Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben demiyorum, bunlar diyor: http://www.nofrag.com/2010/jan/08/33345/ çevirince şöyle birşey çıkıyor: Blizzard is working on a MMOFPS According to our information (obtained, as they say, a source familiar with the matter), the next MMO from Blizzard is in part an FPS. It will take place in a futuristic universe. It changes from clear to the MMORPG World of Warcraft. In this new MMO, each player has two "lives" his first "life" is a kind of Sims Online, a giant hub with social interaction and the ability to connect to its second life. Which will consist of fighting for subjective. We have no details yet. It should be noted nonetheless that the project has no relation with Persistent rumors of Call of Duty MMO. ne kadar doğru bilemiyorum tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 SC2'deki FPS olayını görmüşlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cod mmo oynanır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yalaaan, yalaaan soyluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla ben bilmem, 1-2 sitede gördüm haberini ana kaynak bu no frag sitesi. doğruysa birileri sızdırmıştır, çıkar ne olduğu yakında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 "In this new MMO, each player has two "lives" his first "life" is a kind of Sims Online, a giant hub with social interaction and the ability to connect to its second life. " Acaba star wars haklarını aldıktan sonra matrix'in haklarınıda mı aldılar? Yoksa büyük ihtimal sc'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eski haber bu, içeriden sızdırıldığı söyleniyordu evet. infinity ward yapımda bulunacakmış falan filan. doğru mudur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Blizartı hiç sevmiyorum artık. Wow yüzünden ne oyunlar çıkmamıştır piyasaya. Çok matah bi oyunda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yoo knight online var senin gibiler icin, wow'dan once cıktı tas gibi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 daha çok güzel mmo fps göremedik. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi kılıc kalkan büyü falan olmaz heralde. hatta baya yeni bir konsept vs bekliyorum, wowdan tamamen farklı bir çizgide olur. o yüzden fpsmmo falan olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 forçen said: daha çok güzel mmo fps göremedik. hayırlısı allaşkına kaç tane mmofps oynadın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 toggie said: yoo knight online var senin gibiler icin, wow'dan once cıktı tas gibi oyun. bunu da yeni gördüm, wowu korumak da fanboyluktan başka bişey olsa gerek, düpedüz terbiyesizlik yani böyle saldırmak. yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 lan matrix bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 toggie said: yoo knight online var senin gibiler icin, wow'dan once cıktı tas gibi oyun. Neden böyle bir tepki verdin ki?. Senin gibiler için nedemek? Saygılı ol biraz! Ayrıca ben çok eski bi wow oyuncusuyum. Fakat çok kötü oldu oyun. Yapılan bütün oyunlar wow clone. Piyasayi tek başına elinde tutuncada alternatifler kalkıyor demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 devo, hala antipatiksin... Valla tam yalandir diyecektim taa ki su two life geyigini gorene kadar. Blizzardin nedense sevecegi bir konsept olacagina karar verdim. ne guzel... goruntulu chat lobisinde oturacaz, canimiz sikilinca da girip iki kafa kesecez. OH MIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 blizzard yeni bi oyun çıkarsında ne olursa olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 @azmo hocam sana yaranıcam diye prensiplerimden vazgeçemem kusura bakma. wow fanboyluğu yapıp da git ko oyna gibi yorum yapan adama ha peki diyemem ben, yapımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana yaranma zaten devo. Wow da pek umurumda degil acikcasi... ama neyse, thread'i yolundan cikarip, sercani kizdirmayalim. Herif gordugum en etik ve en prensipli mod. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 WoW'un FPS'si nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Azmodai said: Herif gordugum en etik ve en prensipli mod. :/ canin saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 wowun fps si mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 baktı mw2 2 ayda 1 milyar $ yaptı direk yeni mmo fps olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adam trampled creature gibi zaten... neyse konuya dönücek olursak, blizzard mmofps işine girişip bi eline yüzüne doğru düzgün bulaştırsın da, piyasa bir süre rahat nefes alsın. yeni oyunlar da tutulsun, rakip çıksın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şöle post-apo atmosferli karanlık bi sci-fi rpg yapsınlar tadından yiyemeyelim.evreni çok geniş olsun,sandbox olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar