Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 E account gidiyo, negatif yorum giriyo, almıyorlar sonra senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Almıyorum de, ürünü geri gönder,böyle bir hakkın var ama süreli süreyi geçirme, adamın elinde patlasın.Gelişmelerden haberdar et bak merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 SPam mail işini ben halledebilirm istersen _? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gittigidiyor ve sahibinden sitelerine e-mail atarak şikayette de bulunabilirsin aslında. aldatıcı açık arttırma yüzünden ceza alabilir. bazılarının dediği gibi "adam haklı, istediğini yapar, çok iyi de yapmış aferin ona" gibi bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adamda mal 1den fazla varsa isterse gider bir de ebaye koyar kimse karışamaz. ayrıca gg'ye daha pahalıya koyma sebebi gg'nin aldığı %10 komisyon olabilir bilmiyorum sahibinden.com alıyor mu. sonradan biraz daha arttırması evet etik değil fakat suç hiç değil. sen de yorumuna ekle o zaman puan verirken. edit: 1sn gg'de fiyatı nasıl arttırmış? fake hesapla teklif mi vermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çakallık yapmış adam aklınca, yasadışı değil bunu yapmaya hakkı var. Yapabileceğin maksimum şey almamak ya da alıp eksi not vermek falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 -007- said: çakallık yapmış adam aklınca, yasadışı değil bunu yapmaya hakkı var. Yapabileceğin maksimum şey almamak ya da alıp eksi not vermek falan olabilir. Evet yasadışı olan hiçbir şey yok. Olay adamın ahlaksızlığıyla alakalı. Mevzu biraz karışık anlamayanlar olmuş... Ayrıca adamı tehtid filan etmedim şartımı belirttim GET yap dedim (ki GET olmazsa ben hesaba parayı yatırırım adam ürünü göndermeyebilir filan uzun hikaye...) yapamam dedi bende gg'den alırım (ggden alacağım herifte bu *** yani hiçbişi belirtmiyo bana orda satanda benım diye) zaten 6 ay taksit imkanı da var dedim. Oda tamam siz bilirsiniz dedi gayet güzel vedalaştık. Sonra benım gg'den alacağımı öğrenince hemen fiyatını arttırmış ama benım haberım yok hala daha gg'deki adamın bu olduğundan. Ben bu sahibinden.comdan ve gg'deki elemanın aynı adam olduğunu ürün kargolandığında adamın ismini görünce farkettim zaten yani anlayacağınız olan oldu, canlar saolsun... Adama 1 puan verdim ama reddediyo tabi yaptığını birde bana ağlak alıcı sorunlu bu sakın bunla alışveriş yapmayın tarzı laflar etmiş. GG'ye herhangi birşey söyleyemem çünkü ispatlayabileceğim birşey yok yani. Dediğim gibi 200küsürü gözden çıkarmışım beni aldatıp 5in hesabını yapmasına sinirlendim yani. Yaptığınız yorumlardan durumu çok güzel özetleyen bir söz aklıma geldi; "Başkası düştü mü, 'çürük tahtaya basmasaydı' deriz. Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük çıkmasından şikayet ederiz." Cenap Şehabettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bu ve benzeri olaylar her gün her ticaretçinin yaptığı şeyler yapabileceğin tek şey uyanık olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aga hata ne ben de cozemedim. yani e-ticarete hosgeldin dicem de ne biliyim seni de kirmak istemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şikayet et bişiler yap gerçi serbest piyasa bu ama şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam ticaret yapmış işte tertemiz, zeki adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gidin sabancıyı da dövün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yada yadaa internet sitelerine belirt ikiside banlasın adamı bidaha oralarda bişi satamasın haksız rekabet oluşturuyo falan de bişiler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arkadaşına hediye alan zenginlikte birisi 20tl için sızlanıyor çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya adam şerefsiz çakal. Ama sen de "ggdeki de benim" demesini bekleme, kimse söylemez bunu, söylememeli de. Ayrıca talep geleceğini anlayınca fiyat artırmak da ticaretin bi gereğidir. Ama sana sonradan kötü not vermesi ve çakalca get olayını kabul etmemesini falan iyi niyete bağlamıyorum ben de. Şerefsizlik ordan geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya süpersiniz cidden, adamı bir dövmediğiniz kaldı. onu da yapalım tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?5,4561612,4561627 euhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 silphatos hoş değil aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahah, dalın lan ben tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Uzunkulak said: arkadaşına hediye alan zenginlikte birisi 20tl için sızlanıyor çok ilginç. arkadaş dediğine bakma, kız falan. yemeyip, içmeyip biriktirdiği paralar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam ne yolmuş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ferrero said: Uzunkulak said: arkadaşına hediye alan zenginlikte birisi 20tl için sızlanıyor çok ilginç. arkadaş dediğine bakma, kız falan. yemeyip, içmeyip biriktirdiği paralar olabilir. =) Yav yok kuzenime aldım valla. 20 tl değil derdim kaç defa sölemeliyim, adamın yaptığı işe gıcık oldum sadece. Evet ticarette uyanık olmak gerekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 seninde en buyuk hatan; bende gittigidiyordan alırım hemde 6 taksit yapıyolar demen olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fake hesaplar aç Adamın bütün mallarına en yüksek teklifleri ver Teklifi kazandığın zamanda ödeme öyle adamın zamanını öldür. Olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hasancan said: adam izmirde Söyle abi adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar