gibi geğirmek, seni seviyorum aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Pati diye ne yarlar gördüm, Uzaklara baktım, ergenliğimi gördüm, Meğersem hep mal gezermişim manitam benim Dokunduğum şeyin dizin olduğunu gördüm Oh yea rapçi gençlik 2010 balıkesiiiir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Phantom of the opera dinlet.. sende kurtul bu dertten bizi de kurtar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gözlerin ceylan gibidir en sevdiğim tatlı kazandibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi repçi oldun be eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Han duvarlarını okuyabilirsin, zaten bilmiyodur. yağız atlar kişnediee, meşin kırıbaç şakladıah, biraniçinarabaa (bitişik) yerinde durakladıa hemen sonra sarsıldıa altımda demir yaylıaar gözleriminönünden geçti kervansarylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sözlere gerekyok. başının üzerinde frekans hızın 5 i bulacak hızda dönebilirsen baya bi büyürsün gözünde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bir apaçi ağlıyor gözleri yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 YO EMSİ BERBATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilkokulda şiir ezberleyin demişler. arkadaş ilk derste "taam demiş ben ezberledim" okuduğu şiir orhan veli'den.. Neler yapmadık şu vatan için! Kimimiz öldük; Kimimiz nutuk söyledik. işte negzel.. kısa ve öz.. sen de bunu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aldedigitdedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Mc Yakışıklı'dan ders al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "beni gördüğünüz zaman maşallah diyin, beni isterseniz inşallah diyin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=5550392 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Gkgokhan said: Pati diye ne yarlar gördüm, Uzaklara baktım, ergenliğimi gördüm, Meğersem hep mal gezermişim manitam benim Dokunduğum şeyin dizin olduğunu gördüm Oh yea rapçi gençlik 2010 balıkesiiiir! şaka dimi bu, ciddi degilsin dimi lütfen ciddi olmadıgını söle o yeah rapçi gençlik 2010 derken dalga geçiyorum tabikide böle birşey demicem de lütfen. [hr] balıkesir merkes rahat olsun herkes o yeah istanbul hiphop anadolu yakası andırground geçnlik erembi ye istanbul korkmayın bizden yeah 34 o yeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Seceba said: Gkgokhan said: Pati diye ne yarlar gördüm, Uzaklara baktım, ergenliğimi gördüm, Meğersem hep mal gezermişim manitam benim Dokunduğum şeyin dizin olduğunu gördüm Oh yea rapçi gençlik 2010 balıkesiiiir! şaka dimi bu, ciddi degilsin dimi lütfen ciddi olmadıgını söle o yeah rapçi gençlik 2010 derken dalga geçiyorum tabikide böle birşey demicem de lütfen. [hr] balıkesir merkes rahat olsun herkes o yeah istanbul hiphop anadolu yakası andırground geçnlik erembi ye istanbul korkmayın bizden yeah 34 o yeeeeeeee bu adam ciddi galiba.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 raple manita yapilsa orcun coktan milli olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çok komik bi topik çok komik bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence bu adam yörüngeden hariç kalmalı , acil bi oylama falan yapalım böyle olmaz bu başlıklar ciddiyim http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/16788-sandwiches-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 KahnX said: bence bu adam yörüngeden hariç kalmalı , acil bi oylama falan yapalım böyle olmaz bu başlıklar ciddiyim http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/16788-sandwiches-facepalm.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Cons said: yow diss time sen saygısızlık yaptın ortağıma işte geldi hbc şimdi burda tekmeyi çakacak o koca kıçına 45 numara ayakkabısıyla bize laf atacağınıza joscelin akıllı olunda krallığıma hoş gelin orçun baba herkese selam eder ağzına tıkayıp yoluna gider bunu yaz bi kagida. sonra cikartip masaya vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence masaya direk kafanı vur. 5Hz frekansla en az. hadi sana 3Hz de olur. Bir dakika boyunca bunu yapabilirsen hem kız hem biz hayranların olcaz. Di mi patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar