Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nasıl kopya çektin ya ? hangi okul orası. bizde kafanı kaldırınca kağıdını alıp bir dönem uzaklaştırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nil'e bravo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bizde de sırf geçen sene 100 küsür kişi 6 ay uzaklaştırma aldı kopyadan sadece, ama riski göze alacak durumdayım şuanda.izmir ekonomi üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Geçen hafta Almancayla ilgili konu açmıştım, direk yardım teklif etmişti. Kendisinede söyledim yani tanımadıgın bir insana yardım etmek gerçekten birşeyleri aşmış olmayı gerektirir. Resmini koydugu topige mesaj atmamıştım güzellik gelir geçerde, karakter aynen devam eder. Bravo. Bella : Finansal analiz'e yardım edebilirim. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Nil, sabah sabah güldürdüğün için ben de çok teşekkür ediyorum şu an sana. ama kütle aktarımı hala geçerli, çalış bence bugün sen biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 YARDIM EDEBİLİRİM DERKEN? OHA Bİ DE SEN BİZİM OKULDASIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 HaciYatmaz said: adına para bastırılsın, hayır için dilencilere sadaka verilsin, hergün saat 20:30 da 3 dk lık ışık açma kapama aktiviteleri düzenlensin. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Şu forumda ardeth ne sorular çözdü, tepindi, onada bir konu açın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sipeyskeyk said: bizde de sırf geçen sene 100 küsür kişi 6 ay uzaklaştırma aldı kopyadan sadece, ama riski göze alacak durumdayım şuanda.izmir ekonomi üni. daha olmadı öğrenci numranı falan da ver tamam olsun. bu tip başarıların en kötü yönü kimseye anlatıp taktir alamayacak oluşundur. demedi deme... kaparlar sonra bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Gerek yok, ben arkadaşın durumu mail olarak bölüm sekreterliğine yolladım, msn loglarından da kullandığı kelimeleri çıkarıp yazdım, sınavda lustig falan bütün bu kelimeleri birden kullanmış birini arayıp direkt oradan ismine ulaşacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 GEd said: Şu forumda ardeth ne sorular çözdü, tepindi, onada bir konu açın bari. Buna +1 ama Nil'e de kocaman alkışlar gönderiyoruz burdan, epic bi yardım olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Rewendor said: Gerek yok, ben arkadaşın durumu mail olarak bölüm sekreterliğine yolladım, msn loglarından da kullandığı kelimeleri çıkarıp yazdım, sınavda lustig falan bütün bu kelimeleri birden kullanmış birini arayıp direkt oradan ismine ulaşacaklar :P DoruK said: Sevinç hoca yarın saat 9 ile 12 arasında bölüm başkanlığında seni bekliyor sipeyskek, ismini burada ifşa etmek doğru olmaz diye yazdırmadı. inanmazsan mailini ver forwardlayayım :D said: Kimden: Sevinç MESBAH ([email protected]) Gönderme tarihi: 18 Ocak 2010 Pazartesi 00:03:29 Schamloser Betrug demiş bi de Nice played... GG:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 fil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 of ahaha denyo ya öbür basit olan almanca finali var 20 dk soora. yine msnde karsilastik. bu kadar olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 karsilasmadik tabi de, bilerek girdi bu sefer ama tesadüfen yine ben varim. balli p.. said: nille says (07:36): *allam inanmiyorum sana ya sdfjdjdsfjdfj Can says (07:37): *Xxdgdghgsssbgsbgsgs *Yeter ama ya *Aaahhahsdhhdhdh nille says (07:37): *gerizekali *ya *HAHAHAHA Can says (07:38): *Sana araba almam gerekicek nille says (07:38): *adfjdfj of hic bisi istemiyorum yeter ki gec. YEDER! *jdfsjsdfjsdf Can says (07:38): *Ee sen simdi Can says (07:39): *msn de misin yine *Sfsafaffaaffssfd *Ak bu kadar olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 nilin baya işsiz olduğunu anlıyoruz burdan dofjkbdfmönlfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben ise 2 nükleer santral ihalesinin arasında foruma giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kes ya. ehliyete calisiyorum bi kere ben bi yandan. 1 de sinavim var. bu kiroyu online görünce girdim asdfuh. durup dururken girmez bu, bisi var diye. MMMH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ımmmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mmmfss mmmfss bu sefer hocaya cok yakin oturdugu icin gg olabilir ama zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 pardon sabah ereksiyonuyla foruma giriyorum ondan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar