Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar sizlere cok amaclı telefonumdan ulasıyorum,bazılarınızın malumu oldugu üzere dogumgündümde evde oturup ders calısmak durumunda kalmıstım.bugün gecikmeli olarak kutluyorum dısarı cıkalı 2 saat oldu ictiklerim : viski tekila bira sampanya.sanırım bu aksam FENAYIM.Uzun zamandır da ilk defa mutluyum ve hayattan zevk alıyorum (alkolden de olabilir tam emin degilim) paylasmak istedim SAYGILAR
Mesaj tarihi:
üşenmedim aradım buldum.
sipeyskeyk said:

ne güzel lan insanlar yaşadıkları en ufak şeyleri bile forumda paylaşıyolar.

nice senelere tekrar.
kıskandım bi de.
hayat sana güzelmiş......
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

alkol konusunda baya tecrübeliyim merak etmeyin bayılmaya niyetim yok :) dogumgünüm diye kacırmaya karar verdim ipin ucunu sabah nası uyancagım hiiic umrumda degil :)

kıllı kıllı amcalarla aynı yatakta uyanmada noolursa olsun ahahah xD
Mesaj tarihi:
YÜRÜ BE de bence artık buraya yazma.Ortama karış artık.Kız yok mu kız yap.Nazik olayım dedim yoksa sen ne yapacağını biliyorsun.Kız arkadaşın varsa yapma.
Mesaj tarihi:
lol ayşe özbokuboncukları mı ne artık ne haltsa geçen twitterda rakı içcem ayaklarına yatıp rakı içmenin raconlarını öğreniyordu

rakı mı içiyor baksana adam gibi içebiliyor mu
Mesaj tarihi:
valla ortama karısmak gibi bi dert yok da herif cıkmıyor sahneye herkes telefonuyla oynuyo. nilim asıl icmeyi sen hakettin burda olsaydın alkol banyosu yaptırırdım lan sana :) ayrıca mikromun kaldıgını nereden biliyorsun sevgili bella.2. Dönem alıcam ona da sen bi el atarsın artık :D
  • Yeni Oluştur...