sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere konu nil. Kendisinin bana yaptığı iyiliği insan insana yapmaz efendim. Konu şu, almanca sınavım vardı ve son senem ve üzerine 75-80 civarında almadığım taktirde kalmam garanti idi.Ya okulum uzayacak, ya da son senemde yaz okulunda almanca almak durumnda kalacaktım. Ama nil ne yaptı ? Zaten bana 2-3 gündür almanca çalıştırıyordu skpye üzerinden.Buna rağmen sınav oldukça zordu,kağıdı aldığımda panikledim çünkü 80 kolay alınabilecek bir not değil.Msn'i açtım kim online ? nil.Sabahın dokuzunda hemde, uyku tutmamış ben girdiğimde sanırım yatmayı düşünüyordu.Ve olaylar şöyle gelişti nil bütün sınav ONLINE olarak durumunu sabit tuttu, sınav gözetmeni yerinden kalkmadı ve nil koskoca bir almanca sınavını benim için yaptı (Msn yardımıyla.) sanırım 90-100 arası birşey alacağım.Tekrar söylüyorum insan insana bunu yapmaz. Güzel bir doğumgünü hediyesi olduğunu söyledi, ama yanıldı çünkü sanırım aldığım en güzel doğumgünü hediyesiydi :) kendisine huzurlarınızda bir kez daha minnetimi belirtip, kucak dolusu sevgi gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oscar goes to nil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 karaibrahimgil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Nehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Aiko said: karaibrahimgil? oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 balon said: Helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Negzelmiş. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 off süper bir öpücüğü haketmişim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bravo güzel kopya çekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kopya vererek sana kötülük yapmış oluyo o... kendini kandırmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 said: Nehri diye geldim , kız çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil kim ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kimi tebrik etceğimi şaşırdım kaç soruydu ve kaç dkydı ki msnle yetiştirebildin sınavı bunun için önce seni tebrik ediyorum. Kermit konusunda olsun,senin konunda olsun yardımsever olduğunu gösterdiği için de nili tebrik ediyorum Başarılısınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sen de öyle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 her eve lazım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kermite nabmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kaş aldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iyi bişey değil ki lan o ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kızlar beğendi olm gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tebrikler o zaman. Deacon said: kopya vererek sana kötülük yapmış oluyo o... kendini kandırmış oluyorsun. http://eglendirmedairesi.files.wordpress.com/2009/10/anti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kağıdı alıp nasıl msni açıyorsun ? Kağıdı alıp cevapları bilgisayara mı giriyorsunuz ? Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar