Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 20 ocağa az kaldı önlemlerinizi aldınız mı?Paranormal aktiviteler coşacak,anormal olaylar olacak.Hazırlıklı mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ciddi tartışması şuradan.. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=78185&start=720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ohoo bunlar neki,esas şenlik "kapı" acılınca başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 linki açamadım da nolcakmış 20 ocakta, takip edemedim ben, biri özetleyebilir mii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 inanmıyorum artık ya. dünyanın heryerinde (hatta büyük bir bölümü çöl olan texas'ta, ve hatta ingiltere'de bile) yağdı, türkiye'de kayak merkezlerinde bile yok. enteresan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 20 ocak ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çarsamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bir tarih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yeni sistem geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 doğum günüm lan! :D bu 2007 de yayınlanan film gelmemişti tr ye. yenisi mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ah benim de 21indeydi. neyse afet sonrası doğan çocuk olurum. underworld'den kabe'ye gate açılıcakmış bu arada merak edenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gate mi hemen tuzak yapalım fdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 In Sanct Ylem In Flam Grav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 moongate olarak düşünürsek; Kal In Ex In Sanct Grav x4 An Lor Xen Vas Corp Por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Abi vas corp por ne ya fakir misin? Çıkar golemi ortama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o ne lan oyle tuzak mı olur moongate'e. sen yapana kadar adam gelir üzerinden gecer. 2xWall + Firewall bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi moongate'in üstüne duvar atılmıyodu, kaldırdılar onu bir süre sonra =P ben de ilk başlarda öyle atıyodum ama 2003 veya 2004'te gatelere field büyü atılmasını kaldırdılar. ayrıca golem dezavantaj çünkü dışardan birisi geldiğinde hemen toplayıp götüremiyosun akşam simidi gibi götürüyolar golemini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dungeon girişine field atıp kapatan sonra da beni kesen hanginizdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ahah bi kere biz 6 arkadaş destard önünü 20x30 kadar bi alan bırakarak fieldlamıştık, sağlam seks dönmüştü içerde. of uo oynayalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o mavili bişeyli field mı wall mu bişey vardı, hastaydım ona ben ya uo çekti canım hakkaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Masakari said: Dungeon girişine field atıp kapatan sonra da beni kesen hanginizdi ? girişlerin field tutmaması lazım edit:offf hp bilgisayarımı yollasada Uo oynasam offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 onun fixlenmesi 2-3 seneyi bulmuştu nebula zamanında ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 20 ocakta kredi kartı taksitlendirme ödemem var. ödemezsem bana çok acayip paranormal aktiviteler olabilir. haciz maciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 An Lor Xen An Ex Por In Ex Grav x2 In Sanet Grav x2 In Flam Grav of çocukluğumuz bunla geçti. babamı ikna edip paralı servera izin almıştım, çook elit insanlar vardı, online ikinci ailem olmuştu bildiğin ikinci anne ikinci baba kardeşler olarak cove'da dolaşırdık. ünlü tamer bi kızla evlendik bi gün mini mini büyücü çocuklarımız oldu asdfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 o kadar field için harcadığın reg ile 8 aile lamalarını besliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar