sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 selamlar sizlere cok amaclı telefonumdan ulasıyorum,bazılarınızın malumu oldugu üzere dogumgündümde evde oturup ders calısmak durumunda kalmıstım.bugün gecikmeli olarak kutluyorum dısarı cıkalı 2 saat oldu ictiklerim : viski tekila bira sampanya.sanırım bu aksam FENAYIM.Uzun zamandır da ilk defa mutluyum ve hayattan zevk alıyorum (alkolden de olabilir tam emin degilim) paylasmak istedim SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kişisel plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 üşenmedim aradım buldum. sipeyskeyk said: ne güzel lan insanlar yaşadıkları en ufak şeyleri bile forumda paylaşıyolar. nice senelere tekrar. kıskandım bi de. hayat sana güzelmiş...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sabahleyin başın çok ağrıcak çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bella işsiz misin edit : altını okumamıstım geri aldım tekrar tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şuan için öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 koccuman pastada ye inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 selam. Doğum günün kutlu olsun , çok içme sabah çok kötü bi şekilde uyanabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o sınavı bana da öyle biri yaptırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 alkol konusunda baya tecrübeliyim merak etmeyin bayılmaya niyetim yok :) dogumgünüm diye kacırmaya karar verdim ipin ucunu sabah nası uyancagım hiiic umrumda degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hayattan zevk almak için muz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sipeyskeyk said: alkol konusunda baya tecrübeliyim merak etmeyin bayılmaya niyetim yok :) dogumgünüm diye kacırmaya karar verdim ipin ucunu sabah nası uyancagım hiiic umrumda degil :) kıllı kıllı amcalarla aynı yatakta uyanmada noolursa olsun ahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ayse özyılmazel var lan yan masada yeni farkettim sevgilisini dinlemeye gelmis kulagına sen azgın bir kaşarsın deyip kaçsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 afiyet olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yap bunu dostum.. yap bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çok salak o ya bi tane patlatsana benim için. mikro sınavını da ben yaparım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 YÜRÜ BE de bence artık buraya yazma.Ortama karış artık.Kız yok mu kız yap.Nazik olayım dedim yoksa sen ne yapacağını biliyorsun.Kız arkadaşın varsa yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yavrucuum bugün cok pis bir organize troll'e imzamizi attik, fena yargiladik. iccen tabiki. ben de 5 hafta sonra hayirlisiynan icmeyi düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 wastyr aman abi naptın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de evde içiyorum karpuz vodkamı oohh tatlı tatlı :) herkese tavsiye ederim süpper bişi edit: evet sarhoş olmuş olabilirim, ayar vermeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lol ayşe özbokuboncukları mı ne artık ne haltsa geçen twitterda rakı içcem ayaklarına yatıp rakı içmenin raconlarını öğreniyordu rakı mı içiyor baksana adam gibi içebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla ortama karısmak gibi bi dert yok da herif cıkmıyor sahneye herkes telefonuyla oynuyo. nilim asıl icmeyi sen hakettin burda olsaydın alkol banyosu yaptırırdım lan sana :) ayrıca mikromun kaldıgını nereden biliyorsun sevgili bella.2. Dönem alıcam ona da sen bi el atarsın artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla 6.hissim güçlüdür skdljf patlat bi tane mikro AA skdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 doğum gününde git eğlen arkadaşım, ne işin var hala pati ortamında, internet alemlerinde. cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar