Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard's new MMO is a FPS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben demiyorum, bunlar diyor:

http://www.nofrag.com/2010/jan/08/33345/

çevirince şöyle birşey çıkıyor:

Blizzard is working on a MMOFPS
According to our information (obtained, as they say, a source familiar with the matter), the next MMO from Blizzard is in part an FPS. It will take place in a futuristic universe. It changes from clear to the MMORPG World of Warcraft.

In this new MMO, each player has two "lives" his first "life" is a kind of Sims Online, a giant hub with social interaction and the ability to connect to its second life. Which will consist of fighting for subjective.

We have no details yet. It should be noted nonetheless that the project has no relation with Persistent rumors of Call of Duty MMO.

ne kadar doğru bilemiyorum tabi :p
Mesaj tarihi:
valla ben bilmem, 1-2 sitede gördüm haberini ana kaynak bu no frag sitesi. doğruysa birileri sızdırmıştır, çıkar ne olduğu yakında zaten.
Mesaj tarihi:
"In this new MMO, each player has two "lives" his first "life" is a kind of Sims Online, a giant hub with social interaction and the ability to connect to its second life. "

Acaba star wars haklarını aldıktan sonra matrix'in haklarınıda mı aldılar? Yoksa büyük ihtimal sc'dir.
Mesaj tarihi:
toggie said:

yoo knight online var senin gibiler icin, wow'dan once cıktı tas gibi oyun.

bunu da yeni gördüm, wowu korumak da fanboyluktan başka bişey olsa gerek, düpedüz terbiyesizlik yani böyle saldırmak. yakıştıramadım
Mesaj tarihi:
toggie said:

yoo knight online var senin gibiler icin, wow'dan once cıktı tas gibi oyun.

Neden böyle bir tepki verdin ki?. Senin gibiler için nedemek? Saygılı ol biraz! Ayrıca ben çok eski bi wow oyuncusuyum. Fakat çok kötü oldu oyun. Yapılan bütün oyunlar wow clone. Piyasayi tek başına elinde tutuncada alternatifler kalkıyor demek istedim.
Mesaj tarihi:
devo, hala antipatiksin...

Valla tam yalandir diyecektim taa ki su two life geyigini gorene kadar. Blizzardin nedense sevecegi bir konsept olacagina karar verdim. ne guzel... goruntulu chat lobisinde oturacaz, canimiz sikilinca da girip iki kafa kesecez. OH MIS.
Mesaj tarihi:
@azmo

hocam sana yaranıcam diye prensiplerimden vazgeçemem kusura bakma. wow fanboyluğu yapıp da git ko oyna gibi yorum yapan adama ha peki diyemem ben, yapımda yok.
Mesaj tarihi:
bana yaranma zaten devo.

Wow da pek umurumda degil acikcasi... ama neyse, thread'i yolundan cikarip, sercani kizdirmayalim. Herif gordugum en etik ve en prensipli mod. :/
Mesaj tarihi:
adam trampled creature gibi zaten...
neyse konuya dönücek olursak, blizzard mmofps işine girişip bi eline yüzüne doğru düzgün bulaştırsın da, piyasa bir süre rahat nefes alsın. yeni oyunlar da tutulsun, rakip çıksın yahu
  • Yeni Oluştur...