Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gittigidiyor-Sahibinden.com üzerinden pislik yapmak?

Hasancan

Öne çıkan mesajlar

gittigidiyor ve sahibinden sitelerine e-mail atarak şikayette de bulunabilirsin aslında. aldatıcı açık arttırma yüzünden ceza alabilir. bazılarının dediği gibi "adam haklı, istediğini yapar, çok iyi de yapmış aferin ona" gibi bir durum yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

adamda mal 1den fazla varsa isterse gider bir de ebaye koyar kimse karışamaz. ayrıca gg'ye daha pahalıya koyma sebebi gg'nin aldığı %10 komisyon olabilir bilmiyorum sahibinden.com alıyor mu. sonradan biraz daha arttırması evet etik değil fakat suç hiç değil. sen de yorumuna ekle o zaman puan verirken.

edit: 1sn gg'de fiyatı nasıl arttırmış? fake hesapla teklif mi vermiş?
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

çakallık yapmış adam aklınca, yasadışı değil bunu yapmaya hakkı var. Yapabileceğin maksimum şey almamak ya da alıp eksi not vermek falan olabilir.

Evet yasadışı olan hiçbir şey yok. Olay adamın ahlaksızlığıyla alakalı. Mevzu biraz karışık anlamayanlar olmuş... Ayrıca adamı tehtid filan etmedim şartımı belirttim GET yap dedim (ki GET olmazsa ben hesaba parayı yatırırım adam ürünü göndermeyebilir filan uzun hikaye...) yapamam dedi bende gg'den alırım (ggden alacağım herifte bu *** yani hiçbişi belirtmiyo bana orda satanda benım diye) zaten 6 ay taksit imkanı da var dedim. Oda tamam siz bilirsiniz dedi gayet güzel vedalaştık. Sonra benım gg'den alacağımı öğrenince hemen fiyatını arttırmış ama benım haberım yok hala daha gg'deki adamın bu olduğundan. Ben bu sahibinden.comdan ve gg'deki elemanın aynı adam olduğunu ürün kargolandığında adamın ismini görünce farkettim zaten yani anlayacağınız olan oldu, canlar saolsun... Adama 1 puan verdim ama reddediyo tabi yaptığını birde bana ağlak alıcı sorunlu bu sakın bunla alışveriş yapmayın tarzı laflar etmiş. GG'ye herhangi birşey söyleyemem çünkü ispatlayabileceğim birşey yok yani. Dediğim gibi 200küsürü gözden çıkarmışım beni aldatıp 5in hesabını yapmasına sinirlendim yani.

Yaptığınız yorumlardan durumu çok güzel özetleyen bir söz aklıma geldi;
"Başkası düştü mü, 'çürük tahtaya basmasaydı' deriz. Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük çıkmasından şikayet ederiz." Cenap Şehabettin
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam şerefsiz çakal. Ama sen de "ggdeki de benim" demesini bekleme, kimse söylemez bunu, söylememeli de. Ayrıca talep geleceğini anlayınca fiyat artırmak da ticaretin bi gereğidir. Ama sana sonradan kötü not vermesi ve çakalca get olayını kabul etmemesini falan iyi niyete bağlamıyorum ben de. Şerefsizlik ordan geliyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

Uzunkulak said:

arkadaşına hediye alan zenginlikte birisi 20tl için sızlanıyor çok ilginç.

arkadaş dediğine bakma, kız falan. yemeyip, içmeyip biriktirdiği paralar olabilir.

=) Yav yok kuzenime aldım valla. 20 tl değil derdim kaç defa sölemeliyim, adamın yaptığı işe gıcık oldum sadece.
Evet ticarette uyanık olmak gerekli...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...